• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardm edin bşe blmıyorum..:(

adrianalima2

ben ona resmen aşığımm.:)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
52
0
36
İçel Mersin
ben özel bi ünv de okuyordum dış ticaretdi bölümü ama sınıfda kalınca ailem göndermedi bende bu yıl açköğretm yazdm kendi bölümüm geldi kayıt yaptıracam ama açıköğretim zor diyorlar yapaman diyorlar çok korkuyorum sınavları çokmu zor oluyor lütfen yardm birde sitesnde derslere bakarken franszca falan gördm tek inglizce var demi yabancı dil olarak franszca varsa ben bittim demektr çnküü...:43:

benim ablam niğde ünv 1. siydi.2 yıllık programcılık okudu ve 4 yıllığı dışardan aöf bitirecekti.kayıt yaptırdı ama olmadı.hem iş hem ev hem okul yürütemedi kiiiiiiiiiii açıköğretimde 14 senedir sürünen komşumuzu biliyorum.adam belediyede çalışıyo.süper zekaya sahip ama sınıfları geçemiyo

ben özel bi ünv de okuyordum dış ticaretdi bölümü ama sınıfda kalınca ailem göndermedi bende bu yıl açköğretm yazdm kendi bölümüm geldi kayıt yaptıracam ama açıköğretim zor diyorlar yapaman diyorlar çok korkuyorum sınavları çokmu zor oluyor lütfen yardm birde sitesnde derslere bakarken franszca falan gördm tek inglizce var demi yabancı dil olarak franszca varsa ben bittim demektr çnküü...:43:

yabancı dil zorunlu seçmeli yani yabancı dil alıyorsun fakat alıcan dersi kendin seçiyosun yani benim zamanımda öyleydi

Açıköğretim sanıldığı kadar da zor değil açıkçası, ya da bana göre öyle. Eski bölümlerin genelde nokta atış sorularının yer aldığı kaynaklar satılıyor kitapçılarda, forumları var ders notlarının paylaşıldığı.. Yabancı dil de Fransızca, İngilizce ya da Almanca kendin seçiyorsun. O yüzden korkmaman gerekir bana kalırsa

Açıköğretim sanıldığı kadar da zor değil açıkçası, ya da bana göre öyle. Eski bölümlerin genelde nokta atış sorularının yer aldığı kaynaklar satılıyor kitapçılarda, forumları var ders notlarının paylaşıldığı.. Yabancı dil de Fransızca, İngilizce ya da Almanca kendin seçiyorsun. O yüzden korkmaman gerekir bana kalırsa

cnm kitabın ismi ne olarak geçio alırken çkmış sorularmı dcem

Çıkmış sorular demiceksin canım, nokta atış soruları diceksin. Fakülten hangi fakülteyse o fakültenin derslerine ait nokta atış kitapları mevcut. :))

merhaba;
o kadar da korkmayın ya,aöf okumak zor diyoruz ama bu tamamen kişiyle alakalı
mesela eğer siz yıl boyu çalışmayıp sınava son 1 hafta kala çalışırsanız o zaman zorlanırsınız
ünite ünite çalışarak tekrar ederek çalışırsanız zorluk çekmeden sene kaybı olmadan okulunuzu bitirirsiniz
1.sınıfta yabancı dil dersi var ingilizce,almanca,fransızca olarak siz kayıt zamanı size yakın gelen dersi(mesela ingilizce)seçiyorsunuz sınavlarda o dersten sınava giriyorsunuz.
geçme notu 50,ara sınav'ın(vize yani)%30'u yılsonu(final) ve bütünlemenin %70'i hesaplanır.
diyelim ki hukuka giriş vize sınavından 47 alsan finalde en az 53 alsan geçiyorsun ortalaman o zaman 51 oluyor
eğer bütünlemeye kaldıysan eylül ayında kaldığın dersten geçiyorsun,eğer hepsinden kaldıysan hepsinden giriyorsun
bir de bütünleme snavıdan sonra da 3 ders ve üstü dersten kalırsanız sınıf tekrarı yapıyorsunuz
alttan en fazla 2 ders bırakma hakkınız var.tabi bir sonra ki yıl 2.sınıfın dersleriyle onu da vermek zorundasınız
yardımcı kitaba gelince genelde murat,egem yayınları kullanılıyor.
ben konu anlatımlı olarak murat yayınlarını kullandım çok da iyiydi
1.sınıfta da egem yayınlarının çıkmış sorular kitabı vardı.2000-2009 arası onu almıştım ordaki soruları çözmüştüm
çok yararlı oldu.okulun verdiği kitaplardan da ünite sonu sorularını çözdüm
sormak istediğiniz başka bir şey varsa yanıtlayabilirim

merhaba arkadaşlar
bulancak arkadasımız olası sorulabilecek soruları bastan cevaplamış zaten
açıköğretim düzenli çalışılıp soru çözüldüğü takdirde çok rahat okunabilir.
ben ilk 2 yıl murat yayınlarının dershanesine gittim 3er dersten. Kalan dersleri de internetten e-ögrenmeden calıştım
3.sınıfa gectiğimde universite kazanıp gittim gecen yıl bitirdim onu da ama tabii ikisi bir arada zor oldu bnm için o yuzden tek dersten 1 yılım uzadı işte o da butunlemeye kaldı şimdi. Kolay oldugunu soyleyemem ama cok zor da değil....
Eğer sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum butunlemesi olan arkadaslara da basarılar diliyorum, en fazla 2 ders bırakın alttan ki 1 yıl uzamasın okulunuz....
herkese basarılar, guzel gunler diliyorum....

Back