Kızlar lütfen yardım!!!!!

dragonfly97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
19
0
30
Arkadaslar merhaba.. Öncelikle biz bu çocukla ben liseye yeni geçtiğimde tanıştık ve bunun üstünden 5 yıl geçti. Uzun bi süre flörtlestikten sonra aramızda hiç bir şey olmadı bende çocukluk heycanıyla ona kendimi açmadım. O dönem konuşmayı kestik ve sonraki konuşmalarımız Hep havada kaldı.. Sonrasında ben meezun oluncaya kadar dönem dönem konuşmalar geçti. İkimizinde sonrasında ilişkileri oldu fakat onun ilişkilerinde sürekli ben sorun oldum. Kız arkadasları hep benden rahtsız oldu ama ilişki yasadıgı donemler hiç diyalog halinde olmamamıza ragmen. Suan bi grupta calıyor. Konusma halindeyiz ve ona ne hissettiğimi bildiğini düşünüyorum. Ama sürekli olarak kopukluk var bi devam edememe halinde. Yüz yüze geldiğimizde imalı konuşmalar geçiyor aramızda ve ben beni arkadaş olarak gördüğünü düşünmüyorum fakat en ufak bi cinsel yaklaşımıda yok. Sizce ne yapmalıyım?

İlişki yaşadığı dönemler diyalogunuz olmamasına rağmen kız arkadaşları neden rahatsız oldu sizden?

Bunu size kim söylüyor?

Madem hatıranız bile onun başkalarıyla birlikte olmasını engelliyor neden imalı konuşmakla yetiniyor?

Ve Türk filmlerindeki gibi engeller kalksa bile size yaklaşmıyor?

Son dönemde çok arttı erkeğin kendisini sevdiğine hatta aşık olduğuna emin olup da...

Karşıdan bir adım göremeyen kızlar.

Öyle imayla vs olmaz o işler, açık açık karşınıza geçip sevdiğini söylemeyen adamlara bel bağlamayın.

Bir, sevmiyordur...

İki, sevseydi de duygularını sahiplenmeyen adam birlikteliğiniz başlasa bile ilişkinizi nasıl sahiplensin?

Çocuk vakit geçiriyor sizinle, birini bulana kadar da tatlı tatlı flört edecek, planı bu.

Konuyu pek anlamasamda. Bu cocukla bi gelecegin olmiyacagi asikar, onu anladim :)

Bende benden neden rahatsız olduklarını bilmiyorum hiç bi biçimde ilişkisi varken mutluluklarını bozucak birşey yapmadım.
Genellikle kız arkadasları mesaj atıyorlar.
Sorduğunuz diğer iki soruya hiç hir cevabım yok.. Bana sadece garip gelen 5 yıldır konuşuyoruz,Benle ilgilendiğini belli ediyor ama ilişki için bi adımı yok..

Kız arkadaşları size nasıl mesaj atabilirler, ne hakla?

Nasıl hadlerini bildirmiyorsunuz hayret, sizi neyle itham etmiş oluyorlar farkında mısınız?

Bir de kabahatiniz olsa bari...

5 yıldır sizinle ilgilendiğini düşündürüp adım atmayan...

Arada başka kızlarla da gönül eğlendiren karakterde (ya da karaktersizlikte) bir çocuktan medet umuyorsunuz o kadar.

Aslında bu da bir hata ama en büyük zarar kendinize.

Yıllar sonra bir erkeğin başkalarıyla ilişki yaşayışını izleyip boşta kaldıkça size yaktığı ışıktan kör olduğunuzu anlayacaksınız.

Ve gözleriniz açılınca...

5 yıl boyunca size kur yapıp adım atmayan erkeğin egosunu fezaya kadar yükseltmenin pişmanlığı size kendinizi berbat hissettirirken, ona harika ve vazgeçilmez hissettirecek.

Bu konuda benimde hiç bi fikrim yok çünkü ilişki yaşadığı dönemlerde hiç bi rahatsız olunabilcek mutluluklarını bozacakkonuşmalar yapmıyorum. Genellikle kız arkadasları

buna benzer bi vakayı yakın arkadaşım yaşıyor hatta kız da erkek de yakın arkadaşım. 5 senedir görüşüyorlar birbirlerini görmeden edemiyorlar aramadan duramıyorlar arada flört tarznda kıskançlıklar yada laf atmalar mesajlaşmalar oluyor ama iş ciddiye bindiği zaman nedense çocuk bi duraksıyor. Gerçi bizim çocuğun mazereti var. Kız arkadaşım böyle şeyler yaşanmadan önce bu çocuğun arkadaşıyla çıktı olmadı ayrıldılar. O yüzden bizimkisi gururuna yediremiyor. Şimdi askerde. annesinden önce kızı arıyor. Ne yardan geçiyor ne serden. Ama sana şunu söyleyeyim ben olsam beklemem. Çünkü arkadaşım çok acı çekti. Hatta şuan daha beter durumda çünkü çocuk askerdeyken daha iyi nitelikte talipleri gelmesine rağmen içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor diyor. Sanki ona ihanet edeceğini düşünüyor. Çok umutsuz bir çıkmaz. Gerçekten aşıksan da çaresi yok. Uzaklaşmak da kar etmiyor..

Galiba söylediğiniz her seyde cok haklısınız tesekkur e
ya çok denedim uzaklaşmayı. Ama yok tek bir lafı mesajı tavrı yine başa çekiyor aramızdaki şeyi

seni çok iyi anlıyorum işin içindeyim. Karşına alıp konuşmadıkça birşey değişmeyecek. Bi işin ya oluru vardır ya olmazı. Arafta kalmak kadar kötüsü yok. Arkadaşım ağlardı oturur bende onunla ağlardım. Çocuk askerden gelsin artık çekip ben konuşcam. Olmuyor böyle

yani sevginden eminsen. şu bizim "doğru adam" tanımımıza uyuyorsa. yani senin doğru adamınsa sonuna kadar devam et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…