- 7 Temmuz 2024
- 66
- 29
- 23
-
- Konu Sahibi leyla rahimova
Yaaa kıyamam geçer inşallah canım salıklı olsunda önemlisi oDaha yeni öğrendim gebeliğimi ve uyku problemi mide bulantısı ve kusma bel ağrısı kasık ağrısı hatta 9 aylık hamile gibi belime ve popoma doğru vuruyor ağrı inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi
Ayyy canımm bi an önce level atlamak istiyorum ay ben hala 9 haftasndaym nasıl geçecek bu günler bütün günüm evde geçiyor iş yok eşim ve benim sıkılyorum amma düşükler yaşadım için doktor çok hareket etme diyor5. Ayımı bitirdim çok şükür. İlk 3 ayı hatırlamak bile istemiyorum. Kusmadığım bir saat yoktu. 5. Aya girdiğimde geçti. Ağrılar hala geçmedi hatta bebek büyüdüğü için iyice arttıama his anlamında 2. Trimesterda daha iyi ve daha mutlu hissediyorum merak etme his anlamında daha iyi olacaksın
Yaaa haber vermiş anecim ben geldim diye uyku evet ya 2 ci trimesterde enerjik olacakmişiz bakalım görelim ben zaten hep uykucuydum ay umarm bana benzer hep yatarızBenim bugün 5+6 ama kabızlık ve bel kasık ağrısı dışında bişeyim yok4 haftalıkken iki kere şiddetli bulantım oldu gün içinde bidaha da olmadı bir de ayakta duramıyorum duşta bile yorulup çıkınca hemen yatıyorum
Ben 5+1 de doktora gittim. Kese 5mm dedi doktor karından ultrasonla senin kaçtı acaba. Doktor bir sıkıntı görmedi ama ben burda okuyorum herkesin daha fazlaMerhaba kızlar nasılsınız iysinizdir umarım ,kızlar gebeliyin 9 haftasındayım ilk gebeliyim .uyku problemi ,bel arısı ,mide bulantısı,yemek yiyemiyorum kusma yok sadece her şeyden tiksiniyorum midem aç aç amma bir şey yeyemiyorum normalmi bunlar bide karnımda ağrılar oluyor ultrasonda bişiy çıkmadı tonus çıkdı onada şam önerdi doktor bağırsaka
Evet yaşayan anneye sürecin içinde olan anneye zaman çok yavaş geçiyor. Ama bir şekilde geçecek öyle düşünAyyy canımm bi an önce level atlamak istiyorum ay ben hala 9 haftasndaym nasıl geçecek bu günler bütün günüm evde geçiyor iş yok eşim ve benim sıkılyorum amma düşükler yaşadım için doktor çok hareket etme diyor
Canım doktorum ilaç yanlısı değil daha doğal şeyler öneriyor işte kefir, yoğurt, yürüyüş, gün kurusu vs. Güce salmamak lazım ne demek anlamadım :)Kabızlıka doktor yazmadımı bı şıy çok fena çok güce salmamak lazım meme deme yaa içliksiz geziyorum bide akıntım var bilmem normalmi
Benim 5+1'deki kesem 3.91 mm idi :) Burada okuduklarınızdan etkilenmeyin doktorunuza güvenin stres de yapmayın.Ben 5+1 de doktora gittim. Kese 5mm dedi doktor karından ultrasonla senin kaçtı acaba. Doktor bir sıkıntı görmedi ama ben burda okuyorum herkesin daha fazla
Ay amin amin inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza Rabbim herkese nasip etsinYaaa kıyamam geçer inşallah canım salıklı olsunda önemlisi o
caım ben 8 haftasında gitdim embrio ölçüsü 1.58 cm dediler normalde 1.60 olmaliymiş benmkide 2 sm küçük amma olur daha çok erkenn sizde endise etme 8 haftasnda bi daha inşallah kalp atışlarınl dinlemeye gidersin o zaman daha doğru ölçüyü alr kendine çokk dikat et ilk 3 ay her zaman riskli dinlen bol bol stres heyacan ollmaz sağ salim inşallahBen 5+1 de doktora gittim. Kese 5mm dedi doktor karından ultrasonla senin kaçtı acaba. Doktor bir sıkıntı görmedi ama ben burda okuyorum herkesin daha fazla
İnşallah vallah her şeyine razıyım hiç şikayet etmem önemlisi hepimiz için salıkla alalım kucağmızaEvet yaşayan anneye sürecin içinde olan anneye zaman çok yavaş geçiyor. Ama bir şekilde geçecek öyle düşün
Amin inşallahAy amin amin inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza Rabbim herkese nasip etsin
Ben hiç ilaç kulanmıyorum doktor vitamin falan yazdı amma ben almadım zatrn meyve sebze her şey tüketiyorum onlarda vitaminBir de progesteron ilacından mı emin değilim ama günde 2 defa baş dönmesi oluyor bazen yarım saat bazen 2 saat sürüyor. Çalışıyorum öğle arası iş yerinde uyuyakalmışım geçen.
Yaaaa bende zaten sulu gözdüm iyice abartdım olsun hamişliyn tadı tuzuKızlar benim hormonlardan dolayı sanırım yeni yükseliyor daha üçüncü haftadayım çok gerginim sinirliyimher şeye ağlıyorum sinirleniyorum her şey gözüme batıyor engel olamıyorum
Cokk iyi yaa ilaç zaten hep ziyan sevdim doktornuCanım doktorum ilaç yanlısı değil daha doğal şeyler öneriyor işte kefir, yoğurt, yürüyüş, gün kurusu vs. Güce salmamak lazım ne demek anlamadım :)