Cilt Bakımı Ürünleri kızlar maske gibi durmayan güneş kremi önerlriniz varmı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
kızlar makyaj altınada kullanılablen güzel nemlendiren günes kremi arıyorum öneriniz varmı:enbuyukkk:

coppertone fiyatları nasıl acaba canım?cildim kuru makyaj altı olarakta kötü durmaz değlmi

La roche- posay ve avene tavsiye ederim 50 civarı fiyatı ama en az 1 yıl gidiyor. Ayrıca avenin hem koruyucu hem kapatıcı özelliği olan compact bir ürünü var onu kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok memnun bir taşla iki kuş :)

Coppertone güneş koruyucu kremi tavsiye ederim..Cildi çok güzel gösteriyor.

canım güzel gösteriyor derken neyi kastettin? Benim cildim karma. Burun alın kısmım cok kolay parlamaya müsait. Bu görüntüyü istemiorm tabi maske gibi bembeyaz bi görüntüde. Bide iğneli epilasyon yaptırdığım için cildim oldukça hassas ve güneşte lekelenmeye müsait.

coppetone güzel bi krem yanlız sürüp makyaj yaparken çok sıkıntı oluşturuyor çünkü elinizden gözünüze bulaşıyor ve deli gibi akıyor gözünüz yaptığınız bütün göz makyajı akıyor dolayısıyla bunu annem kullanır benimki bittiğinde sürmüştüm ve acaip gözümü yaktı.benimki hamilton 30 faktör makyaj altına kullanıyorum yağlı olmayan cildi gayet güzel nemlendiren bi güneş kremi eczanelerde satılıyor tavsiye ederim 2 yılı aşkındır kullanıyorum ve çok memnunum fiyatı en son benim aldığım 46 tlydi sanırım

la roche posay dr um önerdi parlama yapmıyor.losyon gibi akıcı kıvamda olduğu için maske gibi de durmuyor.1 yıldır kullanıyorum arkadaşlarım yüzümde güneş kremi olduğunu bile anlamıyor.ama maryajla denemedim hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…