- 11 Eylül 2024
- 21
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi sanssiz2020
Merhaba ben dostinex kullandım prolaktin içinKızlar lütfen dönüş yapin yaaaa
Dostinex kullananlar ne durumdalar , ölçtürdünüz mu tekrardan kaç ay kullandınız . Kullanıp hala hamile olamayan var mı lütfen aydınlatır mısınız beni de ???
Benim prolaktin hormonum üç kere yüksek çıktı, iki kere dostinex yarim yarim kullandım düzeltmiş ti en son yüksek çıktığında doktorum ilaç vermedi bir ay sonra olcturdum kendiliğinden düşmüştü ama benim çok yüksek değildiKızlar yardımcı olacak kimse yok mu
Benim iki sene oldu kalamadim, ilk prolaktinin yuksek olduğunu öğrendik sonra yumurtalık tembelliği var amh ile rahim filmi cektir dediler ama ben korktuğum için çektirmedim süreç uzadı.Kızlar lütfen dönüş yapin yaaaa
Dostinex kullananlar ne durumdalar , ölçtürdünüz mu tekrardan kaç ay kullandınız . Kullanıp hala hamile olamayan var mı lütfen aydınlatır mısınız beni de ???
Teşekkür ederim, yine aynı şekilde kadın hastalıklarına gitmiştim, benimde o şekilde demişlerdi ilk gittigimde bir kaç ay sonra git dediler yine yüksekti yani dusmus yükselmis sanırımCanım çok geçmiş olsun sana da düştüğünü nasıl anladım gidip adetli iken kan mı veriyorsun bide hangi bilime gidiyorsun tekrar düştüğünü yada çıktığını öğrenmek için
Benim yumurtalık tembelliği tetikliyormus vitamin verdi bir daha da yukseklmedi çok şükür, ağrı kesici bile yukseltirmis sizin kaç cikti değeriniz ?Ben 2 aydır kullanıyorum ama ne düzenli adet görüyorum ne de hamile kalabiliyorum doktor yarım yarım kullan 3 ay sonra gel dedi diğer ay gideceğim doktora
Prolaktin için veriliyor aslında bazısı kullandıktan sonra hamile kalıyor benim prolaktin değerim korkunç yüksekti o yüzden vermişti bu ilaca çok bel bağlama bence alta yatan problemi bulmak lazım eğer sorun sadece prolaktinse iş başka tabi. Sadece kadında iş bitmiyor onuda belirtmek istedim gebe kalmak tek kişiyle olucak iş değil erkeklerin çoğunda sperm sıkıntısı var..Kızlar lütfen dönüş yapin yaaaa
Benim ilk 68 mis, endişelenmeyin sonrasında iki kere 35 civarı cikmis tomografi çekildiniz mi ? Bana da yüksek olduğunda düşmez ise beyinden kaynaklıdır demişti ama sonra kendiliginden düştü76 benim de
Bendeki de beyinde tümör var dedi iyi huylu olandan mis o yükseltiyor Muş
Evet bende az önce geldim hastaneden Prolaktin hormonum yüksek dostinex verdi yarı ya bölüm içicem adet olunca 2.3 günü tekrar gel dediKızlar bu parolalarını tekrar ölçtürmek için adetli mi olmak lazım ?????