Kızlar merhaba söz nisan konusunda yardım

Babasını takmayan kızları da görüyoruz çünkü babam iyi ki beni sıkıyo önceden kızıyodum ama simdi hak veriyorum sülalemde bi tek benm babam böyle kuzenlerimi de görüyorum o yüzden iyi ki sert biri :) en büyük güzellik onun varlıgı bi kere çok şükür Rabbime

Bunun açıklamasını yapmıstım zaten :)
Babam gelmelerine izin vermiyo gelmelerine yani istemekten kastım duyuruyolar hatta bazıları vazgeçmıyo büyür fln diye gerçekten de artık kız olsun da yası önemli degil devrindeyiz
Benden küçükler evli aynı yasta oldugun arkadaslarım da anne
Tabi hepsi de görücü usulü

18 yaşında çocukluktan yeni çıkmış birini ne kadar kişi gelebilir istemeye ya? Siz özenip böyle bir bahane bulmuş olmayasınız.
Bu yaşta evlilikten önce üniversite derdiniz olmalı, sonrasında mezun olma, sonrasında iş bulma, sonrasında birikim yapma. Evlilik çocuk oyuncağı değil hadi olsun sosyal medyaya fotoğraf koyarız hihi demekle olmuyor malesef.

Öyleyse kır dizini otur babanın yanında büyüyüp evlenecek yaşa gelene kadar. Evlilik bu evcilik değil

18 yaslarindayken benimde eski esim, ozamanlar sevgiliydik tabi, yüzük almisti gümüs bunu tak cok bakiyorlar sana kafam bozuluyor demisti
annem süphelendi babam cakmadi bile
seninkide böyle düsünmüstür herhalde

baska türlüsü icin cok erken

benim esimde benzerini yapmisti. bir gün bulustuk, birsey yaptim ama kizma dedi hayirdir diye sordum, ikimize yüzük aldim birbirimize söz vermis oluruz dedi. sacma bulmustum ama kirmamak icin kabul ettim ve hepte parmagimdaydi zaten taki seviyorum onun icin fazla göze batmadi.. ozamanlar söz felan diyorduda bahaneydi sirf insanlar basim bagli sansinlar diye taktirdi o yüzügü parmagima uyanik

Öyleyse kır dizini otur babanın yanında büyüyüp evlenecek yaşa gelene kadar. Evlilik bu evcilik değil

Haklısın çok zor ve yorucu :/ üf erken yasta kaynanam olcak herseyime karıscak hiç bana göre degil

İkiz kız kardeşlerim 18 yaşında, onları evli düşünemiyorum. İstemeye gelende yok akıl..
Hala var geri kafalı insanlar ben 15 yasındayken babama biri söylemis gelsek fln diye babamda terslemis hemen çok böyle insanlar hele kadınlar daha bi meraklı

Bana da çok sacma geliyodu ama çok hosuma gitti sonradan bendeki tektas zaten alyans degil :) amaçları o zaten onların

Kararımız degisti zaten 2 sene sonraya erteledik :) tabi biz söylemeden babam duymazsa

sevgilin seni kendi kafasına göre elden kaçırmamak için millete " bu kız benim" duyurusu yapmak için söz istiyor. daha 18 yaşındasın. okuyorum, sınava gircem diyosun. e gir sınavına, oku okulunu. bak bakalım üniversite nasılmış, hayat neymiş. ne bu acelen yazık değil mi sana?

sevgilin çalışıyordur umarım... evlilik hayalleri kuruyorsun ya... şimdi her şey toz pembe...

iyide sen babanı takmıyorsun ki.. taksan sevgilin olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…