Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KarDemeti

Her anın değerini bil
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
71
50
88
İzmir
20 mayıs öğle civarında regl oldum bugün 3. günüm hormon testi yaptırmak için hastaneye gittim randevum yoktu sıra alacaktım ama kimlik yanımda olmadığı için sıra alamadım hanfendi ille kimlik istedi tc söyleyeyim diyorum olmaz diyor kimliğin resmini göstereyim diyorum olmaz diyor ama fotokopisi olurmuş dangalak gerizekalı pörtlek gözlü kadınların yüz karası her neyse kimliğim eşimde olduğu için yarın ancak gidebilirim tekrar yarın 4. günüm olacak hormon testi için geç mi olur yoksa kimliğin fotokopisini alıp gidip kadının yüzüne mi çarpayım?

4. Gün sorun olmaz hormon testi icin gidebiliyorsaniz bugun de gidebilirsiniz fotokopi ile. Ama normalde boyle durumda resim ile de oluyor ama neden oyle yapmis anlamadim. Bazen insanlar gercekten gaddar kötü.. bilmiyorlar ki oraya giden insanlarin nice sıkıntısı var nolur sanki güzellik yapsa...

bence senlik bir durum yok , kim olsa isteniyor kimlik sonuçta, sakin ol şimdilik bu arada yarın devam ediyorsa adetin 4. günüde olurmuş doktordan duymuştum bende ilk 2 ve 3. günler diye biliyordum bazen haftasonuna denk geliyor 2 ve3. günler..yarın gidersiniz

4. Gün sorun olmaz hormon testi icin gidebiliyorsaniz bugun de gidebilirsiniz fotokopi ile. Ama normalde boyle durumda resim ile de oluyor ama neden oyle yapmis anlamadim. Bazen insanlar gercekten gaddar kötü.. bilmiyorlar ki oraya giden insanlarin nice sıkıntısı var nolur sanki güzellik yapsa...
Ne diyeyim benim canımı sıktı Rabbime havale ediyorum onu nasıl biliyorsa öyle yapsın hakkımı helal etmiyorum en iyisi fotokopi ile gideyim haklısınız teşekkürler..

bence senlik bir durum yok , kim olsa isteniyor kimlik sonuçta, sakin ol şimdilik bu arada yarın devam ediyorsa adetin 4. günüde olurmuş doktordan duymuştum bende ilk 2 ve 3. günler diye biliyordum bazen haftasonuna denk geliyor 2 ve3. günler..yarın gidersiniz
Anlamadığım fotokopi olur diyor ama telefondan resmini göstersem olmaz diyor tutsun bakalım kağıdı elinde ne işine yarayacaksa.

Yok canim ayni durumu bende yasadim. Kimligim eşimde kalmisti bende acil hastaneye gitmistim kadindan rica ettim watsaptan resim gosterdim saolsun yapti ama yapmayan insanlar da var.. yazik o kiz 1 ay bekleyecekti diger adetini bilgisi olmasaydi.. bende hastanede calistim iyi bilirim bu durumlari. Sekreterin yanina doktor yakini yada calisan yakini gelince kimlik bile istemiyorlar tc ile hemen hallediveriyorlar..

Kanamanız aynı yoğunlukta devam ediyorsa yarında gidebilirsiniz ama bu gün başka bir hastahaneye gitseniz olmaz mı

Yok canim ayni durumu bende yasadim. Kimligim eşimde kalmisti bende acil hastaneye gitmistim kadindan rica ettim watsaptan resim gosterdim saolsun yapti ama yapmayan insanlar da var.. yazik o kiz 1 ay bekleyecekti diger adetini bilgisi olmasaydi.. bende hastanede calistim iyi bilirim bu durumlari. Sekreterin yanina doktor yakini yada calisan yakini gelince kimlik bile istemiyorlar tc ile hemen hallediveriyorlar..
Daha önce sadece tc ile hallediyorum bu sefer gıcığına denk geldim yapacak bir şey yok

Ya durumu anlat söyle bu gün kan vermem lazım de nasıl bi insandır bu ya .hangi ildesiniz
İzmir canım. Kan verdim.. İçeri girdim doktor çok ilgisizdi ultrason bile bakmadı kan tahlili istedim amh değerine burada bakılmıyormuş onu da istedim ama maalesef.. Özel hastanelerde mi bakılıyor koca hastane ayol vallahi şaşırdım

İzmir canım. Kan verdim.. İçeri girdim doktor çok ilgisizdi ultrason bile bakmadı kan tahlili istedim amh değerine burada bakılmıyormuş onu da istedim ama maalesef.. Özel hastanelerde mi bakılıyor koca hastane ayol vallahi şaşırdım
Allah yardımcın olsn cnm iyi bi hastahane iyi bir doktor bulmakta zor

Yada direkt özele mi gitsem acaba ilgilenir en azından doktor sonuçta parasıyla 😭😂 vallahi kafam uyuştu artık 1 yıldır cocuk olmuyor çok yoruldum inan hamile kadınların görünce burada psikolojim bozuldu.. Orta yaşlısı incecik minnacık kızlar hamile.. Allahım sen yardım et ne olur

Yada direkt özele mi gitsem acaba ilgilenir en azından doktor sonuçta parasıyla 😭😂 vallahi kafam uyuştu artık 1 yıldır cocuk olmuyor çok yoruldum inan hamile kadınları
görünce burada psikolojim bozuldu.. Orta yaşlısı hamile incecik minnacık kızlar hamile.. Allahım sen yardım et ne olur

Yada direkt özele mi gitsem acaba ilgilenir en azından doktor sonuçta parasıyla 😭😂 vallahi kafam uyuştu artık 1 yıldır cocuk olmuyor çok yoruldum inan hamile kadınları
görünce burada psikolojim bozuldu.. Orta yaşlısı hamile incecik minnacık kızlar hamile.. Allahım sen yardım et ne olur
Allah yardimcin olsun üzüntünü duyunca cok üzüldüm inşallah en kısa zamanda yüzün gülsün..

Back