Mutfak Dekorasyonu kızlar lütfenn yardımm lütfenn :(

mina87

Mucizemiz bizimle çok şükür:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
520
16
68
yeni evime tasınalı 1-2 ay oldu henüz aldığımızda mutfak tezgahı siyahtı tam olarak mermermi granitmi bilmiyorum ne olduğunu ama üzerine ne koysam izi kalıyor bide böyle mat rengi var Allahım çıldıracağım bunun bi çözümü varmı kullanan bilen duyan varsa lütfen bi çözüm istiyorum yaa :5: sıcak tencere iz bırakıyor hadi neyse koymuyorum zaten dikkat ediyorum onun dışında herseyin lekesi kalıyor :ssz: lütfen bi yardım edin çözüm önerin bana :5::5::5: fotolarıda koyuyorum bi çözüm lütfenn
$100_9176.webp$100_9177.webp$100_9178.webp

canım malesef yardım edemicem ama mutfağın bi harika görünüyor.sık sık parlatsan leke bırakmayan camsil tarzı sıvılarla temizlesen belki değişir

ah neler denedim canım bi bilsen kurtulamadım bi türlü en son polisil marka bi mermer cilası aldım oda çözüm olmadı :(( artık eşim mermerciyi tekrar çağıracak bakalım o bi çözüm bulsun bulamazsa tezgahımı değiştirsin :9: bu arada tesekkür ederim canım :34:

Canim sileceksin elinde bez.su damlasi bile kalsa leke yapar.zamanla alisirsin.

elimden bez düşmüyor canım sorma ben olusan leker için çözüm arıyorum ilk kullandığımda bilsem daha dikkat ederdim ama malesef tecrübesizliğime denk geldi :(((

şeffaf masa örtüleri oluyor ya hani,onlar olabilir mi acaba. yaa pek tecrübeli değilimdir gülmeyin :D

Back
X