Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar meme ucu yarığı geniş olan varmı?

bende bnmkilerin bi garip olduğunu düşünüyorum :bbo: tarif edemiyorum nasıl olduklarını

benim meme ucum hem yarık hemde ucunda baloncuk gibi şeyler var. tek bende mi var yoksa başkalarındada varmı merak ediyorum.

valla canım ne demek ıstedıgını anlayamadım ucu mu yarık nasıl yanı sıyah kısmı mı dıyosun yoksa uc kısmınımı nasıl yarık yanı:1shok:

Belki onun etkisi vardır,büyüme olduysa göğüslerinde..Doktorunla konuş bence,gene en iyisini onlar bilir.

tatlım doğum yapacakmışsın bence bu tür endikasyonlar normal ama ucundan sıvı geliyor yada bir kararma ağrı sancı vs. oluyorsa ben bir dr.a başvur derim opuyorumnanaktan

benim göğüslerim aynen senin tarif ettiğin gibi hafif yarık ve ucu ufacık balonncuklu. ortaokul çağlarımda meme ucumdan iltihap gibi bişey gelmişti ve kabuk bağlamıştı annem normal olduğunu söylemişti. neden böyle şuanda bilmiyorum. ayrıca göğüs uçlarımın rengi çok açık. bazı arkdaşlarımın koyu kahve. bu da genetik brşey mi acaba?

ama sorun olduğunu sanmıyorum garipseyen olmadı şimdiye kadar :)

çok şekersin ya ne güldürdün beni garipseyen olmadı yazmışdelikafaduldendelikafadulden

Bu sorun bende de vardı, tabii sorunsa eğer..
Şimdi baktım, yok kaydirigubbakcemile3
O baloncuk gibi şeyler azalmış sanırım. Önceden daha fazlaydı.
Ucundaki yarığı da merak ederdim hep, o hala var.
Herkeste yok sanırım. :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…