Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım soğuk buğday çorbası diyeti yapıyorum

GotikKADIN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
30
17
39
Uzun zamandır kilo verirken kas kaybı yaşıyordum etlerimde sarkma yağ birikmesinden dolayı bacaklarımda şekilsizlikler yaşıyordum Fakat sonra aklıma buğdaylı soğuk yoğurt çorbası geldi ve her akşam düzenli olarak 1 kase tükettim zaten içeriğinde buğday olduğu için sindirim sistemi ve bağırsaklarınız için çok faydalı bağırsaklarınız çalışıyor bunun dışında çok fazla acıktığımda soğuk çorbanın içine tavuk göğsü kaynatıp didikledikten sonra içine haricen ilave ediyorum kışın uzun gecelerde asla acıkmıyorum akşam saatleri meyve ve tatlıdan uzak duruyorum pilav makarna tüketmiyorum Arada bir kıvırıcık salatasıda yapıyorum onun içinede ya tavuk göğsü veya ton balığı mısır ilave edip tüketiyorum göbek yağlarım kalça yağlarımda baya erime oldu amacım benim gibi diyet yaparken açlıktan içi kıyılanlara bir tercih daha sunmak. hepinize kolay gelsin.Not:ben hiç spor yapmıyorum spor yapmadan yoğurt ile yağlarımı yakıp buğday ile kaslarımı kuvvetlendirerek inceliyorum.

Eklentiler

• yoğurt.jpg
    yoğurt.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 457
Ne kadar süredir yapıyorsunuz ve kac kılodan kac kıloya ındınız?sabah ve öglen ne yıyorsunuz ara öğünleriniz var mı?

1 aydır yapıyorum sabah 1 dilim tam buğday ekmeği biraz peynir zeytin öğlen et ve sebze ağırlıklı besleniyorum akşamda sadece buğday çorbası yiyorum 60 kg 57 düştüm 1 ayda ara öğün yemem ben hiç ama çok acıkırsanız kuruyemiş olarak leblebi öneririm bol su ile hem bağırsak çalıştırıyor sussuz yerseniz gaz yapar.

1 ayda 3 kg ben razıyım ama 2 gün sağlıklı ve normal besleniyorum 3. gün yine aynı ben geri geliyor.
Çok kısa sürüyor iradeli halim.

1 ayda 3 kg ben razıyım ama 2 gün sağlıklı ve normal besleniyorum 3. gün yine aynı ben geri geliyor.
Çok kısa sürüyor iradeli halim.

Şöyle o an kendine yenilme sana herşey yaptırabilir daha sonra toplum içine çıktığında fiziki görüntünden dolayı rahatsızlık duymaman için her daim kendine bakmalısın 3.gün bozuyorsan onuda ton balığı veya kırmızı et veya tavuk eti ile yap kendini ödüllendir o psikolojiye hiç girme yani şöyle düşün sen güzel bir kadınsın hep güzel ve genç kalmalısın kendine değer vermelisin kendini önemsemelisin. diyet yapmıyorsun sadece hayatından zararlı olan herşeyi çıkarıyorsun tatlı,tuzlu, hamur işi,pilav bunlar zaten zararlı hepsi şeker içeriyor yani fikrini değiştir kendini hapsetme.

Şöyle o an kendine yenilme sana herşey yaptırabilir daha sonra toplum içine çıktığında fiziki görüntünden dolayı rahatsızlık duymaman için her daim kendine bakmalısın 3.gün bozuyorsan onuda ton balığı veya kırmızı et veya tavuk eti ile yap kendini ödüllendir o psikolojiye hiç girme yani şöyle düşün sen güzel bir kadınsın hep güzel ve genç kalmalısın kendine değer vermelisin kendini önemsemelisin. diyet yapmıyorsun sadece hayatından zararlı olan herşeyi çıkarıyorsun tatlı,tuzlu, hamur işi,pilav bunlar zaten zararlı hepsi şeker içeriyor yani fikrini değiştir kendini hapsetme.

Bir kaç aydır kendimi beğenmiyorum özgüvenim sarsıldı bu yüzünden gerçekten.
Kalabalıklarda fiziğimden dolayı dediğin gibi rahatsızlık duyuyorum.
Pazartesi sendromunu yeneli çok oldu Allahtan yarın tekrar başlayacağım inşallah.
Sen arada buradan beni gaza getir yazdıklarında gaza geldim de :KK37:

Bir kaç aydır kendimi beğenmiyorum özgüvenim sarsıldı bu yüzünden gerçekten.
Kalabalıklarda fiziğimden dolayı dediğin gibi rahatsızlık duyuyorum.
Pazartesi sendromunu yeneli çok oldu Allahtan yarın tekrar başlayacağım inşallah.
Sen arada buradan beni gaza getir yazdıklarında gaza geldim de :KK37:

Ben sana yaşam koçluğu yapabilirim :)Her kadın güzeldir kendini önemse eğer mutsuz isen mutsuzluğuna sebep olan herkesle arana mesafe koy Daima önüne ve geleceğine bak güzel ve bakımlı olmak saygınlık uyandırıyor malesef kabul edilmesede bu böyle ilk önce sen sen kendini sever önemser isen dışarda kalanlara laf düşmez Ayrıca insanların inişli çıkışlı dönemleri olur ama hayat yaşamaya değer .Kendini bırakma hemen:) kilo ve boy nedir sakıncası yok ise.

Şuan iş yerindeyim tartıldım 2 kg daha almışım. Utanıyorum:cry: ama 78,5 olmuşum.
Boyumda 1,62 maalesef...

Şuan iş yerindeyim tartıldım 2 kg daha almışım. Utanıyorum:cry: ama 78,5 olmuşum.
Boyumda 1,62 maalesef...

Panik yapma tabiki vereceksin kimse şişman olmaya şişman kalmaya mahkum değildir sadece biraz zaman bugünden itibaren başlamanı isterim ve 1ay içinde fark edecektir üzülmek yok :)kadın dayanışması :) benimde 164. 58 kg

Süpersin maşallah sana :nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim gerçekten moralimin sıfıra inmesini enerjinle engelledin kuzum ya :KK9::KK9:
Peki sen spor yapmadan kaç kg verdin ne kadar sürede verdin ayrıca kaç yaşındasın?
Çok soru sordum kusura bakma :confused::confused:
Ama sakın bana çoluk çocuklu bir hatunum deme bir de bunu kaldıramayabilirim artık:rolleyes:

Üzülmene gerek yok millet 30-40 kg veriyor senin onlardan hiçbir eksiğin yok :) bekarım ben canım daha evlenmedim:) 30 yaşındayım ben spor yapmadım 62 kgdan 58 düştüm buda şimdilik bana yeterli spor yaparak kilo vermek istiyorum dersen eliptik bisiklet bacak ve göbek yağlarında çok başarılı arkadaşım 13 kg verdi onunla.

Süpersin maşallah sana :nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim gerçekten moralimin sıfıra inmesini enerjinle engelledin kuzum ya :KK9::KK9:
Peki sen spor yapmadan kaç kg verdin ne kadar sürede verdin ayrıca kaç yaşındasın?
Çok soru sordum kusura bakma :confused::confused:
Ama sakın bana çoluk çocuklu bir hatunum deme bir de bunu kaldıramayabilirim artık:rolleyes:

Yeni
Üzülmene gerek yok millet 30-40 kg veriyor senin onlardan hiçbir eksiğin yok :) bekarım ben canım daha evlenmedim:) 30 yaşındayım ben spor yapmadım 62 kgdan 58 düştüm buda şimdilik bana yeterli spor yaparak kilo vermek istiyorum dersen eliptik bisiklet bacak ve göbek yağlarında çok başarılı arkadaşım 13 kg verdi onunla.

Yeni

Maşallah tekrar..
İşte ben yediğim de hemen olumsuz düşünmeye başlıyorum sorun bu ipin ucu iyice kaçıyor sonra.
En iyisi bu gece yani bu saatten sonra bir şey yemesem iyi olacak.

1gün çok yediysen ertesi gün daha az yiyerek dengele zamanla daha az yiyeceksin canım akşam yemeği için yoğurt içine salatalık rendele istersen oda güzel oluyor gece geç satte çok acıkıp daha fazla yemekten iyidir kendini fazla aç bıraktığında daha fazla yemene sebep olur

Maşallah tekrar..
İşte ben yediğim de hemen olumsuz düşünmeye başlıyorum sorun bu ipin ucu iyice kaçıyor sonra.
En iyisi bu gece yani bu saatten sonra bir şey yemesem iyi olacak.

Yeni
1gün çok yediysen ertesi gün daha az yiyerek dengele zamanla daha az yiyeceksin canım akşam yemeği için yoğurt içine salatalık rendele istersen oda güzel oluyor gece geç satte çok acıkıp daha fazla yemekten iyidir kendini fazla aç bıraktığında daha fazla yemene sebep olur

Yeni

Evet şu süzme yoğurtlarından yiyordum acıkınca tadı da güzel oluyor.
Ama benim metabolizmam yavaş çalışıyor ben 1 ay sağlıklı beslendim 3 beyazdan uzak durarak beslendim. diğer her şeyden yumruğum kadar yedim. Hatta midem küçüldü. 1 ayda 1 kg verdim maalesef.

anladım yaş geçtikçe dahada yavaşlıyor metobolizma bu saatten sonra yediğin her fazla şey sana yağ olarak döner gerek yok millet güzelliğini az ve kaliteli beslenmeye borçlu . Çok iyi beslenmeyi çıkar aklından bak benim yengem rus yemiyor ya kadın yemek yemiyor biz onlara göre tencere tepsi ile yiyoruz düşün.

Evet şu süzme yoğurtlarından yiyordum acıkınca tadı da güzel oluyor.
Ama benim metabolizmam yavaş çalışıyor ben 1 ay sağlıklı beslendim 3 beyazdan uzak durarak beslendim. diğer her şeyden yumruğum kadar yedim. Hatta midem küçüldü. 1 ayda 1 kg verdim maalesef.

diyet nasıl gidiyor güzel bayan :)

günaydın canım hafta sonu güzeldi çıtır tavuklu salatalar ile geçirdim akşamları:) kuzene gittim birlikte sohbet muhabbet senin nasıl geçti:)

X