• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar LÜTFEN yardımm????

esindirim

AGGHHEHHOGRE
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
438
1
296
İçel Mersin
Cuma sabahı idrar test yaptım(beklenen adet 2-3 gün geçti) çok hızlı ikinci çizgi belirgin çıktı akşamına kahverengi lekelenme gördüm acile gittik kan testi yaptı hamile diilsiniz dedi ateşimi 36.2 ölçtü dün de biraz lekelenmem oldu hala adet gelmedi bu sabah ekrar idrar testi yaptım farklı marka (belki ilki yanlıştır diye) bu sefer de silik çizgi ve pozitif çıktı böyle bir durum yaşayan var mı ? Şimdiden teşekkürler

bu ilki

Eklentiler

• $Görüntü000.jpg
    $Görüntü000.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 76
ben daha önce böyle durumla karşılaşanları duymustum...
o yüzde idrar testine pek güvenmeyin diyorlarr...

ikincisi daha silik nedensee...ama bundan 2 hafta önce bir arkadasımızın da idrar testi çift çizgi çıktı dr gitti kan da negatif..bir kaç gün sonra yine idrar testi yaptı yine pozitif ve bir kaç gün sonrada adet oldu zatenn..böyle durumlarla karsılaşanlar var ama sen yine de için rahat olması için başka bir dr görün istersen yerleşme de olabilir..çünkü ben de hamileyken yerleşme kanaması yaşamıştımm...eğer öyleyse morelini bozmana hiç gerek yok çünkü bunu yaşayan ve sağlıkla bebeklerini kucagına alan çok kişi var canımm...

bence hamilesiniz...
idrar testleri pozitif gösterince yanılma payı çok düşüktür...

başka bir hastaneye gidin ...usg den baksınlar... en azından kese görülür...

moral bozmak istemiyorum , ama dış gebelik de olabilir...

lekenmenin rengi kahverengiyse çok önemli değil...açık renge dönüşürse tehlikeli...

imkanınız varsa bence bugün gidin acile... yakın bir ünüversite hastanesine mesela

benim de lekelenmem olmuştu...

progestan kullandım... geçti...

sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma aldım

Maşallah Allahım hayırlısıyla bana da nasip etsin . Kontrole şu an gidemiyorum çünkü ben başka şehirde öğretmenim ve 1 temmuza kadar burada tedavi olamıyorum cuma günü raporum var dı gittim ama nasıl olcak yarın doktor muayenesi bilemiyorum

bir de tıp fakültesine gittim testte hcg 1 dedi şaşırdım kaldım idrar da gözükmesi kandan daha sonra olmuyormuydu? Acaba yanlışlık mı oldu hastanede diye düşünmeden edemiyorum

ikincisi daha silik nedensee...ama bundan 2 hafta önce bir arkadasımızın da idrar testi çift çizgi çıktı dr gitti kan da negatif..bir kaç gün sonra yine idrar testi yaptı yine pozitif ve bir kaç gün sonrada adet oldu zatenn..böyle durumlarla karsılaşanlar var ama sen yine de için rahat olması için başka bir dr görün istersen yerleşme de olabilir..çünkü ben de hamileyken yerleşme kanaması yaşamıştımm...eğer öyleyse morelini bozmana hiç gerek yok çünkü bunu yaşayan ve sağlıkla bebeklerini kucagına alan çok kişi var canımm...

Peki yerleşme kanamasını kaçıncı gün yaşamıştın sat a göre??

canım aynı durumu ben de yaşadım...idrarda çıktı kanda 8 çıktı....kahve lekem geldi...ertesi gün tekrar idrar tahlili yaptım bu sefer çizgi silikleşti...ve ardından zaten kanamam başladı...sende de çizgi silikleştiyse muhtemelen tutunamamıştır...kısa zamanda adet olursun canım üzülme....bende çizgiyi görünce havalara zıplamıştım ama sevincim kısa sürdü...

canım kan sonucun kac cıktı onu söylersen sana tam cevap veririm

5 altında cıktıysa malesef negatif

5 yukarısı hamilelik var demek senin kac cktıki

kızlar şimdi hasteneden geldim kanda 157 çıktı düşük yani:( Dr iki gün sonra bir daha bakılacak dedi azalıyorsa düşüyordur dedi. endometrium kalın diil dedi zaten ultrasonda gözükmedi ama testin silikleşmesi bana da düştüğünü düşündürüyor... Demekki tıpta karışmış tetkikler belki o gün sonuç gözükseydi kadın dğm a sevkeder ilaç verirdi:( üzgünümm ama hayırlısı demekten başka çare yok

Back