KIZLAR LUTFENN YAZIN DOSTİNEX KULLANANLAR NE DURUMDALAR

sanssiz2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
21
0
31
Kızlar lütfen dönüş yapin yaaaa
Dostinex kullananlar ne durumdalar , ölçtürdünüz mu tekrardan kaç ay kullandınız . Kullanıp hala hamile olamayan var mı lütfen aydınlatır mısınız beni de ???

Kızlar yardımcı olacak kimse yok mu 🥹
Benim prolaktin hormonum üç kere yüksek çıktı, iki kere dostinex yarim yarim kullandım düzeltmiş ti en son yüksek çıktığında doktorum ilaç vermedi bir ay sonra olcturdum kendiliğinden düşmüştü ama benim çok yüksek değildi

Dostinex kullananlar ne durumdalar , ölçtürdünüz mu tekrardan kaç ay kullandınız . Kullanıp hala hamile olamayan var mı lütfen aydınlatır mısınız beni de ???
Benim iki sene oldu kalamadim, ilk prolaktinin yuksek olduğunu öğrendik sonra yumurtalık tembelliği var amh ile rahim filmi cektir dediler ama ben korktuğum için çektirmedim süreç uzadı.
Geçen ay da karar verdim başka doktor buldum ve anestezili rahim filmi çektirdim meğer rahmimin üst kısmında perde varmış 4 gün önce histeroskopi ameliyatı oldum doktorum.iyiki ollmussun tahminimizden daha büyük bir alanmis dedi. Amh testi de gayet normal çıktı

Canım çok geçmiş olsun sana da düştüğünü nasıl anladım gidip adetli iken kan mı veriyorsun bide hangi bilime gidiyorsun tekrar düştüğünü yada çıktığını öğrenmek için

Ben 2 aydır kullanıyorum ama ne düzenli adet görüyorum ne de hamile kalabiliyorum doktor yarım yarım kullan 3 ay sonra gel dedi diğer ay gideceğim doktora

Canım çok geçmiş olsun sana da düştüğünü nasıl anladım gidip adetli iken kan mı veriyorsun bide hangi bilime gidiyorsun tekrar düştüğünü yada çıktığını öğrenmek için
Teşekkür ederim, yine aynı şekilde kadın hastalıklarına gitmiştim, benimde o şekilde demişlerdi ilk gittigimde bir kaç ay sonra git dediler yine yüksekti yani dusmus yükselmis sanırım

Ben 2 aydır kullanıyorum ama ne düzenli adet görüyorum ne de hamile kalabiliyorum doktor yarım yarım kullan 3 ay sonra gel dedi diğer ay gideceğim doktora
Benim yumurtalık tembelliği tetikliyormus vitamin verdi bir daha da yukseklmedi çok şükür, ağrı kesici bile yukseltirmis sizin kaç cikti değeriniz ?

Prolaktin için veriliyor aslında bazısı kullandıktan sonra hamile kalıyor benim prolaktin değerim korkunç yüksekti o yüzden vermişti bu ilaca çok bel bağlama bence alta yatan problemi bulmak lazım eğer sorun sadece prolaktinse iş başka tabi. Sadece kadında iş bitmiyor onuda belirtmek istedim gebe kalmak tek kişiyle olucak iş değil erkeklerin çoğunda sperm sıkıntısı var..

Benim beyindeki adenomdan kaynaklı yükseldiğini söyledi doktor , başka bi sıkıntı gözükmüyor dedi , eşim zaten gözükme taraftarı değil şimdi bende bu hormon yüksek olunca ona gözük de diyemiyorum bilmiyorum napacam . İlacı aldığımdan beri doğru düzgün adet gormuyorum

76 benim de
Bendeki de beyinde tümör var dedi iyi huylu olandan mis o yükseltiyor Muş
Benim ilk 68 mis, endişelenmeyin sonrasında iki kere 35 civarı cikmis tomografi çekildiniz mi ? Bana da yüksek olduğunda düşmez ise beyinden kaynaklıdır demişti ama sonra kendiliginden düştü

3 ay sonra gel dedi endokrin bana ne durumdayım henüz bilmiyorum yarım yarım ilaç kullaniyorum
Ben tek bildiğim ilaçtan sonra doğru düzgün adet olamadığım

Bana 3 ay sonra gel dedi doktor 3 ayda da düştü mü çıktı mı kontrol için niye çağırmıyorsa . Geçmiş olsun canım sana da neden çıkmış prolaktin senin

Benim de yüksek 80-100 arası gidip geliyor.
Yaşım kırk doktor ilaç vermedi ama takipte kalalım dedi
hipofiz bezimde adenom da çıkmadı.
Sebebini bilmiyorum maalesef

Hamilelik düşündüğün için mi yüksek çıktığını öğrendin canım bu ilaç hemen düşürüyor diyorlar ama ben 2 aydır kullanıyorum düştü mü çıktı mı henüz bilmiyorum ama adetimi çok etkiledi bu ilaç

X