• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar meme küçültme ameliyatı için Samsun'dan tavsiye edebileceğiniz Dr'lar var mı??

aysglibrhmbs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Sonunda tüm korkularımı yenip meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olamaya karar verdim.Istanbulda yaşıyorum ama ailem samsunda ameliyat olduktan sonra zorlu bi süreç olacağı için samsunda ameliyat olmayı düşünüyorm.Ama etrafımda başından böyle bir işlem geçen kimse olmadığı için tavsiye de alacak kimsem yok.Sonucta çok önemli bi işlem ve Doktorun tavsiye edilen birisi olmasını istiyorum.Tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var kızlar. Ve çok zamanimda kalmadı yıllık iznimi önümüzdeki ay kullanıcam ameliyatı da yıllık izinde olmayı düşünüyorm.Yardimlarinizi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb ben de aynı ameliyatı olmak istiyorum ve samsunda yaşıyorum.hatta fakültede ismail küçüker e muayene oldum. Orada hemşire olarak çalışan bir tanıdığımdan duyduğuma göre hastanedeki hemşireler ismail beyi tercih ediyorlarmış.meme küçültme operasyonu yaptırıp memnun olan birilerini de duydum ancak yakınen tanımadığımdan süreç konusunda ayrıntılı bilgim yok.özel hastane düşünürsen medikal parkta ayhan turhan dan bu ameliyatı yaptırıp memnun olanlar varmış.ben şu ara düşünme safhasındayım cesaretim pek yok:((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back