meme kucultme ameliyati icin devlette ek bir para aliyorlar mi az da olsa yani dr? Onerebilecegin dr var mi?Merhaba devlette de çok ama çok kaliteli doktorlar var. Hem özelde hem devlette estetik ameliyat geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim kesinlikle devletteki doktorlar kaliteli. Özellikle eğitim araştırma hastanelerinde. Süt bezlerini kaybetmene de neden olacağını sanmıyorumAyrıca SGK meme küçültme ameliyatını karşılıyor. Bir araştır bence.
canım benim kilon fazla ondan göğüslerin büyük. Nerden biliyorum. 167 65 85 iken ben bile rahatsızdım .58e düştüm ilk göğüslerimden gitti. Sende bir 5 kilo ver bakalım ne olacak sonuç. Ameliyat biraz senin için sıkntlı olablir.Kilo 60 , boy , 1.60 , sutyen 90 C
Hangi şehirdesin? Sgk’nın Karşılamadığı ameliyatlardan ek ücret alınıyor. Karşıladıklarından almıyorlar diye biliyorum.meme kucultme ameliyati icin devlette ek bir para aliyorlar mi az da olsa yani dr? Onerebilecegin dr var mi?
IstanbulHangi şehirdesin? Sgk’nın Karşılamadığı ameliyatlardan ek ücret alınıyor. Karşıladıklarından almıyorlar diye biliyorum.
hayir herkes alay ederdi ogrencilik hayatimda senden once sinifa goguslerin giriyor derdi byuk bayaboy 1,60- kilo 60- gögüs 90c- bana normal geldi. gögüs alti 90 cm ve gögüslerin kendisi C-Cup. asiri bir büyüklük yok aslinda.
65 kilodan 2 ayda 5 kilo verdimve hedefim 50 hizli alip veren bir bunyem ver 50 kiloykende 5 yil once goguslerim buyuktu malesefcanım benim kilon fazla ondan göğüslerin büyük. Nerden biliyorum. 167 65 85 iken ben bile rahatsızdım .58e düştüm ilk göğüslerimden gitti. Sende bir 5 kilo ver bakalım ne olacak sonuç. Ameliyat biraz senin için sıkntlı olablir.
KARTAL DR. LÜTFİ KIRDAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’nde Dr Murat Sarıcı var. Gerçekten ama gerçekten işinin ehli çok da iyi bir insan. Özelde yaptırmanı tavsiye etmiyorum ne yazık ki plastik cerrahlar reklamlar, fenomenler sayesinden aşırı abartılıp çok yüksek ücretlere çalışıyorlar. Tonla para alıp 2 doktor florence Nightingale’da revizyon ameliyatımı yaptılar, nefes problemim geçmedi ve eski şekli daha güzeldi. Murat Beye revizyonumu yaptırmadığım için çok ama çok pişmanım. Olur da bir gün tekrar bir estetik müdahale istersem ona gideceğim :)Istanbul
tesekkur ederimKARTAL DR. LÜTFİ KIRDAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’nde Dr Murat Sarıcı var. Gerçekten ama gerçekten işinin ehli çok da iyi bir insan. Özelde yaptırmanı tavsiye etmiyorum ne yazık ki plastik cerrahlar reklamlar, fenomenler sayesinden aşırı abartılıp çok yüksek ücretlere çalışıyorlar. Tonla para alıp 2 doktor florence Nightingale’da revizyon ameliyatımı yaptılar, nefes problemim geçmedi ve eski şekli daha güzeldi. Murat Beye revizyonumu yaptırmadığım için çok ama çok pişmanım. Olur da bir gün tekrar bir estetik müdahale istersem ona gideceğim :)
hayir herkes alay ederdi ogrencilik hayatimda senden once sinifa goguslerin giriyor derdi byuk baya