Selam.Ben su tuylerden bikdim artik.Cildim cok hassas hic bir wey yardimci olmuyo,tuylerimi almaya bawladigimdan beri ilk once jilet yapdim ama sonra epilasyon aletiyle tuyleri aldim,yardimci oluyodu tuylerim de azalmiwdi ama bir yil kullandikdan sonra cildimde sorunlar oluwtu kucuk kucuk alerji yapti ve gittikce buyudu ve butun bacagimi kapladi.cok kotu duruma geldi,sonra kolumda da ayni wey oldu.bir cok urun denedim alerjimin gecmesiycin geciyodu ama tuyleri aldigimda yeniden bawliyodu.Su tuylerden nasil kurtuluyum ben epilasyon aleti yapamiyorum,jilet zaten alerji yapiyo,agda da alerji.lazeri de her yerime yapdiramam.en son umudum bitkisel urunlere kaliyo,bir cok urun duydum ersag,bioder,acvit,depycure,biominera.ama arawdirdigimda sikayetler oldugunu goruyorum,neye inanicagimi sasirdim,tv de her gun biomineradan bahs ediyo arzu necla gundogdu cok emin konuwuyo,sipariw vermek isdiyorum ama bilmiyorum zaten cildim hassan ya daha kotu ederse ve hic etki etmesse,nolur bana yardimci olun.tuylerden kurtulmak icin hangi urunu tavsiye edersinzi kullanan varmi?
Ben azeriyim,Azerbaycanda da satiyolar hurrem hamam otu yagini,ama kararsizim tahris ederse diye korkuyorum
deniycem bakalim nolucak.ama onu kullanmak icin kokden almak gerekiyomus,ben epilasyon yapamiyorum ki cildim fena oluyo
krem kullaniyorum.tuy dokucu ama jilet etkisi gosteriyo,bikdim yani
biz kadınlar ne kadar ne tuhafız kaşımız saçımız kirpiklerimiz de tüy çıksın isteriz ama başka bölgelerdeki tüylari yok temek için uğraşırız
pudrali olan agda adi ne yani markasi,burda bula bilirmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?