Kızlar Merhaba Sizce gebemiyim ?

mnkserce2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
159
8
22
Kızlar merhaba 1 kasımda kimyasal gebelik geçirmiştim pcos olduğum ve düzensiz adet olduğum için tam kestiremiyorum ne zaman adet olucağımı 06.12.2024 den bu yana lekelenme tarzı şeyler var test yaptım pozitif silik bir çizgi var bende doktora gittim ve hcg sonucum 17.84 çıktı sonrada biraz adet kanına benzer leke ve minik parçalar geldi bende tekrardan acil doktoruna gittim 1 günde 18,23 e yükselmiş bugunde inanılmaz bir bel ağrım var.İştahim daha çok arttı hafif hafif bir baş dönmem var . Sizce gebemiyim ?

Hayırlı olsun.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evet bu sonuçlara göre hamilesin :))

Yinede bu olmayacağını göstermiyor çünkü söylediğine göre yükseliyor değer ve ayrıca testte de pozitif çıkmış. Ama yinede emin olmak istersen kadın doğum uzmanına danışabilirsin

Yinede bu olmayacağını göstermiyor çünkü söylediğine göre yükseliyor değer ve ayrıca testte de pozitif çıkmış. Ama yinede emin olmak istersen kadın doğum uzmanına danışabilirsin
Doktor beni aşağıdan muane etti ve varsa bile ben göremem çok küçüktür dedi

Sana tavsiyem alttan muayene çok zorda kalmadıkça yaptırma en azından ilk aylarda çünkü bu düşüğe sebep olabilir bi tanıdığım bu yüzden düşük yapmıştı. Aslında keseyi görmeleri gerekir alttan muayene neden yapmış anlamadım

Sana tavsiyem alttan muayene çok zorda kalmadıkça yaptırma en azından ilk aylarda çünkü bu düşüğe sebep olabilir bi tanıdığım bu yüzden düşük yapmıştı. Aslında keseyi görmeleri gerekir alttan muayene neden yapmış anlamadım
bana dedi ki rahminde kalınlaşma olmuş çok yenidir belki dedi ben dedi göremem

X