Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar meme estetiğinde doktor önerisi yapar mısınız?
- Konu Sahibi gulgo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım kesinlikle haldun kamburoğlu hacettepe hastanesi...ben yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz istanbulda estetik doktoru var mıdır?
çok teşekkürler canımCanım kesinlikle haldun kamburoğlu hacettepe hastanesi...
rica ederim canım ayrıca kadınlar kulübünde doktor haldun kamburoğlu ile ilgili konular var istersen göz atçok teşekkürler canım
selam,istanbul da Salih Emre Üregen e 4 ay kadar önce meme protez ameliyatı oldum.kesinlikle tavsiye ederim...istediğin hem bikiniliyken diğer kızlara "acaba memeleri nasıl böyle güzel görünüyor" diye düşündürtmek ve aynı zamanda da çok çarpıcı olmayıp göze de batmamak ise salih emre hoca bu işin piri bence...mentor protez kullanıyor,dikiş izini nasıl yapıyorsa yok denecek kadar az bırakıyor.6 ay ile 1 yıl arası izler silinir demişti ama ben 1.aydan beri iz falan göremiyorum:)maşallah:)ben yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz istanbulda estetik doktoru var mıdır?
ağrı 2 gün hariç duymadım, ameliyat sonrası da özel sütyen takıyor onu bir süre kullanıyorsun. kimsenin düşündüğüne, kafaya takıp kambur durduğuna değmez, yaptırın ve benim gibi straplez elbiselere yumulun kızlar
Ben eskisehirde dr umla bugun gorustum ama neden bilmem aklimda hep haldun hoca var aradim kendisini ama 3 ay sonra anca dedi zaten su agri olayi uykularimi kaciriyor 3 ay nasil bekleyim.esk.deki drum kasalti yuvarlak onerdi bidahaki hafta ici yaparim dedirica ederim canım ayrıca kadınlar kulübünde doktor haldun kamburoğlu ile ilgili konular var istersen göz at
çok teşekkür ederim canım. birde eğer sakıncası yoksa ne kadara yaptırdığını öğrenebilir miyim?selam,istanbul da Salih Emre Üregen e 4 ay kadar önce meme protez ameliyatı oldum.kesinlikle tavsiye ederim...istediğin hem bikiniliyken diğer kızlara "acaba memeleri nasıl böyle güzel görünüyor" diye düşündürtmek ve aynı zamanda da çok çarpıcı olmayıp göze de batmamak ise salih emre hoca bu işin piri bence...mentor protez kullanıyor,dikiş izini nasıl yapıyorsa yok denecek kadar az bırakıyor.6 ay ile 1 yıl arası izler silinir demişti ama ben 1.aydan beri iz falan göremiyorum:)maşallah:)
ağrı 2 gün hariç duymadım, ameliyat sonrası da özel sütyen takıyor onu bir süre kullanıyorsun. kimsenin düşündüğüne, kafaya takıp kambur durduğuna değmez, yaptırın ve benim gibi straplez elbiselere yumulun kızlar
Tatlım ben 7-8 sene önce Alper Tuncel'e meme büyütme yaptırmıştım,ilk 1-2 aydan sonra ameliyat olduğumu unuttum ve silikonlarımla bütünleştim resmen,hiç sutyensiz bile dimdik göğüslerim oldu,8 ay önce doğum yaptım,emzirmede de hiç problem yaşamadım,hatta benimle aynı zamanda doğuran arkadaşlarımdan çok daha fazla sütüm olduYani bazı ünlüler diyor ya silikonlarımdan emziremedim diye,yok öyle bişey,ben senelerdir hiçbir sorun yaşamadım,tavsiye ederim yaptıracak ve korkusu olan arkadaşlaraben yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz istanbulda estetik doktoru var mıdır?
canım karar verdınmı doktor yada oldunmu amelıyat flan? ben ıstanbul bagdat caddesınde dr.cem payaslıya yaptırdım..burda herkes kendı doktorunu onerır halıle... :)) bence gez bılgı al içine sinen ve maddi durumuna gore tabı saglıkla ol amelıyatını....ben yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz istanbulda estetik doktoru var mıdır?
canım henüz olmadım hala araştırma ve fiyat analizi yapıyorum. büyük ihtimalle ekim başında ameliyat olcam. Dr. Tayfun Türkaslanı düşünüyorum ama bilmiyorum tabi onun hakkında bilgisi olan varmı?canım karar verdınmı doktor yada oldunmu amelıyat flan? ben ıstanbul bagdat caddesınde dr.cem payaslıya yaptırdım..burda herkes kendı doktorunu onerır halıle... :)) bence gez bılgı al içine sinen ve maddi durumuna gore tabı saglıkla ol amelıyatını....
hemen o dediğin doktoru da araştırıyorum canım çok saol :)selam,istanbul da Salih Emre Üregen e 4 ay kadar önce meme protez ameliyatı oldum.kesinlikle tavsiye ederim...istediğin hem bikiniliyken diğer kızlara "acaba memeleri nasıl böyle güzel görünüyor" diye düşündürtmek ve aynı zamanda da çok çarpıcı olmayıp göze de batmamak ise salih emre hoca bu işin piri bence...mentor protez kullanıyor,dikiş izini nasıl yapıyorsa yok denecek kadar az bırakıyor.6 ay ile 1 yıl arası izler silinir demişti ama ben 1.aydan beri iz falan göremiyorum:)maşallah:)
hayırlısı olsun canım..benım doktorumada bır bak derım 'Cem Payaslı !bagdat caddesınde..canım henüz olmadım hala araştırma ve fiyat analizi yapıyorum. büyük ihtimalle ekim başında ameliyat olcam. Dr. Tayfun Türkaslanı düşünüyorum ama bilmiyorum tabi onun hakkında bilgisi olan varmı?
hayırlısı olsun canım..benım doktorumada bır bak derım 'Cem Payaslı !bagdat caddesınde..
Bir arkadaş 6 bin Tl Ye yaptırmış Cem Beye iyiymiş bence
Cem bey 2 ay önce bana 8000 dedi..anlayamadim..biz yurt disindan olunca fazla fiyat mi veriyor bazilari acaba?Bir arkadaş 6 bin Tl Ye yaptırmış Cem Beye iyiymiş bence
Bilmiyorum ki pazarlık falan yaptılar demek ki ya da durumu açısından indirim uyguladı..Cem bey 2 ay önce bana 8000 dedi..anlayamadim..biz yurt disindan olunca fazla fiyat mi veriyor bazilari acaba?
Ben bu fiyat farkini istanbulda bir kac doktorda fark ettim..yurt disindayiz diye oluyor inan..tabiiki doktorun insanligina kalmis bisey..ama neyse ben fikir amacli yazdim buraya. Allhima sükür ben atlattim artik..Allah isteyen herkese gönlünce nasip etsin insallahBilmiyorum ki pazarlık falan yaptılar demek ki ya da durumu açısından indirim uyguladı..
yaw 8bın ne kadar cok demiş anlamadım sımdı yalan solemenın de manası yok bız ıkı bayan arkadas gıttık gun aldık 5,500 tl olduk ama bı kıs ayınd abır ıkı kez konusmustuk ole bır fıyat almıstık tee yazın yaptırmıstık...baska bı arkadasım da denıldgı gıbı 6bın tl oldu bılıyorum ...8bıne sasırdımCem bey 2 ay önce bana 8000 dedi..anlayamadim..biz yurt disindan olunca fazla fiyat mi veriyor bazilari acaba?