Kızlar mantar hamileliğe engel mi ???

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
154
40
28
30
Kızlar bugun bi arkadaşım bebeği olamadigini söyledi bayAğı kalabalık kiz kizaydik ve bi ablamiz akıntı kaşıntı mantarn bebeğe engel olduğunu söyledi olmcgini dedi ne kdr doğru ben evlendigimde oldum 2hafta surundum geçti tkrrr koyu akıntı kokulu azck kaşıntı başladı ve bebek düşünüyorum napmam lazım ????

Cvp plssss:/ kızlar mantar tam geçti herşey güzel derken adetimle beraber bayAğı akıntı gbi bisiler vardı kaşıntı vardi sonr bitti sari sıvı az kokulu gbi akıntı oluyo okdr ilaç krem kullandm

Bunun cevabını ben de merak ediyorum. Birkaç aydır hap fitil kullanıyorum ve hijyene gediğime içtiğine dikkat ediyorum ama kesin çözüm ne bilmiyorum. Ben de bebek istiyorum ve bu mantarın olası zararını görmek istemediğim için kurtulmak istiyorum.

Aynen bilen haberi olan bi cevap verse yani mantar bebege zarar verirmi kasntli akinti sarimsi korkuyorum devmli doktorda alıyorum soluğu ama iznim yok dhaa gidemem çok zor bize bi yardımcı olunn engelmi mantar gebelige zarri olurmu pamukçk şeklinde akintm gtti ama sarimsi var

Canim mantar gebelik sonrası mi başladı önce de var mıydı ? Çok gıcık durum umarım atlatiriz

mantarın tamamen gecebilmesi için eşinin de tedavi olması lazım ben o sekilde kurtuldum ama bir gercek hamilelikde hormonlardan kaynaklı galiba manatra tekrarlayabılıyor.

İyi günler hanımlar endişe etmeyin çok fazla ama tedavisinide ihmal etmeyin ben mantar tedavisi gördükten sonraki ay hamile kaldım hamileliğimde ara ara az olmak kaydıyla akıntım oldu ama onada kadın doğum uzmanım bir ilaç vermişti adını hatırlamıyorum şu an kızım nasipse bir ay sonra 2 yaşına girecek ama doğumdan sonrada çok dikkat etmek gerekiyor mantar illeti kolay kolay geçmiyor ne kadar hijyene dikkat etsende tekrarlıyor malesef

Ben mantar varken hamile kaldım. Hatta doktora mantar için gitmiştim. Hamile olmadığından emin olmadan ilaç vermem deyip test yapmıştı o zaman öğrenmiştim bebeğimi.

Allah bağışlasın evladınızı. Bende sadece yanma var ve suan hap fitil kullanıyorum. Adet sonrası flora düzenleyici hap veya fitil kullansam iyi olmaz mı?

Ben mantar varken hamile kaldım. Hatta doktora mantar için gitmiştim. Hamile olmadığından emin olmadan ilaç vermem deyip test yapmıştı o zaman öğrenmiştim bebeğimi.
Herhangi bir ilaç fitil falan kullanmış mıydınız? Yanma gibi şikayetiniz var mıydı ?

Allah bağışlasın evladınızı. Bende sadece yanma var ve suan hap fitil kullanıyorum. Adet sonrası flora düzenleyici hap veya fitil kullansam iyi olmaz mı?
Ben doktora gitmeden önce 3 ay evde bir çok alternatif tedavi denedim fakat geçmek yerine iyice can yakıcı hale gelmişti ve adet düzenim bozulmaya başlamıştı sadece yanma yanında çok hafif kalır yani eşimle birlikte tedavi görmüştük tedavide fitil krem hap hepbirlikte kullandım kontrole gittiğimde doktorum tamamen gecmiş olduğunu söylemişti sonrasında devam mahiyetinde birşey kullanmadım zaten Bebek istediğimiz için Bebek denemesine başlamıştık Rabbim nasip etti ilk ay hamile kalmıştım

Kizlar mantar olduktan sonra eşimle korunarak iliski yaşadık hep geçti derken adetle beraber tekrar başladı çok tuaf bi sekilde oldu azck kasnti yanma oluyo bide sarmsi akıntı beyaz oldu ama aknti var yani hep :/hc byle değildi

Canim mantar gebelik sonrası mi başladı önce de var mıydı ? Çok gıcık durum umarım atlatiriz
Cnm gebe degilim ama ihtimali vardı yani zarar olurmu çok aklima takıldı bakalım adetten sonra belli olcak ihtimali var suan :) sari akntim var en son adetimde bir kaşıntı oldu anlatamam yanma falan geçmişti en son mantR ilaç krem kullandm sonra esim kendisi korundu hep istemedim o aciyi yassynca korktum smdi mrkla bekliyorum bakalım

Herhangi bir ilaç fitil falan kullanmış mıydınız? Yanma gibi şikayetiniz var mıydı ?
Yanma, kaşıntı, akıntı hepsi vardı. Daha önce başka bir doktora daha gitmiştim. Şimdi adını hatırlayamadığım -galiba n ile başlıyordu- bir hap verdi. Onun pek faydasını görmedim tabi arada almayı unuttuğum oluyordu. Daha da çoğaldı. Hatta hamileliğimden önceki son adetimden sonra çamaşırım kesik kesik akıntılarla doldu. Belki iltihap da vardı çünkü beyaz kesiklerin üstünde sarı sıvı da oluyordu. İlk haftadan sonra bu kadar yoğun değildi ama devam etti. Hamile olduğumu öğrenince dr fitil verdi. Bir de trivacort verdi çok kaşıntı oluncasürersin dedi -hiç kullanmadım-.
Uzun oldu ama ayrıntılı yazmak istedim:)

Ben de son birkaç ilişkidir sadece yarım saat sonrasında yanma başlıyor. Akıntı, koku vs yok. Hafif mantar var dedi doktor hap fitil verdi yakıyor biraz fitil ama daha iyiyim. Korkum her ilişki veya adet sonrası bu mantar tekrarlarsa. Sanırım doktora danışıp flora düzenleyici kullanırım birkaç ay ve geçer. Ayrıca smear testi de yaptıracağım bugün. Kefir, yoğurt,sirke,sarımsak yiyorum pis pis kokar oldu ağzım :) inşallah geçecek en kısa zamanda

Fitilin yakmaması için iyice derine yerleştirin. Benim eşim yerleştiriyordu yatmadan önce hiç kalkmıyordum. Doktor fitil düzgün yerleşmezse akar yanma yapar demişti. İnşallah yakında kurtulursunuz bu dertten. Çok geçmiş olsun:)

Teşekkür ederim :)

Valla olmaz denilen hersey olabiliyor.. engel diye biliyorum sikayetleriniz devam ettgi surece korunmasiz iliski yasamayin derim tedavisi kolay olan ama surekli tekrarlayan bi illet malesef ama guzel bi tedavi gorun ondan sonra bebis dusunun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…