Anne Grupları Kızlar merhaba gebeliyin ilk trimestrınde nasıl hisediyordunuz benimlede paylaşırmısınız

Ayyy canımm bi an önce level atlamak istiyorum ay ben hala 9 haftasndaym nasıl geçecek bu günler bütün günüm evde geçiyor iş yok eşim ve benim sıkılyorum amma düşükler yaşadım için doktor çok hareket etme diyor

Yaaa haber vermiş anecim ben geldim diye uyku evet ya 2 ci trimesterde enerjik olacakmişiz bakalım görelim ben zaten hep uykucuydum ay umarm bana benzer hep yatarız

Ben 5+1 de doktora gittim. Kese 5mm dedi doktor karından ultrasonla senin kaçtı acaba. Doktor bir sıkıntı görmedi ama ben burda okuyorum herkesin daha fazla

Evet yaşayan anneye sürecin içinde olan anneye zaman çok yavaş geçiyor. Ama bir şekilde geçecek öyle düşün

Kabızlıka doktor yazmadımı bı şıy çok fena çok güce salmamak lazım meme deme yaa içliksiz geziyorum bide akıntım var bilmem normalmi
Canım doktorum ilaç yanlısı değil daha doğal şeyler öneriyor işte kefir, yoğurt, yürüyüş, gün kurusu vs. Güce salmamak lazım ne demek anlamadım :)

Bir de progesteron ilacından mı emin değilim ama günde 2 defa baş dönmesi oluyor bazen yarım saat bazen 2 saat sürüyor. Çalışıyorum öğle arası iş yerinde uyuyakalmışım geçen.

Kızlar benim hormonlardan dolayı sanırım yeni yükseliyor daha üçüncü haftadayım çok gerginim sinirliyim her şeye ağlıyorum sinirleniyorum her şey gözüme batıyor engel olamıyorum

Ben 5+1 de doktora gittim. Kese 5mm dedi doktor karından ultrasonla senin kaçtı acaba. Doktor bir sıkıntı görmedi ama ben burda okuyorum herkesin daha fazla
caım ben 8 haftasında gitdim embrio ölçüsü 1.58 cm dediler normalde 1.60 olmaliymiş benmkide 2 sm küçük amma olur daha çok erkenn sizde endise etme 8 haftasnda bi daha inşallah kalp atışlarınl dinlemeye gidersin o zaman daha doğru ölçüyü alr kendine çokk dikat et ilk 3 ay her zaman riskli dinlen bol bol stres heyacan ollmaz sağ salim inşallah

Ay amin amin inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza Rabbim herkese nasip etsin
Amin inşallah
Bir de progesteron ilacından mı emin değilim ama günde 2 defa baş dönmesi oluyor bazen yarım saat bazen 2 saat sürüyor. Çalışıyorum öğle arası iş yerinde uyuyakalmışım geçen.
Ben hiç ilaç kulanmıyorum doktor vitamin falan yazdı amma ben almadım zatrn meyve sebze her şey tüketiyorum onlarda vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…