• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba ben 7 aylık evliyim bugun adetimin 1 gün gecikmesi sonucu test yaptım ama kuruduktan sonra böyle bi şekil aldı sizce gebelik varmı

Masalhat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
5
2
0
26
F5FCE934-C360-4675-BD40-D479B7B2ED03.jpeg

Merhaba,
Maalesef hayır.. ilk 5 dk değerlendirin lütfen. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Yok görünüyor. Ama idrarda çıkmayıp kanda çıkabilir,bir kaç gün bekleyin bence.

Merhaba,
Maalesef hayır.. ilk 5 dk değerlendirin lütfen. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin teşekkür ederim zaten adetime 8 gün varken kan testi yaptırmıştım 0.100 cıkmıstı ama formlarda okuduguma göre yükselebilir demişlerdi bende heycanlandım bi kaç gün daha beklicem yada sabah ilk idrarla yapıcam

Amin teşekkür ederim zaten adetime 8 gün varken kan testi yaptırmıştım 0.100 cıkmıstı ama formlarda okuduguma göre yükselebilir demişlerdi bende heycanlandım bi kaç gün daha beklicem yada sabah ilk idrarla yapıcam
Adet gününü 1 gün geçsin daha sağlıklı canım.. net sonuç alabilmen için.

Şuan geçti zaten 1 gün gecikti buda onun sonucu bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Albi sorunlu bir test biraz.
Bence başka bir testle hala adet olmazsanız tekrarlayın.
Ama şuan gözüken negatif.

Şuan geçti zaten 1 gün gecikti buda onun sonucu bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
O zaman 1 test daha alın test kurumuş ya da bozuk olabilir veya negatif olabilir bilemiyorum ama suan görünen negatif. 1 test daha alıp deneyn inşallah vardır :)

arkadaşların da dediği gibi farklı marka bir testle, sabah ilk idrarla deneyin. Hayırlısı olsun hakkınızda.. Ben sanki pozitif gibi gördüm yine de..

Benim yarın regil günüm tık yok daha bir beklentiyede girip kendimi perişan etmek istemiyorum

Back