Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne icin?Kızlar madecossol kullanan var mı
Sivilce izleri ve sivilce içinNe icin?
Ne şekilde kullandınız acabaBen sivilce için kullandım işime yaramadı
Doktor vermişti iki kremle birlikte yatarken sürüp yatıyordumNe şekilde kullandınız acaba
Hücre yenileyici ozelligi icin kullanıyordum eskiden.Ama sivilce izleri ve lekeler icin arbutin ve niacinamide içerikli serumlardan destek alin daha cok etkili.Sivilce izleri ve sivilce için
Teşekkür ederimHücre yenileyici ozelligi icin kullanıyordum eskiden.Ama sivilce izleri ve lekeler icin arbutin ve niacinamide içerikli serumlardan destek alin daha cok etkili.
2 gün de bir bir defa kullanıyorum bende teşekkür ederimMaşayla kolumu yakmıştım. Onun izine sürmüştüm bir süre. Ve sonuç muhteşem oldu, hiç iz kalmadı. Ki normalde öyle bir yanıktan sonra mutlaka iz kalırdı benim tenimde. Bir çizik bile zor iyileşir yani kaldı ki yanık.
Ama ilaç nihayetinde, kontrolsüz kullanmamak gerek.
madecassol tüm yüze sürülmez, hatta sivilcelere de bir faydası yoktur. çok ağır bir kremdir aksine sivilce yapabilir. sivilce izlerinin üzerine lokal olarak uygulayabilirsiniz işe yararSivilce izleri ve sivilce için