esındırım bence sen yarın sabah bır dr. a gorun.belkıde dusuk tehlıkesı olabılır.en azından ılac verır dr.un yada gercekten hamılemısın degılmısın o daha ıyı bılır.belkı bır kan testı ıster tekrardan.sen hemsırenın dedıgıne guvenme.ıdrar testının ılkı bayagı koyu cıkmıs buna gore hamılesın ama dr. a gıt bence..bugunde cok ayakta durma hamılelık ıhtımalıne karsı dınlen.ınsallah guzel haberı alırsın
kanda 157 mi çıktı hamilesin ozaman.benim adet dönemimden iki gün önce kanda 26.77 çıkmıştı bana doktor hamilesin dedi çok şükür altıncı ayıma girdim.anlamadım ben şimdi
canım benim adetten 6-7 gün geçti bugün değer düşük gibi geldi bana sende nasıldı???
Peki yerleşme kanamasını kaçıncı gün yaşamıştın sat a göre??
kızlar şimdi hasteneden geldim kanda 157 çıktı düşük yaniDr iki gün sonra bir daha bakılacak dedi azalıyorsa düşüyordur dedi. endometrium kalın diil dedi zaten ultrasonda gözükmedi ama testin silikleşmesi bana da düştüğünü düşündürüyor... Demekki tıpta karışmış tetkikler belki o gün sonuç gözükseydi kadın dğm a sevkeder ilaç verirdi üzgünümm ama hayırlısı demekten başka çare yok
benimde çok silik çıkmıştı ikinci çizgim ve doktora gittim ultrasonla anlaşıyor zaten kese gözüküyor rabbime şükürler olsunki 12 haftalık hamileyim sende öylesindir doktora git bence bir an önce
üzülme cnm allah hayırlısını versinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?