Kızlar merhaba acil bakabilir misiniz lütfen ?

mnkserce2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
171
11
13
22
Merhabalar tekrardan ben 22 yaşında pcos hastası olan bir kadınım ve 90 kilo ile başladığım bu bebek macerasına 82 kilo ile zayıflamaya devam ediyorum. Geçen ay ayın 23 ünde adet oldum normalde düzenli olmaz adetim ama o ay zayıfladığım için kendiliğinden olmuştu.Şimdi ise adet olmadım 7 gün geçti ve sağ tarafım da inanilmaz bir batma ağrı var sızı hatta ve belimden vuruyor gögüsleriminde şiş olduğunu hissediyorum.Sizce varmı 3 gün önce test yaptm negatif çıktı iç çamaşırımdada hafif lekelenme tarzı bir şey var ve sürekli de uykum var . Yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

Merhaba , kan testı mı verdınız

Ne konuda yardımcı olacağız tam olarak, kan testi verin en sağlıklı bilgi bu yani.

Sayın bebişli anniş sence içine doğuyor mu varmı bişiler
Bende pcos ile mücadele ettim, verğini söylediğin kilo muhtemelen insülin direncini kırdı, bu senin için çok iyi bir şey. Ama bir şey söyleyip umutlandırıp yıkılmak çok kötü bir duygu. O yüzden sen kan ver hep beraber sevinelim

Korkuyorum inanırmısın dua et benim için lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…