- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
Kizlar biliyorum dert degil ama ben burada ismimi degistirmek istiyorum.aradim bulamadim yardimci olurmusunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hızır gibi maşallah
hızır gibi maşallah
Ben kopyala yapıştır yapana kadar![]()
Rica ederim .Cok cok tesekkurler .
bi sey bula bildinmi bari?
oo Daha gidip acaba neden değiştirmek istiyo diyo eski mesajlarına bile baktım![]()
oo Daha gidip acaba neden değiştirmek istiyo diyo eski mesajlarına bile baktım![]()
Sizede tesekkurlerhızır gibi maşallah
Ben kopyala yapıştır yapana kadar![]()
bi sey bula bildinmi bari?uye olurken ne yazdim olmadi var bu isimde uye diye bende aklima gelen ne var denemisdim.sonra degistiririm diye dusundum .son 1 haftadir ugrasiyorum bulamiyordum.tesekkurler )
inanin o kadar derdim varki ((( sanki ismimi boyle koysam duzelicek diye dusunuyorum o yuzden boyle isim buldumRica ederim .
Umarım istediğin hersey gerçek olur
inanin o kadar derdim varki ((( sanki ismimi boyle koysam duzelicek diye dusunuyorum o yuzden boyle isim buldumRica ederim .
Umarım istediğin hersey gerçek olur
Buldum . Hatta aklımda sorular var
Dünkü o konuştugunuz şeyı yaptırdınız mı eşinize![]()
Dünkü +18 konuaaaa ne konuşmuş ne konuşmuşşş![]()
Yaptirdim ama bi ise yaramadi daha dogrusu yapamadi adamin elini goturdum koydim weye oylece nasil koyduysam oylede kaldiBuldum . Hatta aklımda sorular var
Dünkü o konuştugunuz şeyı yaptırdınız mı eşinize![]()
oda bır gelişme en azından artık çaba gösterır .Yaptirdim ama bi ise yaramadi daha dogrusu yapamadi adamin elini goturdum koydim weye oylece nasil koyduysam oylede kaldisonunda beceremedigini itiraf etdi ama deneyecekmis ogrenene kadar
Evet ya boyle nereye kadar.cok sinir bozucu bi tarafli olmasioda bır gelişme en azından artık çaba gösterır .
Film falan izlerse karşı çıkma . Bırak izleyip öğrensin . Bu işler tek taraflı değil . İkinizde memnun olmalısınız.
Hanımlar yalnız hatırlatırım bu topik cinsel içerikli yazılarınız için değil.
Kullanıcı adı değişikliği için açılmış, bölümde sitede yaşadığınız sorunlar.