Anne Grupları Kızlar merhaba gebeliyin ilk trimestrınde nasıl hisediyordunuz benimlede paylaşırmısınız

leyla rahimova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
49
25
23
Merhaba kızlar nasılsınız iysinizdir umarım ,kızlar gebeliyin 9 haftasındayım ilk gebeliyim .uyku problemi ,bel arısı ,mide bulantısı,yemek yiyemiyorum kusma yok sadece her şeyden tiksiniyorum midem aç aç amma bir şey yeyemiyorum normalmi bunlar bide karnımda ağrılar oluyor ultrasonda bişiy çıkmadı tonus çıkdı onada şam önerdi doktor bağırsaka

Normal yani ben dediklerinizi tam tersini yaşıyorum hepsi var,bu bir haftadır uykusuzluk beni mahvetti geç uyuyorum 2 3 gibi saat gece boş boş yatakta dönüyorum ,sabah 9da ayaktayım gün içinde bitkin oluyorum.

Pis bı bölüm ya ne yapalım başa gelen çekilir mide ağrısı bulantısı, tiksinti, uyku sıkıntısı, yorgunluk, halsizlik, bide düşük geçmişi varsa tedirginlik, gerginlik, hormonal dengesizlik... Gececek inşallah 🤷🏻‍♀️

Ben henüz 5. Haftadayım mide bulantısı ara ara yokluyor ama şiddetli değil benim en büyük sorunum kaşık ve bel ağrısı ayakta durmak iyi gelmiyor resmen birde geceleri uyuyamıyorum sürekli uyu uyan şeklinde yatıyorum bu da yorgunluk yapıyor tabi şimdilik tüm belirtiler bu şekilde ☺️

X