• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar lütfen yazın zaten boyama şansım yok loreal casting çikolata kahve koyumu çok

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Kızlar fikirlerinizi duyumlarınızı paylaşın saçlarım yanık nefret ettim kimi açık koyu renk dipten açık renk sarı açık yani zemin üstler kestane gibi, hem bu aşırı yıpranmayı (kuaför bozuntusu yüzünden açıcıdan oldu) gizlesin birde lorela amonyaksız ya ondan almak istiyorum

Ya bugün bir kuaföre tanıdık gitti yanında gittim soruyum diye daha karar vermedim ama dedim çikolata kahve istiyom ve kendim boyamak istiyom içerde hazırlayıp kötü boya sürmesin zaten saçımdan olmuşum iyi marka dediğim boyayı almak istiyorum ya sordum net bişey demiyo dışardaki boyaları bilmem diyor kendine boyatıyım diye ben ne derdindeyim o ne derdinde zaten boyma şansım yokken gözümü karartıp boyucağım nefret ettim bu renkten

LOREAL CASTİNG AMONYAKSIZ BOYA ( ÇİKOLATA KAHVE ) ÇOK KOYU OLURMU ???Koyu olsa akar gerçidimi çok ilerde sorun yaşamıyım gerçi benim saçlarım nasıl bu hale geldi kolay gelmezdi ama işte insan korkuyor LÜTFEN YAZIN

casting 5.35 sanırım koyu olmasın istiyorsan 6 ya da 7 tonlarını al ama onlar da kapatmaz gibi geliyor bana çikolata kahve olabilir çok koyu da olsa akar ztn...:34:

çikolata kahve siyaha yakın oluyor ben kolleston kahveye boyamıştım tam siyah olmuştu:37:

cnm kolestonun kahve serileri diğer markalara göre daha koyu sonuç veriyormuş ztn ve 3.0 da çok koyu bir tondur siyaha yakın çıkması normal..casting hem onun 1 ton açığı hem de kalıcı olmadığı hemen akar ama çok kızıllık veriyor saça boyamadan önce bunu da göz önünde bulundur cnm aynı serinin karamelini de deneyebilirsin 6.30 daha açık diğerine göre..:34:

Son düzenleme:
canım ben de o boyayı aldım daha boyamadım şimdi saçımda aynı markanın sıcak çikolatası var öyle çok koyu değil aktıkça gidiyor zaten çikolata kahve bir ton daha açık bakalım deneyeceğim ama senin koyuluktan kastın ne o önemli tabi

Evet koleston çok koyu oluyormuş zaten loreal amonyaksız olandan almak istiyorum zararsız olur diye düşünüyorum ya kuaför nasıl bilmez ya dışardaki boyaları bilmiyom diyor

Evet akar diye düşünüyorum ilk başta koyu olur belki ,ya işte siyahtı önceden açıcıdan mafedildi, ilerde sorun yaşamıyım diye geri dönüşü olamayan bir durum yaşamıyım diye bide altlarda açık renk olunca, hadi koyu oldu akar illaki ya başka çikolata kahveye yakın ne renk var ki loreal casting 535 çikolata kahve ama bugünde satıcı kız bitter çikolata oluyor dedi koyu yani oluyomuş

canım ben de o boyayı aldım daha boyamadım şimdi saçımda aynı markanın sıcak çikolatası var öyle çok koyu değil aktıkça gidiyor zaten çikolata kahve bir ton daha açık bakalım deneyeceğim ama senin koyuluktan kastın ne o önemli tabi

Sıcak çikolata nasıl bir renk çikolata kahveden dahamı koyu yani benim kastım koyu derken siyah gibimi oluyor diye zaten saçlarım eskiden siyahtı açıcıdan mafedildi bidaha ilerde aynı şeyi yaşamıyım diye korkuyorum gerçi güçlü saçlarım vardı bu hale kötü hale gelmesi büyük başarı kuaför demeye dilim varmıyor o şahsa ama işte yine olur korkusu yaşamıyım etkileniyo insan birde bakım yapıyomuş saça doğrumu amonyaksız ya o markaya güveniyom diğerleri iyi bile olsa saç aşırı yıprandı ya korkuyom başkasına çünkü hata yapma şansım yok herzaman boya yapamam bi rkere boyayıp bi süre dinlenmeye bırakmak zorundayım

cnm kolestonun kahve serileri diğer markalara göre daha koyu sonuç veriyormuş ztn ve 3.0 da çok koyu bir tondur siyaha yakın çıkması normal..casting hem onun 1 ton açığı hem de kalıcı olmadığı hemen akar ama çok kızıllık veriyor saça boyamadan önce bunu da göz önünde bulundur cnm aynı serinin karamelini de deneyebilirsin 6.30 daha açık diğerine göre..:34:

Kimi koyu kimi açık saçımın rengi, ama açık renklerde agırlıkta yıpranmayı belli edermi diye 6.30 bakıyım rengine bir akarsa daha iyi benim için siyah olacak korkusu olmaz

canım benim saçım yeşillenmişti sarı boyanın üstüne kumral boyayınca castingle boyadım üstünü kapatsın die ama bi hafta bile kalmadı boya saçımda hemen aktı gtti, sen de saçım alacalı diosun iyi kapatan bi boya al bence en son voilanın sütlü kahveyle boyadım o kapattı ilk biraz koyuydu ama aktı sonra açıldı yani

Son düzenleme:
canım benim saçım yeşillenmişti sarı boyanın üstüne kumral boyayınca castingle boyadım üstünü kapatsın die ama bi hafta bile kalmadı boya saçımda hemen aktı gtti, sen de saçım alacalı diosun iyi kapatan bi boya al bence en son voilanın sütlü kahveyle boyadım o kapattı ilk biraz koyuydu ama aktı sonra açıldı yani

Evet casting işte isteme sebebimde zararsız diye amanonyak yokuş bakımda yapamış saçımın bakımada ihtiyacı var ondan üzerinde o markanın çok duruyorum ddemekki çikolata kahve koyu olur diye korkmuyum zaten akıyomuş aktıktan sonrada siyah kalır korkusu olmamış oluyor ben siyah gbimi olur saçtan gitmezmi ilerde diye korktum

Aslında şimdi baktım renkler bir de loeal casting de 634 bal kahve ve 630 çikolata karemel bunlar nasıl acaba boyayınca interneten bakınca kutudaki renk gibi olmuyo koyusu oluyor galiba bunları yapınca açık olmaz herhalde

yok canım siyah olmuo hiç ben bikaç kez boyadım onla güzel renk ama kızıllı biraz o yüzden bırakmıştım,çabuk akıo zaten istediğin renkse bi sorun olmaz bence :)

cnm sen casting çikolata kahveyle, çkolata karameli karıştır en iisi :) ikisde çk tatlı rnkler bn öyle ypıcm bu gdşle.

bi arkadasım bal kahveye boyamıştı ben görmedim sonucunu ama hiç beğenmemişti kesinlikle boyama diodu kutudaki gibi olmuomus,bi de yazın boyamıştı aka aka turuncu oldu demişti canım,bence çikolata kahve en sağlıklısı :)

yok canım siyah olmuo hiç ben bikaç kez boyadım onla güzel renk ama kızıllı biraz o yüzden bırakmıştım,çabuk akıo zaten istediğin renkse bi sorun olmaz bence :)

Kızıl derken saçımda kalmaz dimi :) şu kızıl siyah saçtan gitmez ya ondan soruyorum valla saçlarım çok kötü kaç aydır pskolojim alt üst belimde olacak saçlarımı kaybettim omuzda, kalın telli ve gürken kötü durumda korkar oldum

bi arkadasım bal kahveye boyamıştı ben görmedim sonucunu ama hiç beğenmemişti kesinlikle boyama diodu kutudaki gibi olmuomus,bi de yazın boyamıştı aka aka turuncu oldu demişti canım,bence çikolata kahve en sağlıklısı :)

Haklısın turuncu olabilir altlarda açık renk olunca doğru ya birde kızılllık oluyomuş çikolata kahvede dendi bu galiba zarasız saçyta kalmayan kzıllık dimi evet çikolata kahve akar nasılsa kaşlarımda siyah zaten koyu biraz olması iyi turuncudan yani

cnm sen casting çikolata kahveyle, çkolata karameli karıştır en iisi :) ikisde çk tatlı rnkler bn öyle ypıcm bu gdşle.

Evet olabilir 3 kutu anca yeter galiba 2 kutu az geliyo aslında karıştırılabilir biraz koyu olmasınıda engeller 2 kutu çikolata kahve bir kutu çikolata karamelmi alıcam yani fiyatlarıda 13 küsürlü galiba castinglerin

Kızıl derken saçımda kalmaz dimi :) şu kızıl siyah saçtan gitmez ya ondan soruyorum valla saçlarım çok kötü kaç aydır pskolojim alt üst belimde olacak saçlarımı kaybettim omuzda, kalın telli ve gürken kötü durumda korkar oldum

ahh ahh canım ben neler çektim saçımdan sarı sevdasına:5: zaten ince telli zayıftı sarı yaptım hoşuma gitmedi kapatayım derken yeşil oldu bi süre yeşil gezdim sonra çikolata kahve boyadım ama alttan hep yeşillikler çıktı en sonunda voila kapattı işte,ama ben de aynı senin gibi saçlarımdan oldum:5: omuzuma değmio şimdi bi de mezuniyetim var haziranda çok mutsuzum olmadı çıt çıt alıcam,
senin saçında kızıllık mı var şu an,çikolata kahve de hafif kızıllık verio,bende öle oldu yani

ahh ahh canım ben neler çektim saçımdan sarı sevdasına:5: zaten ince telli zayıftı sarı yaptım hoşuma gitmedi kapatayım derken yeşil oldu bi süre yeşil gezdim sonra çikolata kahve boyadım ama alttan hep yeşillikler çıktı en sonunda voila kapattı işte,ama ben de aynı senin gibi saçlarımdan oldum:5: omuzuma değmio şimdi bi de mezuniyetim var haziranda çok mutsuzum olmadı çıt çıt alıcam,
senin saçında kızıllık mı var şu an,çikolata kahve de hafif kızıllık verio,bende öle oldu yani

Yok kızıllık saçımda alt tarafları sarı renk diyelim üst kestane gibi, hani dedin ya kızıllık verio diye kızıl renk saçtan gitmez ya ondan dedim bide kızıl kalıcı olupta başıma bela olmasın diye benim saçlarım kalın telli ve çok gürdü rengindene geçtim berbat saçlarım çok yıprandı hangisinde yanayım yıpranmasaydı yine nasıl hale bu geldi halen şoktayım çok güçlü saçlarım vardı ondan deliriyom en çokta zaten loreal casting bakım yapar zararsız diye amonyaksız olması bide işte

Saç konusunda çok dikkatli ol gerçek saç al saçına uygun ya da o gün için taktır kuaföre ama çok dikkat et saç sağlıgına başıma bunlar gelince saçtan meğer millette ne sorunlar varmış çıtçıt felan ondan çekenlerde var gerçek saça bişey olmazmış gerçi

Back