• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yorumlayın:)

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
7.201
21.135
548
33
İstanbul
kızlar Merhaba! Si daha tecrübelisiniz diye konuyu buraya açıyorum. Bu ay korunmadık adetten 2 gün önce salı günü beta hcg 42 cıktı idrar testimde silik cıktı. Snra kesin hamileyim dedim kendi kendime. Snra tam ader günümde kanamam oldu kahverengi başlayıp koyulaştı 2 gün sürdü bazen siyaha yakındı bile rengi ve pıhtılıydı snra bitti.
Snra arkadasm dedi git baktır bnm annem hanileyken 4 ay adet oldu dedi bnde gidip baktrim içim rahatlasın dedim. Bugun 142 cıktı değerim. İki test arasnda 5 gün var. Sizce durum ne kızlar yarn doktora gidip konuşcam bugun yoktu doktor. Kimyasal olmuş olsa kanama bitince sıfırlanmazmıydı ??

Eklentiler

• 211A94B4-AC89-4886-94D7-B913FD83E2E2.png
    211A94B4-AC89-4886-94D7-B913FD83E2E2.png
    231,4 KB · Görüntüleme: 211
canım kimyasal gebelik olabilir
kanda daha da yükselip inişe geçmiş olabilir kanamayla beraber
inşallah sorun yoktur ama acilen bir dr görünmen lazım

Canım içini rahat tut. Ben adetime 1hafta kala test yaptırdım 0 çıktı kesin yok dediö. Adet günümde bir hamiş komşu bence hamilesin içime öyle doğdu dedi ve idrar testi yaptım silik çizgi belirdi. Sonra senin hesap beta hcg baktırdım tekrar 120 çıktı 4gün sonra 984 çıktı. Hamilesin inşaAllaj üstüne görme denir o kanamaya gayet normal bir durum fakat fazla beklemeden kadın doğum doktorunu seç ve görün progesteron gibi bir hap başliyabilir bebeğin daha iyi tutunup kanama olmaması için. Ferah tut sen içini bol bol dua et inşaAllah bebeğini kucağına alırsın

Canım içini rahat tut. Ben adetime 1hafta kala test yaptırdım 0 çıktı kesin yok dediö. Adet günümde bir hamiş komşu bence hamilesin içime öyle doğdu dedi ve idrar testi yaptım silik çizgi belirdi. Sonra senin hesap beta hcg baktırdım tekrar 120 çıktı 4gün sonra 984 çıktı. Hamilesin inşaAllaj üstüne görme denir o kanamaya gayet normal bir durum fakat fazla beklemeden kadın doğum doktorunu seç ve görün progesteron gibi bir hap başliyabilir bebeğin daha iyi tutunup kanama olmaması için. Ferah tut sen içini bol bol dua et inşaAllah bebeğini kucağına alırsın
artık ne düşünceğimi bilemiyorum. millet gidiyor öğreniyor hamileyim diyor doğuruyor benmki nie yılan hikeyesi oluyor anlamadm :D kuzenim 24 le öğrendi hamileyim dedi doğurdu bile :) 42 den 42 ye cıkması yüzde 60 lık bir aartık var iki günde bir. ama yeterlimi bilmiyorum. bugun işten cıkınca doktora gdcem baaklım nası yorumlıycak yada yarınmı gidsem diyorum. s-dahamı kesin olur ama insan duramıyoda

artık ne düşünceğimi bilemiyorum. millet gidiyor öğreniyor hamileyim diyor doğuruyor benmki nie yılan hikeyesi oluyor anlamadm :KK70: kuzenim 24 le öğrendi hamileyim dedi doğurdu bile :) 42 den 42 ye cıkması yüzde 60 lık bir aartık var iki günde bir. ama yeterlimi bilmiyorum. bugun işten cıkınca doktora gdcem baaklım nası yorumlıycak yada yarınmı gidsem diyorum. s-dahamı kesin olur ama insan duramıyoda

Sizinki ama daha çok erken o yüzdendir. Benim adetim 6 gün geciktiktenn sonra kendim test yaptım positif çıktı ondan sonra 3 gün bekleyip gittim.

Back