• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar meme estetiğinde doktor önerisi yapar mısınız?

Bu bölümdeki konu başlıklarını araştırırsanız bulacaksınız. Pek çok arkadaş ameliyat öncesi ve sonrası süreçlerini paylaşıyorlar.

ben yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz istanbulda estetik doktoru var mıdır?
selam,istanbul da Salih Emre Üregen e 4 ay kadar önce meme protez ameliyatı oldum.kesinlikle tavsiye ederim...istediğin hem bikiniliyken diğer kızlara "acaba memeleri nasıl böyle güzel görünüyor" diye düşündürtmek ve aynı zamanda da çok çarpıcı olmayıp göze de batmamak ise salih emre hoca bu işin piri bence...mentor protez kullanıyor,dikiş izini nasıl yapıyorsa yok denecek kadar az bırakıyor.6 ay ile 1 yıl arası izler silinir demişti ama ben 1.aydan beri iz falan göremiyorum:)maşallah:)
ağrı 2 gün hariç duymadım, ameliyat sonrası da özel sütyen takıyor onu bir süre kullanıyorsun. kimsenin düşündüğüne, kafaya takıp kambur durduğuna değmez, yaptırın ve benim gibi straplez elbiselere yumulun kızlar;)

rica ederim canım ayrıca kadınlar kulübünde doktor haldun kamburoğlu ile ilgili konular var istersen göz at
Ben eskisehirde dr umla bugun gorustum ama neden bilmem aklimda hep haldun hoca var aradim kendisini ama 3 ay sonra anca dedi zaten su agri olayi uykularimi kaciriyor 3 ay nasil bekleyim.esk.deki drum kasalti yuvarlak onerdi bidahaki hafta ici yaparim dedi

selam,istanbul da Salih Emre Üregen e 4 ay kadar önce meme protez ameliyatı oldum.kesinlikle tavsiye ederim...istediğin hem bikiniliyken diğer kızlara "acaba memeleri nasıl böyle güzel görünüyor" diye düşündürtmek ve aynı zamanda da çok çarpıcı olmayıp göze de batmamak ise salih emre hoca bu işin piri bence...mentor protez kullanıyor,dikiş izini nasıl yapıyorsa yok denecek kadar az bırakıyor.6 ay ile 1 yıl arası izler silinir demişti ama ben 1.aydan beri iz falan göremiyorum:)maşallah:)
ağrı 2 gün hariç duymadım, ameliyat sonrası da özel sütyen takıyor onu bir süre kullanıyorsun. kimsenin düşündüğüne, kafaya takıp kambur durduğuna değmez, yaptırın ve benim gibi straplez elbiselere yumulun kızlar:KK66:
çok teşekkür ederim canım. birde eğer sakıncası yoksa ne kadara yaptırdığını öğrenebilir miyim?

ben yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz istanbulda estetik doktoru var mıdır?
Tatlım ben 7-8 sene önce Alper Tuncel'e meme büyütme yaptırmıştım,ilk 1-2 aydan sonra ameliyat olduğumu unuttum ve silikonlarımla bütünleştim resmen,hiç sutyensiz bile dimdik göğüslerim oldu,8 ay önce doğum yaptım,emzirmede de hiç problem yaşamadım,hatta benimle aynı zamanda doğuran arkadaşlarımdan çok daha fazla sütüm oldu:KK36:Yani bazı ünlüler diyor ya silikonlarımdan emziremedim diye,yok öyle bişey,ben senelerdir hiçbir sorun yaşamadım,tavsiye ederim yaptıracak ve korkusu olan arkadaşlara:KK31:

canım karar verdınmı doktor yada oldunmu amelıyat flan? ben ıstanbul bagdat caddesınde dr.cem payaslıya yaptırdım..burda herkes kendı doktorunu onerır halıle... :)) bence gez bılgı al içine sinen ve maddi durumuna gore tabı saglıkla ol amelıyatını.... ;)

canım karar verdınmı doktor yada oldunmu amelıyat flan? ben ıstanbul bagdat caddesınde dr.cem payaslıya yaptırdım..burda herkes kendı doktorunu onerır halıle... :)) bence gez bılgı al içine sinen ve maddi durumuna gore tabı saglıkla ol amelıyatını.... :KK66:
canım henüz olmadım hala araştırma ve fiyat analizi yapıyorum. büyük ihtimalle ekim başında ameliyat olcam. Dr. Tayfun Türkaslanı düşünüyorum ama bilmiyorum tabi onun hakkında bilgisi olan varmı?

ağrı 2 gün hariç duymadım, ameliyat sonrası da özel sütyen takıyor onu bir süre kullanıyorsun. kimsenin düşündüğüne, kafaya takıp kambur durduğuna değmez, yaptırın ve benim gibi straplez elbiselere yumulun kızlar:KK66:
hemen o dediğin doktoru da araştırıyorum canım çok saol :)

canım henüz olmadım hala araştırma ve fiyat analizi yapıyorum. büyük ihtimalle ekim başında ameliyat olcam. Dr. Tayfun Türkaslanı düşünüyorum ama bilmiyorum tabi onun hakkında bilgisi olan varmı?
hayırlısı olsun canım..benım doktorumada bır bak derım 'Cem Payaslı !bagdat caddesınde..

Bilmiyorum ki pazarlık falan yaptılar demek ki ya da durumu açısından indirim uyguladı..
Ben bu fiyat farkini istanbulda bir kac doktorda fark ettim..yurt disindayiz diye oluyor inan..tabiiki doktorun insanligina kalmis bisey..ama neyse ben fikir amacli yazdim buraya. Allhima sükür ben atlattim artik..Allah isteyen herkese gönlünce nasip etsin insallah

Cem bey 2 ay önce bana 8000 dedi..anlayamadim..biz yurt disindan olunca fazla fiyat mi veriyor bazilari acaba?
yaw 8bın ne kadar cok demiş :o anlamadım sımdı yalan solemenın de manası yok bız ıkı bayan arkadas gıttık gun aldık 5,500 tl olduk ama bı kıs ayınd abır ıkı kez konusmustuk ole bır fıyat almıstık tee yazın yaptırmıstık...baska bı arkadasım da denıldgı gıbı 6bın tl oldu bılıyorum ...8bıne sasırdım

İz konusunda takıntısı olan meme ucu yaptırsın ben cok memnun kaldım iz felan yok süper.. hiç istemedim mememin altında bi parmak boyu iz Allah gönlüme göre verdi

Hastaya göre fiyat veriyorlarsa çok ayıp bence,ben baştan elerim öyle doktoru,Alper bey bana 6500 tl fiyat verdi,bana da makul geldi:)

Back
X