casting serisinin çikolata kahvesini merak ediyorsan şu topice göz at
birinci sayfada istedğn renk war.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/414006-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html
canım bnm saçım su an o renk tavsiye etmem çikoalata karamel yap bence benim saçımı siyahlı kızıllı gibi yapmıştı
canım bnm saçım su an o renk tavsiye etmem çikoalata karamel yap bence benim saçımı siyahlı kızıllı gibi yapmıştı
Evet koleston çok koyu oluyormuş zaten loreal amonyaksız olandan almak istiyorum zararsız olur diye düşünüyorum ya kuaför nasıl bilmez ya dışardaki boyaları bilmiyom diyor
Evet akar diye düşünüyorum ilk başta koyu olur belki ,ya işte siyahtı önceden açıcıdan mafedildi, ilerde sorun yaşamıyım diye geri dönüşü olamayan bir durum yaşamıyım diye bide altlarda açık renk olunca, hadi koyu oldu akar illaki ya başka çikolata kahveye yakın ne renk var ki loreal casting 535 çikolata kahve ama bugünde satıcı kız bitter çikolata oluyor dedi koyu yani oluyomuş
cnm kuaförün yalan söylemiyor çoğu kuaförün market boyalarıyla cidden alakaları yok isimlerini bilmiyorlar zatn onlar için çikolata kahve vs. gibi renkler de yok nolar önemli onlar için... doğru olanı da bu ztn karamel, çikolata kahve gibi renk isimlerini boya firmaları ürünlerini daha cazip hale getirmek için kullanıyorlar...
Loreal casting çikolata kahve kızıllık veriyorsa bu kızıllık saçta kalan kızılmı bu siyah ve kızıl olurda hani boya tutmaz saç öylemi yani akmazmı
Ben zaten şimdi boyasam bidaha çok zaman sonra boyarım çünkü sürekli boyamam şansım yok saçım ölü dinlendirek zorundayım ama siyah kızıl olması kafama takıldı zaten siyah saçtan açıcıdan saçımı kaybettim
casting daha az yıpratır evet ama hemen de akar tekrar tekrar boyaman gerekir cnm bu daha da yıpratır saçını bana kalırsa sürekli boyamaktansa bir kere palettenin 6.0 ını al boya (6.0 daha iyi kapatır ilk başta koyu gelebilir gözüne ama akar zamanla merak etme ztn şu an için önemli olan yanık görünümün gizlenmesi) ve saçların düzelene kadar boya sürme düzenli bakım yap...
cnm çikolata kahve bildigin koyu kahve gibi oluyoo..bende kumrala boya..kutu üzerinde ki resim korkutmasın seni baya koyu tutuyoo ben denedim çünküü:)
Zemin şuan altlar sarı, üstleri kahverengi ,dipten gelen saçlarım az bişey uzun zaten, senin ne renkti zemin? Acaba kumral nasıl renk çıkar mantıklı evet hangi marka kumral birde ben de saçlarım yanık bakım yapacak zararsız bişey sürmek zorundayım hata yapma şansım yok zaten bi kere sürebilirim bi kaç ay dururum artık öyle
cnmmm okdr açtırmışsınn saçların yıpranmış baya sakın koyu yapma içinde kalır yoksa ben siyaha boyadım 1 ay kulanmadan gittim açtırdım inan siyah boya saçımdayken pişman oldumm..sakın sakın koyu yapmaa..bence sen açık küllü kumral allll..hem heryerin eşit renkte olur hemde ne çok koyu ne çok açık olur...zamanla yıkadıkcada açılmalar olur ondan sonra karar verirsin koyumu açıkmı istedigine:)ama şuanda saçlarına sinirlenip gidip koyu yapmaaa..çikolata renklerinde hep kızıllık var..hatta küllü olmayan tüm renklerde bakır kızıllık var..ondan şuanda en iyisi açık küllü kumral yapmakk...ben kutu üzerindeki remi görünce çok açık tutar diye almadım bilsem koyu tutuyo açık küllü kumrala boyardım:)bide her markanın küllü rengi farklı tutuyo ben voilanın yeni serisinden aldım memnun kaldım..hatta bu forumda biri memnun diye gittim aldım:)loreal çok cabuk akıyo ve beyazları kapatmıyo diye tercih etmedim cnm benim saçalrda baya beyaz varda:)Gördüm çok sağol eline sağlık resimler için benimde siyah saçı açtırma sonucu oldu renkte berbat kimi açık kimi koyu birde ben saçımdanda oldum çok yıprandı kullanılmıcak durumda halen ben şoktayım saçlarım o kadar güçlüydiki büyük başarı berbat hale gelmesi ben bi tepem atıyo kapatıyım bu kötü görüntüyü diyorum ama bide saçımdan oldum geri dönüşü olmucak koyuya girmek istemiyom ha akar ama kızıllık kalması korkutoto kumral boyasam demekki yıpranmışlıgı gizlemek yapmak istediğim benim ama casting çikolata kahveden korktum kızıllık deniliyor
Bu durum olunca 3. ayda açık küllü kumral olması lazım kutudaki resim küllü sarı gibiydi bilmiyom en açık sarı alsam daha farkedermiydi koleston boyamıştım kendi saçım çok koyu değil ama koyu kestane gibi kahverengi yaptı alttaki sarıları külledi sonra aktı tabi galiba çikolata kahve kızıllık verecek şu saçlarım hızlı uzasa kurtulacam ama normal uzuyor
cnmmm okdr açtırmışsınn saçların yıpranmış baya sakın koyu yapma içinde kalır yoksa ben siyaha boyadım 1 ay kulanmadan gittim açtırdım inan siyah boya saçımdayken pişman oldumm..sakın sakın koyu yapmaa..bence sen açık küllü kumral allll..hem heryerin eşit renkte olur hemde ne çok koyu ne çok açık olur...zamanla yıkadıkcada açılmalar olur ondan sonra karar verirsin koyumu açıkmı istedigine:)ama şuanda saçlarına sinirlenip gidip koyu yapmaaa..çikolata renklerinde hep kızıllık var..hatta küllü olmayan tüm renklerde bakır kızıllık var..ondan şuanda en iyisi açık küllü kumral yapmakk...ben kutu üzerindeki remi görünce çok açık tutar diye almadım bilsem koyu tutuyo açık küllü kumrala boyardım:)bide her markanın küllü rengi farklı tutuyo ben voilanın yeni serisinden aldım memnun kaldım..hatta bu forumda biri memnun diye gittim aldım:)loreal çok cabuk akıyo ve beyazları kapatmıyo diye tercih etmedim cnm benim saçalrda baya beyaz varda:)
Haklısın dediğin renge bakıyım kızıllık kalır saçta diye korktum ben
Birde siyah gibi saçta problem yaşatmıcak bişey olsun
Ne bakım yapacagımıda şaşırdım geçen gün yanık saçları sirkeli suya batirdım iyi geldimi bilmem ama dökülme arttı bu ara , gerçi bir karışım almıştım aktardan saç uçlarımda 3 gün tuttum çok kaldı ondanmı oldu saç diplerimi tıkar diye bişey sürmeye korkuyom ah nerde şu dediklerimi gibi uzatan formül olsa zaten kurtuldum demektir hem uzun eski saçıma kavuşurum hem de yanıklar gider
cnm saçını yıkarken sadece diplere çok az şampuan sür uçları ovalama hatta yıkamadan önce sadece uçlara biraz yağ sür şampuan yıpranmış saçları mahvediyor çünkü kabartıyor hazır saç bakım yağları var çok işe yarıyor onlardan çok az bi miktar sürüp öyle gir duşa uçları yıkamana gerek yok akan köpükle kendiliğinden temizleniyor ztn benim de yanmıştı biraz boya+ ısıdan düzleştiriciyi kestim artı bakımla düzeldi saçlarım..6.0 çok koyu değil merak etme yıkandıkça akar 7.0 da alabilirsin ama kapatıcılığı onun kadar olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?