- 25 Şubat 2015
- 19
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi dragonfly97
Arkadaş olarak görmekten kastım normal kız arkadaşı gibi görmemesi. Hani hep flört ediAnlamadım ki, arkadaşı olarak bile görmeyen birinin neden cinsel yaklaşımı olsun ki?
Aradaki ilişkiyi pek kuramadım..
Arkadaş olarak görmekten kastım normal kız arkadaşı gibi görmemesi. Hani hep flört edi
Sonrasında ben meezun oluncaya kadar dönem dönem konuşmalar geçti. İkimizinde sonrasında ilişkileri oldu fakat onun ilişkilerinde sürekli ben sorun oldum. Kız arkadasları hep benden rahtsız oldu ama ilişki yasadıgı donemler hiç diyalog halinde olmamamıza ragmen. Suan bi grupta calıyor. Konusma halindeyiz ve ona ne hissettiğimi bildiğini düşünüyorum. Ama sürekli olarak kopukluk var bi devam edememe halinde. Yüz yüze geldiğimizde imalı konuşmalar geçiyor aramızda ve ben beni arkadaş olarak gördüğünü düşünmüyorum fakat en ufak bi cinsel yaklaşımıda yok. Sizce ne yapmalıyım?
Bende benden neden rahatsız olduklarını bilmiyorum hiç bi biçimde ilişkisi varken mutluluklarını bozucak birşey yapmadım.İlişki yaşadığı dönemler diyalogunuz olmamasına rağmen kız arkadaşları neden rahatsız oldu sizden?
Bunu size kim söylüyor?
Madem hatıranız bile onun başkalarıyla birlikte olmasını engelliyor neden imalı konuşmakla yetiniyor?
Ve Türk filmlerindeki gibi engeller kalksa bile size yaklaşmıyor?
Son dönemde çok arttı erkeğin kendisini sevdiğine hatta aşık olduğuna emin olup da...
Karşıdan bir adım göremeyen kızlar.
Öyle imayla vs olmaz o işler, açık açık karşınıza geçip sevdiğini söylemeyen adamlara bel bağlamayın.
Bir, sevmiyordur...
İki, sevseydi de duygularını sahiplenmeyen adam birlikteliğiniz başlasa bile ilişkinizi nasıl sahiplensin?
Çocuk vakit geçiriyor sizinle, birini bulana kadar da tatlı tatlı flört edecek, planı bu.
Bende benden neden rahatsız olduklarını bilmiyorum hiç bi biçimde ilişkisi varken mutluluklarını bozucak birşey yapmadım.
Genellikle kız arkadasları mesaj atıyorlar.
Sorduğunuz diğer iki soruya hiç hir cevabım yok.. Bana sadece garip gelen 5 yıldır konuşuyoruz,Benle ilgilendiğini belli ediyor ama ilişki için bi adımı yok..
Bu konuda benimde hiç bi fikrim yok çünkü ilişki yaşadığı dönemlerde hiç bi rahatsız olunabilcek mutluluklarını bozacakkonuşmalar yapmıyorum. Genellikle kız arkadaslarıİlişki yaşadığı dönemler diyalogunuz olmamasına rağmen kız arkadaşları neden rahatsız oldu sizden?
Bunu size kim söylüyor?
Madem hatıranız bile onun başkalarıyla birlikte olmasını engelliyor neden imalı konuşmakla yetiniyor?
Ve Türk filmlerindeki gibi engeller kalksa bile size yaklaşmıyor?
Son dönemde çok arttı erkeğin kendisini sevdiğine hatta aşık olduğuna emin olup da...
Karşıdan bir adım göremeyen kızlar.
Öyle imayla vs olmaz o işler, açık açık karşınıza geçip sevdiğini söylemeyen adamlara bel bağlamayın.
Bir, sevmiyordur...
İki, sevseydi de duygularını sahiplenmeyen adam birlikteliğiniz başlasa bile ilişkinizi nasıl sahiplensin?
Çocuk vakit geçiriyor sizinle, birini bulana kadar da tatlı tatlı flört edecek, planı bu.
ya çok denedim uzaklaşmayı. Ama yok tek bir lafı mesajı tavrı yine başa çekiyor aramızdaki şeyibuna benzer bi vakayı yakın arkadaşım yaşıyor hatta kız da erkek de yakın arkadaşım. 5 senedir görüşüyorlar birbirlerini görmeden edemiyorlar aramadan duramıyorlar arada flört tarznda kıskançlıklar yada laf atmalar mesajlaşmalar oluyor ama iş ciddiye bindiği zaman nedense çocuk bi duraksıyor. Gerçi bizim çocuğun mazereti var. Kız arkadaşım böyle şeyler yaşanmadan önce bu çocuğun arkadaşıyla çıktı olmadı ayrıldılar. O yüzden bizimkisi gururuna yediremiyor. Şimdi askerde. annesinden önce kızı arıyor. Ne yardan geçiyor ne serden. Ama sana şunu söyleyeyim ben olsam beklemem. Çünkü arkadaşım çok acı çekti. Hatta şuan daha beter durumda çünkü çocuk askerdeyken daha iyi nitelikte talipleri gelmesine rağmen içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor diyor. Sanki ona ihanet edeceğini düşünüyor. Çok umutsuz bir çıkmaz. Gerçekten aşıksan da çaresi yok. Uzaklaşmak da kar etmiyor..
seni çok iyi anlıyorum işin içindeyim. Karşına alıp konuşmadıkça birşey değişmeyecek. Bi işin ya oluru vardır ya olmazı. Arafta kalmak kadar kötüsü yok. Arkadaşım ağlardı oturur bende onunla ağlardım. Çocuk askerden gelsin artık çekip ben konuşcam. Olmuyor böyle[/
Haftasonu görüşme planı yaptık yüzüne birşeyleri açıkca dile getirsem mi acaba