Evladım sen okumuyor musun ? Bu ufacık yaşta bu acele neden ? Sevgilin olması gayet doğal ancak resmi meseleler için çok ufaksın. Ayrıca hem babam iyiki de çok sert biridir deyip hem de yapabileceklerinden korkmak da ne yaman çelişkidir çözemedim. Evlilik çocuk oyuncağı değil, herşey zamanında güzel...
gelsinler istemeye ne olacak.... okuyorum dersin giderler ayrica benim bildigim istemeye gelmeden once aileye soylenir sebebi ziyeret nedeni sizde daha gelmeden onlerini kesersiniz dusunmuyoruz diye...
ne yani pat diye gelip sizi mi istiyorlar anlamadim????
Babasını takmayan kızları da görüyoruz çünkü babam iyi ki beni sıkıyo önceden kızıyodum ama simdi hak veriyorum sülalemde bi tek benm babam böyle kuzenlerimi de görüyorum o yüzden iyi ki sert biri :) en büyük güzellik onun varlıgı bi kere çok şükür Rabbime
18 yaslarindayken benimde eski esim, ozamanlar sevgiliydik tabi, yüzük almisti gümüs bunu tak cok bakiyorlar sana kafam bozuluyor demisti
annem süphelendi babam cakmadi bile
seninkide böyle düsünmüstür herhalde
baska türlüsü icin cok erken
Öyleyse kır dizini otur babanın yanında büyüyüp evlenecek yaşa gelene kadar. Evlilik bu evcilik değil
Hala var geri kafalı insanlar ben 15 yasındayken babama biri söylemis gelsek fln diye babamda terslemis hemen çok böyle insanlar hele kadınlar daha bi meraklıİkiz kız kardeşlerim 18 yaşında, onları evli düşünemiyorum. İstemeye gelende yok akıl..
benim esimde benzerini yapmisti. bir gün bulustuk, birsey yaptim ama kizma dedi hayirdir diye sordum, ikimize yüzük aldim birbirimize söz vermis oluruz dedi. sacma bulmustum ama kirmamak icin kabul ettim ve hepte parmagimdaydi zaten taki seviyorum onun icin fazla göze batmadi.. ozamanlar söz felan diyorduda bahaneydi sirf insanlar basim bagli sansinlar diye taktirdi o yüzügü parmagima uyanik
Babasını takmayan kızları da görüyoruz çünkü babam iyi ki beni sıkıyo önceden kızıyodum ama simdi hak veriyorum sülalemde bi tek benm babam böyle kuzenlerimi de görüyorum o yüzden iyi ki sert biri :) en büyük güzellik onun varlıgı bi kere çok şükür Rabbime