kızlar lütfen yardımm korkuyorumm

papaty_aa_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
3
0
1
geçen ay 24ünde adet oldum bu ay adetimden 2-3 gün önce ilişkim oldu korunduk fakat bir defasında korunmadık onda eşim tutamadı gibi olmuş kendini çekti içime boşaldığını zannetmiş ama zevk suyuymuş tamam dedi bu ay neredeyse bitcek ve ben hala adet olmadım göğüslerim hassaslaştı karnımda şiş kaç gündür belim ara arada karnım ağrıyo eğerki gebelikse kürtaj yaptırmak zorunda kalıcam fikirleriniz neler lütfen yardımlarınızı bekliyorum

geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değildir, korunmuyorsunuz yani.
korunma yöntemlerinde bile ihtimal varken bu durumda ihtimal daha da artıyor tabi ki.

normalde kondom ile korunuyoruz sadece birisinde korunmadığımızı ondada bu şekilde bir olay yaşadığımızı belirttim sizce bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var

Selam sevgili okurum zevk suyu iceriye girmesi yeterli göğüslerde kabarma varsa büyük ihtimal hamilesin bendede aynısı oldu ve hamileymisim ve kürtaj dan korktuğum için araştırma yaptım bir ilaç varmış düşük yapmayı sağlayan ve bu ilacı bi eczaneden buldum eczacının yardımıyla dusugumu yaptım ilaci evde kendiniz kullanıyorsunuz ve 4 saatte düşük oluyor ilaca ulaşmak isterseniz
0....
Numaradan ulaşabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
canı zevk suyu gebe olman için yeterli korunmuyorsan keşke etresi gün hapı falan alsaydın

şaka mısın sen be bi de reklam yapmış!

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye aldırmak zorundasın onu anlamadım eşinle beraber yaptınız bu bebeği
Ayrıca sana ilaç tavsiye eden kişi gel beraber katil olalım diyor

Kullanıcı adı da eczacı, insanların sağlığını, hayatını riske atacak önerilerin sitemizde yeri olamaz.
Resmen suç duyurusu sebebi.
aynen yaa.
gerçekten eczacı mı bilmiyorum ama böyle şeylerle milleti kandırıp sonra düşük olursa sepsise kadar gidip de insanların ölmesine yol açacak, zerre vicdan yok!

Siz iyimisiniz ya cevaba bak oldu kanamasi oluncada seni caarsin mudahele edersin ne tuhaf insanlar var yarabbim ya

Arkadasim sende oncelikle bir test alip evde yapmalisin daha sonra dktra gitmekisin pozitifsede negatifsede ayrica kurtaj niye ?diyede sormadan edemicem

Kurtaj mi neden? Evli degilmisiniz neden kurtaj diyorsunuz hemen her bebek rizkiyla gelir hamileyseniz lütfen bunu birdaha dusunun

aynen yaa.
gerçekten eczacı mı bilmiyorum ama böyle şeylerle milleti kandırıp sonra düşük olursa sepsise kadar gidip de insanların ölmesine yol açacak, zerre vicdan yok!
Valla bizde kendisinin yalancısıyız, meslek kısmına eczane teknisyenliği yazmış.
Bir eczacı reklam uğruna böyle bir yorum yapmamalı, çalıştığı eczaneyi dahi kapattırma noktasına getirir reklam uğruna, sağlık bu, şakaya gelmez. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama sağlık söz konusuysa kötü reklamlara yer yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…