oncelikle iyi bayramlar yatagima kizim iki kere isedi bunlarin ustune bende temizlik yaparken kovanin kulpu koptu o kadar su yataga dokuldu bir gorseniz heryeri sapsari les durumda biri gorse yuzume tukurur heralde sizce yikatsam temizlenirmi aranizda yikatan varmi defalarca kez sildim ancak daha beter yayiliyo yardim lutfen
ben kızımla beraber kendim yıkadım.
balkonum müsaitti. bellona çift kişilik yatak, hortum taktım ve mis gibi köpürterek yıkadım. en sonunda da yumuşatıcı boca ettim. balkon demirine altına tabure koyarak hafif meyil vererek diktim. güneş gören bir balkonum var ve en geç bir iki güne kurudu bu arada hep çevirdim, altlar süzüldükçe hafif sararınca o kısımları tekrar duru suyla elden geçirdim.
kolay gelsin.
hayır ama o kısımları birkaç kere tekrar yıkamak gerekiyor. neticesinde sünger yatak, süzüldükçe durulayın. ben yumuşak bir fırçayla yıkadım hani şu araba yıkanan ucuna hortum takılan sopalı fırçalar, çok rahat yıkanıyor.
hayır ama o kısımları birkaç kere tekrar yıkamak gerekiyor. neticesinde sünger yatak, süzüldükçe durulayın. ben yumuşak bir fırçayla yıkadım hani şu araba yıkanan ucuna hortum takılan sopalı fırçalar, çok rahat yıkanıyor.