• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen yardım!!!

xoxzlem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar sizden yardım istıyorum.lütfen bilgisi olan cvp yazsın!!!ben 7 aylık hamileyim.ve demin bişi farkettim.benim vajina girişimin hemen altında fındık büyüklüğünde bi baloncuk sarkmış CADIARZU ve ben buna hiç bi anlam veremedim.basura da benziyo.yumuşak bi yapısı var.acımıyo,ama çok korktum.doktorumu arıcaktım ,geç oldu diye aramadım.ama içim içimi yiyor....
kızlar aranızda böyle bişi yaşayan var mı??

hiç bir bilgim yok arkadaşım inşallah kötü bişi değildir sabah hemen doktoruna bildir ne olur ne olmaz belki basurdur. bende hiç böle bişi olmadı. allah kurtarsın inşallah yavrunu sağlıklıca al kucağına (amin)

valla canım bence bagsurdur o
bendede var henüz kücük ama ıgrenc gıcıgıma gıdıo

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.ama benim de aklım çok karışık ve açıkçası çok da korkuyorum.bugün doktorumu aradıktan sonra hbr veririm size .....

arkadaşlar basur makatta olur vajina girişinde değil,o söylediğin yer olarak barthölin apsesini çağrıştırıyo,orada başka bişey olacağını sanmam.......

kızlar dün doktora gittim ve muayene oldum.doktor ciddi bişi olmadığını,enfeksiyona ve mantara bağlı bi şişme olduğunu söyledi.ilaç verdi ,geçmediği taktirde alınması gerektiğini söyledi.en kötü ihtimalle doğumda alınabileceğini söyledi.içim rahatladı :)
sizlere de hbr vermek istedim...
çok sağolun kızlar....

Geçmiş olsun canım.Hamileliğin baya ilerlemiş.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bende hala bişey yok.Galiba şimdi de bu çıktı başıma.Allahım ne talihsizim ben ya. :çok üzgünüm:

violette,çok sağol canım benim...allahım en kısa zamanda sana nasip etsin inşallah...hep dualarımı bu yönde yapıyorum :)

violette,çok sağol canım benim...allahım en kısa zamanda sana nasip etsin inşallah...hep dualarımı bu yönde yapıyorum :)

Sağol Özlemcim amin.Birinden kurtuldum derken bir daha sorun çıksın istemiyorum.Benim bütün tetkiklerim yapıldı.Doktor eşimden test istedi.Bakalım ne olacak.Zaten yeterince zaman kaybettim.Dualarını esirgeme kader arkadaşım.sağol.senağlama

Back
X