Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ben 7 aylık evliyim bugun adetimin 1 gün gecikmesi sonucu test yaptım ama kuruduktan sonra böyle bi şekil aldı sizce gebelik varmı
Amin teşekkür ederim zaten adetime 8 gün varken kan testi yaptırmıştım 0.100 cıkmıstı ama formlarda okuduguma göre yükselebilir demişlerdi bende heycanlandım bi kaç gün daha beklicem yada sabah ilk idrarla yapıcam
Amin teşekkür ederim zaten adetime 8 gün varken kan testi yaptırmıştım 0.100 cıkmıstı ama formlarda okuduguma göre yükselebilir demişlerdi bende heycanlandım bi kaç gün daha beklicem yada sabah ilk idrarla yapıcam
O zaman 1 test daha alın test kurumuş ya da bozuk olabilir veya negatif olabilir bilemiyorum ama suan görünen negatif. 1 test daha alıp deneyn inşallah vardır :)
O zaman 1 test daha alın test kurumuş ya da bozuk olabilir veya negatif olabilir bilemiyorum ama suan görünen negatif. 1 test daha alıp deneyn inşallah vardır :)