Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kizlar lutfen yardimci olun

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
234
0
Slm kizlar,yaklasik bi aydir koltuk ariyorum,bugun dogtas a gittik.Kesin cok pahali almayiz diye diye girdim,2700 € dan 1900 a dustu, iki tane 3 lü adi oslo ,teklı hıc yok ıstemedık.rengıne karar veremedım,eve gelınce arastırdım aynı koltugu salonı de satıyor,cagdas mobılya dıye bır yerde satıyor,ve nerdeyse orda gordugum bırsuru koltuk heryerde var,guya koskoca dogtas anlamadım ben bu ısı,bılgısı olan ,dogtas kullanan var mı lutfen bı el atın

KOSKOCA doooğtaş haaa!

Bellona,dogtaş,istikbal vs vs..bunların hepsi normal mobılyacıların urettıklerı standart koltuk tıplerını uretıyor zaten..

Tarz bişeyler arıyorsan farklı magazaları seçmen lazım..aynı fıyata daha tarz şeyler bulabılırsın..

Bulundugun sehrın magazalarını bılemedıgımden örnek veremıyorum ki,zaten çoktan almışsın koltuklarını..

Çağdaş mobilyadan alma sakınnn. Yatak odamı oradan aldım ve berbatt. Nefret ettim. Arıyorsun ilgilenmiyorlar bile. 6 sene önce 4.500 liraya aldım o da pazarlıkla ama 5 para etmez.

Henuz almadım canım,burda turk yerı olarak dogtas ve ıstıkbal var sadece.bugattı dıye bı koltuk var ve dıger markasız mazalarda da satılıyor soyledım olmaz oyle sey dedı,fıyatları 3500 4000 euro ,mılletten bız markayız kendı tasarımımız deyıp bu kada para alan bı sırket hıc anlamadım cok sasırdım gercekten

Sık sık esya degıstıren bı aıle degılız,neredeyse 11 yıllık evlıyım ılk defa koltuk alıcam ,bunları esım nısanlıyken almıs,ıyısı olsun verdıgımız para cope gıtmesın dıyoruz ama bılemedım

Belki o mobilyacılar Doğtaş ın ürünlerini satıyordur. Ya da çok giden bir modelse onlarda benzerlerini yaptırmışlardır.

Benim arkadaşım evlenirken tüm mobilyalarını Doğtaş almıştı. Yıllardır kullanıyor...

Bılmıyorum ama salonı de kendı ayrı bı marka,bugattı de dogtas yazmadıgına emınım o nu bılıyorum

tam olarak hangi konuda bilgi istediğinizi anlamadım ben, doğtaştan mobilya aldık biz mesela, beğendiğimiz sağlamlık ve model orada vardı çünkü, diğer markaların arasından onu seçtik, çok eşya değiştirmekten hoşlanmıyoruz çünkü, genele göre biraz daha pahalıydı ama servis bakımından en ufak bir sorun yaşamadık, çevremizdeki herkes yaşadı başka markalarla. bunu almadan önce bilmiyorduk, sorun yaşadığımızda öğrendik.

Aldığınız kanepe de Doğtaş yazıyorsa onun modelidir, yazmıyorsa başka marka da satan bir Doğtaş mobilya bayisinden almışsınızdır...

Doğtaş ürününün arkasında bir marka
arkadaşım 2 sene sonra tepe tepe kullandığı koltukları yenisiyle değiştirdi
hem de çok daha güzeliyle
kanepenin birinde renk değişimi olmuştu takım değişti düşünün artık

Pekı hangı rengı önerırsınız? Ikı ayrı renkte ıstıyorum,pudra yla turkuaz uyumlu olur mu arka

doğtaşın ürünlerinin arkasında durduğunu ve teknik servislerinin iyi olduğunu sıklıkla duyuyorum

Sagolun ,insallah karar verebilirim.guzelliginden cok altinin ve yastiklsrinin cikarilip yikanmasi iyi bk özellik

Bende evlenirken dogtas almıştım. Deri ve beyaz olmasına ayrıca 4 ev değişimine rağmen hala sağlam. Bir yirtik bile olmadı. Ben kesinlikle tavsiye ederim.

hepsi aynı imalatçıdan alıyor olabilir mağazalar yerine imalatçıları tercih eden biri olarak bunu söylüyorum :)

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz www.gurmobilya.com.tr

bence ınegöle gidebilirsen gür mobilyaya git hem uygun hem kaliteli hemde modern mobilyalar var ödemelerde de kolaylık saglıyorlar

siteden de bakmak istersenızz www.gurmobilya.com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…