Anne Grupları Kızlar merhaba gebeliyin ilk trimestrınde nasıl hisediyordunuz benimlede paylaşırmısınız

leyla rahimova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
66
29
23
Merhaba kızlar nasılsınız iysinizdir umarım ,kızlar gebeliyin 9 haftasındayım ilk gebeliyim .uyku problemi ,bel arısı ,mide bulantısı,yemek yiyemiyorum kusma yok sadece her şeyden tiksiniyorum midem aç aç amma bir şey yeyemiyorum normalmi bunlar bide karnımda ağrılar oluyor ultrasonda bişiy çıkmadı tonus çıkdı onada şam önerdi doktor bağırsaka

Normal yani ben dediklerinizi tam tersini yaşıyorum hepsi var,bu bir haftadır uykusuzluk beni mahvetti geç uyuyorum 2 3 gibi saat gece boş boş yatakta dönüyorum ,sabah 9da ayaktayım gün içinde bitkin oluyorum.

Pis bı bölüm ya ne yapalım başa gelen çekilir mide ağrısı bulantısı, tiksinti, uyku sıkıntısı, yorgunluk, halsizlik, bide düşük geçmişi varsa tedirginlik, gerginlik, hormonal dengesizlik... Gececek inşallah

Ben henüz 5. Haftadayım mide bulantısı ara ara yokluyor ama şiddetli değil benim en büyük sorunum kaşık ve bel ağrısı ayakta durmak iyi gelmiyor resmen birde geceleri uyuyamıyorum sürekli uyu uyan şeklinde yatıyorum bu da yorgunluk yapıyor tabi şimdilik tüm belirtiler bu şekilde

Normal yani ben dediklerinizi tam tersini yaşıyorum hepsi var,bu bir haftadır uykusuzluk beni mahvetti geç uyuyorum 2 3 gibi saat gece boş boş yatakta dönüyorum ,sabah 9da ayaktayım gün içinde bitkin oluyorum.
Yaa kıyamam aynen qçlıkdan bayılcak gibi oluyorum amma ben öncedende hep uyku delisiydim şimdide

İnşallah geçer zamanda sanki bize inat yapıyo geçmek bilmiyo düşük deme yaaa tualetde kalmışım resmen gir bak çık bak inşallah hepsi geçer hiççç şikayetçi diyilim 4 yıldır bebek bekliyoruz kocamda bende tükendik doktorculuktan

Yaaa ben çok atıb tutuyordum hiç bulantım yok her şey yiyorum diyede bebek bana sen bi dur ben bilyom dedi şu an hiçbir şey çekmiyor canm amma midemde hallay gidir kusma yok çok şukur yerne dev gibi tiksinme var canm inşallah hrpimiz salıkla alırz kucamızaaa

Meme ağrısından yatamıyorum ben. 2 hafta içinde sütyen ölçüm B'den C'ye geçti herhalde 40 haftanın sonunda E'yi mi görüyoruz nedir.
Kabızlık anamı ağlatıyor 6 aylık gibi şişti karnım var. Benim kullandığım ilaçlar da kabızlığa yol açıyor.
Gece 2 saatte 1 uyanıp mutlaka çişe kalkmak zaten var.
Bir de çok huysuzum herkese çatıp tartışasım geliyor kaos çıkarmak istiyorum. İstediğim olmayınca ağlıyorum jkdgjkgjk değişik ya.

Kabızlıka doktor yazmadımı bı şıy çok fena çok güce salmamak lazım meme deme yaa içliksiz geziyorum bide akıntım var bilmem normalmi

Daha yeni öğrendim gebeliğimi ve uyku problemi mide bulantısı ve kusma bel ağrısı kasık ağrısı hatta 9 aylık hamile gibi belime ve popoma doğru vuruyor ağrı inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi

5. Ayımı bitirdim çok şükür. İlk 3 ayı hatırlamak bile istemiyorum. Kusmadığım bir saat yoktu. 5. Aya girdiğimde geçti. Ağrılar hala geçmedi hatta bebek büyüdüğü için iyice arttı ama his anlamında 2. Trimesterda daha iyi ve daha mutlu hissediyorum merak etme his anlamında daha iyi olacaksın

Canım bende 6 dan başladı açlık 8 dende bas dönme ,mide,wc zaten 7 24 tiksinme söylenenlere göre 12 haftadan bitecekmiş haydi inşallah 3 haftada sıkayım dişimi
Benim bugün 5+6 ama kabızlık ve bel kasık ağrısı dışında bişeyim yok 4 haftalıkken iki kere şiddetli bulantım oldu gün içinde bidaha da olmadı bir de ayakta duramıyorum duşta bile yorulup çıkınca hemen yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…