Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Whatsapfan eşiniz fotoğrafını çekip göndersin kabul ederseler onu edebilirler ya da beyaz bir zeminde önlü arkalı çekip size göndersin siz cikarttirin.
Ayrıca kaydınızı almayan kişi çok haklı ezberlediginiz başka birinin tc sini soylemediginizi nasıl kanitlayacaksinjz bunu. Gibi bir sürü olumsuz neden var. Bence yetişkin biri olarak kimliğiniz sizde olmadığı için kendinize kızın

Yok canim insanlik hali. Kimliginin eşinde olmasının bir nedeni illa ki vardir.. mesela ben acil baygin sekilde hastaneye gittim eşim kimligimle kayit yaptirdi ve kimlik eşimde kalmış ertesi gün de eşim işe gitti kimlik onda kaldi. Ben yine hastaneye kontrole gittim durumu anlattim sekreter anlayisla karsiladi fotografi gosterdim resmim orda apaçık ortada tc yanlis söylesem kimlik resmi var. Kadin kaydi yapti muayene oldum. Ki şunu da düşün babannem 85 yasinda sandalyede götürdüm sekretere kimligini verdim babannemi görmedi bile kaydi yapti muayene oldu.. oluyor yani böyle şeyler yetiskinlikle alakasi yok sekreterin gicikligiyla ve anlayissizligi ile alakasi var..

Eğer daha önce o TC ile kayıt açılmışsa alabiliyor ama yine de riskli durumlar. Yani o insanlara bunu kesinlikle yapmaması gerektigi söyleniyor bir sorun olunca o kişi işinden olabiliyor ama ben kendimizden kaynaklı bir sorunu sanki karşı tarafın probleminden dolayı yasamisiz gibi anlatmayı doğru bulmuyorum. Ayrıca muadil bi işlem önermiş fotokopi diye. Biz eşimle farklı sehirlerdeydik benim kimlik ve ehliyet fotokopime ihtiyacı vardı ben de beyaz bir zeminde önlü arkalı fotoğraflarını çekip gondersim eşim de çıkarttı fotokopi işlemi ile aynı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…