• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Merhaba bugun katıldım aranıza

Hoşbulduk yeni farkettim mesajı sende hosgeldin arkadasım çok sevdim gercekten çok guzel ve faydalı seyler öğreniyorum aklıma takılan sorulara cevap buluyorum

Aynen oyle valla sagol cnm birbirime faydamiz olsun diye üye oluyoruz daha önceden okuyordum surekli yorumlari ama karar verdim ee bende uye olayim faydamiz olur belki diye

Oyyy gecmis olsun bende bebes istiyorum ama senin icin sogan kürü oneririm yani burda oyle okumustum faydssini goren çok

Su klomen bikez kullanayım hamile kalmazsam eğer alternatif tıpa basvurcam bu arada çok tesekkür ettim inş hemen olur bebişin

Insallah rabbim tüm isteyenlere versin sanada cok gecmis olsun bebes olmasi icin iliski grrekiyor ben 3 aydir adetten bir hafta sonra mantar oluyorum tabi bizim calismalari engeliyor psikoloji alt ust oldu dr gidiyorum ilac veriyor ama gecmiyor tam olarak artik çareyi aktarlarda ariyacam

Hmm geçmiş olsun cnm aslında benim iki buçuk yasında bi oğlum var ama ikinci olmuyor bu yumurtalar yuzunden hayırlısı artık mevlam yardımcımız olsun

Bide Cnm mantar bulaşıcı bi hastalık diye biliyorum acaba esin denmi oluyorki islami olarakta bilmediğin bişeyler varsa onlarda sebebiyet verir mantara diye biliyorum aktardan önce bi araştır istersen oluşma sebebi ney acaba

Allah korusun bilmiyorum daha fazla surersede artik arastirmaya gecelir insallah gerek duymafan gecer Sağol canım sanada geçmiş olsun

Merhaba bayanlar bende yeni katıldım araniza ama sorumu nerden siracagimi bulamadm yardım edermsnz

Arkadaslar benim bi sorum olcak sizlere eşimle dogurganlk donemnde korunmadan birlikte olduk ve adetime daha 11 gun olmasına rağmen bu adet oldum sanırım neden olabilir kanamamin adet olduguna emin değilim

Back