kizlar mekan yatak yikatilirmi

pocoyomm

mutluluk neydi?
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
463
127
53
oncelikle iyi bayramlar yatagima kizim iki kere isedi bunlarin ustune bende temizlik yaparken kovanin kulpu koptu o kadar su yataga dokuldu bir gorseniz heryeri sapsari les durumda biri gorse yuzume tukurur heralde sizce yikatsam temizlenirmi aranizda yikatan varmi defalarca kez sildim ancak daha beter yayiliyo yardim lutfen

Son düzenleme:
ben kızımla beraber kendim yıkadım.
balkonum müsaitti. bellona çift kişilik yatak, hortum taktım ve mis gibi köpürterek yıkadım. en sonunda da yumuşatıcı boca ettim. balkon demirine altına tabure koyarak hafif meyil vererek diktim. güneş gören bir balkonum var ve en geç bir iki güne kurudu bu arada hep çevirdim, altlar süzüldükçe hafif sararınca o kısımları tekrar duru suyla elden geçirdim.
kolay gelsin.

Son düzenleme:
eve gelıp koltuk kanepe yıkayan yerler var bulursanız onlar yatakta yıkıyor
yada halı yıkama makınesıyle yıkayabılırsınız
oda olmadı ustekı bayanın yazdıgı gıbı balkonunuz musaitse kendınız yıkayın

peki o sararan yerler elden gectikten sonra tekrar sarardimi

hayır ama o kısımları birkaç kere tekrar yıkamak gerekiyor. neticesinde sünger yatak, süzüldükçe durulayın. ben yumuşak bir fırçayla yıkadım hani şu araba yıkanan ucuna hortum takılan sopalı fırçalar, çok rahat yıkanıyor.

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…