kızlar merak ediyorum

novrain...

Derin's mommy
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
486
1
641
İstanbul
normal regl dönemlerinde akıntısı çok olupta hamile kaldığı ay akıntısı çok az olan var mı???fisfisfis

canım bende bu akıntı konusunu çok merak ediyorum, benim normalde de hiç akıntım olmaz adet öncesi ve yine yok, yani kuru olup ta hamiş oladuğunu öğrenen var mı?inşallah vardır....

Akinti hem adet hemde gebelik belirtisi o yüzden bence sadece akintida takili kalmayin. Misal: Gecen ay adetim gelene kadar hep islaklik vardi yani illa hamilelik olacak diye bisey yok adet belirtiside oluyor ve tam terside olabilir. Bununla ilgili bir topik daha vardi sanirim geri sayfalarda kaldi oraya bi bakin isterseniz vereliniortak

ya işte benim her ay çok akıntım olurdu bu ay yok dencek kadar az reglim 7 gün geçti test yaptım negatif çıktı ne adet belirtisi var ne de başka bişey gecikmesini kafaya taktım çok neden oldu anlamadım hamilede değilim bu ay ilk kez denemiştik ama olsada çıkardı heralde 7 gün geçince ...

Bende normalde regldan 1 hafta önce kahverengi akıntı olurdu ama hamile kaldığım ay olmadı bende tekkerede hamile kalanlardanım 10 aralıktı regl tarihimdi. 19 aralıkta tek ilişki oldu(öncesi ve sonrası hep korunduk) 3 Ocakta regl olacaktım olmadım öncesindede hiçbir regl belirtisi yoktu zaten 6 ocakta test yaptım 2 tane ikiside pozitif çıktı.

canım sole soylıyım akıntısı olanın aslında hamılelık belırtısı olmuyo cunku hamıle kaldıgın andan ıtıbaren aynı akıntı devam edıyo degısen hıcbısey yok yanı sadece bu sevefer yanı haıle kaldıgında akıntın oluyo ama sankı bole altını ıslatmıssın gıbı bı hıs verıyo sana akıntı bılmıyorum anlata bıldımmı

anladım canım tşk. ederim bilmiyorum valla 9 gün geçti dünde test yaptım yine negatif çıktı acaba geç dölenme mi oldu diorum eğer öle olduysa negatif çıkması normal belki regl günümde yumurtladım ve öle hamile kalmışımdır öle olduysa eğer 9 gün geçmiş oluyo kantesti yaptırsam çıkar heralde

merhaba kızlar,ben adetimin 21.günündeyim,sabahları özellikle çok fazla akıntı oluyo,kasıklarımda ve karnımda bi ağrı hissediyorum batma hissi gibi,hamilemiyimdir acaba?daha önce yumurtlama dönemimde akıntım olurdu ilk kez böyle oluyor.çok merak ediyorum,cevaplandırırsanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…