Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar meme dokusu olupta kasaltına yaptıran varmı kafam çok karıştı !
- Konu Sahibi leoni
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Canlar bn bi kaç gündür aranizdayim en kisa zamanda memisleri buyutmek istiyorum suana kadar 3 doktorla görüştüm en cok bni aydinlatan sadık karakaya(adana) oldu fakat diger 2 doktor kas alti sadık bey dokun var kas ustune yapalim dedi ayrica sağ göğsümde diklestirmede yapilacak yanlız bn baktığım fotolarda hep kasalti hosuma gidiyor fakat doktor bey çift meme görüntüsü ve ilerde emzirme durumunda silikonun sabit memenin sarkma gibi riskleri oldugunu soyledi kızlar tecrübelerinizi yazarsaniz cok sevinirim
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Ben de bu konuyu merak ediyorum inş.bilen birisi aydınlatır.
Ins. Çünkü gerçekten kafamda deli sorular
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Bence bi albüm yap fikir verelim.. Çünkü çift meme görüntüsü olabiliyorCanlar bn bi kaç gündür aranizdayim en kisa zamanda memisleri buyutmek istiyorum suana kadar 3 doktorla görüştüm en cok bni aydinlatan sadık karakaya(adana) oldu fakat diger 2 doktor kas alti sadık bey dokun var kas ustune yapalim dedi ayrica sağ göğsümde diklestirmede yapilacak yanlız bn baktığım fotolarda hep kasalti hosuma gidiyor fakat doktor bey çift meme görüntüsü ve ilerde emzirme durumunda silikonun sabit memenin sarkma gibi riskleri oldugunu soyledi kızlar tecrübelerinizi yazarsaniz cok sevinirim
Canim benim de goguslerim sarkikti ve cift meme goruntusu olusmadi sakin kulak asma bazi yazilanlara kafan karismasin benim cok kafam karistigindan cok strese girmistim Benimde kas alti olduCanlar bn bi kaç gündür aranizdayim en kisa zamanda memisleri buyutmek istiyorum suana kadar 3 doktorla görüştüm en cok bni aydinlatan sadık karakaya(adana) oldu fakat diger 2 doktor kas alti sadık bey dokun var kas ustune yapalim dedi ayrica sağ göğsümde diklestirmede yapilacak yanlız bn baktığım fotolarda hep kasalti hosuma gidiyor fakat doktor bey çift meme görüntüsü ve ilerde emzirme durumunda silikonun sabit memenin sarkma gibi riskleri oldugunu soyledi kızlar tecrübelerinizi yazarsaniz cok sevinirim
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Bence bi albüm yap fikir verelim.. Çünkü çift meme görüntüsü olabiliyor
Ya cok tesekkur ederim yeni üye oldugum icin kimse yanasmiyo çırpınip duruyorum burda valla :)) subatin ilk haftası olmak istiyorum artık
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Canim benim de goguslerim sarkikti ve cift meme goruntusu olusmadi sakin kulak asma bazi yazilanlara kafan karismasin benim cok kafam karistigindan cok strese girmistim Benimde kas alti oldu
Gögus dokun varmiydi peki diklestirme yaptirdinmi
- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Sen albüm yaparsan yanaşır herkesYa cok tesekkur ederim yeni üye oldugum icin kimse yanasmiyo çırpınip duruyorum burda valla :)) subatin ilk haftası olmak istiyorum artık
bence Dr una güveniyorsan o ne derse doğrudur önemli olan Dr a güvenmek.. Kas alı diyorsa öyle üstü diyorsa öyle :)
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Sen albüm yaparsan yanaşır herkes
bence Dr una güveniyorsan o ne derse doğrudur önemli olan Dr a güvenmek.. Kas alı diyorsa öyle üstü diyorsa öyle :)
Tamam o zaman hemen yarın yapıp ekliyorum
Evet canim ben emzirmekten sarkiklik vardi gogus dokum vardi baya izlemeye aliyorum seni bakabilirsin resimlerimeGögus dokun varmiydi peki diklestirme yaptirdinmi
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Onceki halimi ozelden gonderdim canim bakabilirsin
Canim cok tesekkur ederim ya ilk fikir veren sen oldun hayirli olsun cok güzel olmus senin eski halinle ayniyim suan bn ve cocuk falan dogurmadan ama 24 kilo verince memelere veda ettim fit bi vucuda sahibim ama bu memeler cok kötü duruyor bisey daha sorsam sadece meme ucumu yoksa lolipop dedikleri izdenmi var
Cani
Insallah seninde hersey gonlunce olur canim masallah baya kilo vermissin bravo sana
bana diklestirme olmadi canim sadece meme ucundan kesi yapti ilerde istersem diklestirme yapmak istersem fazla bir iz olarak meme ucundan arti i sekli yani lolipop olur dedi ama su an memmunum ilerde daha cok sarkarsa o zaman kesin diklestirme yaptirrimCanim cok tesekkur ederim ya ilk fikir veren sen oldun hayirli olsun cok güzel olmus senin eski halinle ayniyim suan bn ve cocuk falan dogurmadan ama 24 kilo verince memelere veda ettim fit bi vucuda sahibim ama bu memeler cok kötü duruyor bisey daha sorsam sadece meme ucumu yoksa lolipop dedikleri izdenmi var
Insallah seninde hersey gonlunce olur canim masallah baya kilo vermissin bravo sana
Az sonra sana kesi yerimi gonderirrim canim ozeldenCanim cok tesekkur ederim ya ilk fikir veren sen oldun hayirli olsun cok güzel olmus senin eski halinle ayniyim suan bn ve cocuk falan dogurmadan ama 24 kilo verince memelere veda ettim fit bi vucuda sahibim ama bu memeler cok kötü duruyor bisey daha sorsam sadece meme ucumu yoksa lolipop dedikleri izdenmi var
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Cani
bana diklestirme olmadi canim sadece meme ucundan kesi yapti ilerde istersem diklestirme yapmak istersem fazla bir iz olarak meme ucundan arti i sekli yani lolipop olur dedi ama su an memmunum ilerde daha cok sarkarsa o zaman kesin diklestirme yaptirrim
Aaa super ya diklestirme olmadan baya dik olmus bnm sol goguste diklestirme olacak çünkü digerine gore sarkik
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
Az sonra sana kesi yerimi gonderirrim canim ozelden
Teşekkür ederim canım
Hayilisi canim izlerden korkma ilerde silinecek onlar zatenAaa super ya diklestirme olmadan baya dik olmus bnm sol goguste diklestirme olacak çünkü digerine gore sarkik