Kizlar Lutfen Yardim

Efthymia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
157
90
32
Herkese merhaba. Benim cocuklugumdan bu yana "Bir Derdim Var"! Ergenligimde diger yasitlarima gore goguslerim buyuktu, hatta 13 yasimdayken bir kere hastaneye gittigimizde doktorun tacizine ugramistim travma olarak o gunden beri bol kiyafetler giyip goguslerimi saklamaya calistim. Anneannem ve annem de iri goguslu sanirim bu durum irsi. Halende oyle alt bedenim 38 ust bedenim 42 :KK43: Istedigimi giyinemiyorum. Meme kucultme ameliyatinda sut bezlerimi kaybetmeye neden olur mu diye endiseliniyorum. Meme kucultme ameliyatini devlette profa mi yoksa ozelde her hangi bir doktora mi yaptirsam bu konuda ameliyat olan arkadaslar aydinlatabilir mi acaba beni? Ayrica sgk var bende, devletteki Op. Dr. lar ameliyat icin belli bir miktar aliyorlar mi? dr onerileriniz varsa paylasirsaniz sevinirim. Lutfen beni aydinlatin kizlar

Merhaba devlette de çok ama çok kaliteli doktorlar var. Hem özelde hem devlette estetik ameliyat geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim kesinlikle devletteki doktorlar kaliteli. Özellikle eğitim araştırma hastanelerinde. Süt bezlerini kaybetmene de neden olacağını sanmıyorum ☺️ Ayrıca SGK meme küçültme ameliyatını karşılıyor. Bir araştır bence.

Merhaba devlette de çok ama çok kaliteli doktorlar var. Hem özelde hem devlette estetik ameliyat geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim kesinlikle devletteki doktorlar kaliteli. Özellikle eğitim araştırma hastanelerinde. Süt bezlerini kaybetmene de neden olacağını sanmıyorum ☺️ Ayrıca SGK meme küçültme ameliyatını karşılıyor. Bir araştır bence.
meme kucultme ameliyati icin devlette ek bir para aliyorlar mi az da olsa yani dr? Onerebilecegin dr var mi?

boy 1,60- kilo 60- gögüs 90c- bana normal geldi. gögüs alti 90 cm ve gögüslerin kendisi C-Cup. asiri bir büyüklük yok aslinda.
hayir herkes alay ederdi ogrencilik hayatimda senden once sinifa goguslerin giriyor derdi byuk baya

Ben bir dişin anestezisinde bile devlet-özel farkını gördüm.Devlette ameliyat,hele estetik ameliyat,hele de göğüs!Düşmanım için bile istemem

canım benim kilon fazla ondan göğüslerin büyük. Nerden biliyorum. 167 65 85 iken ben bile rahatsızdım .58e düştüm ilk göğüslerimden gitti. Sende bir 5 kilo ver bakalım ne olacak sonuç. Ameliyat biraz senin için sıkntlı olablir.
65 kilodan 2 ayda 5 kilo verdimve hedefim 50 hizli alip veren bir bunyem ver 50 kiloykende 5 yil once goguslerim buyuktu malesef :KK43:

KARTAL DR. LÜTFİ KIRDAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’nde Dr Murat Sarıcı var. Gerçekten ama gerçekten işinin ehli çok da iyi bir insan. Özelde yaptırmanı tavsiye etmiyorum ne yazık ki plastik cerrahlar reklamlar, fenomenler sayesinden aşırı abartılıp çok yüksek ücretlere çalışıyorlar. Tonla para alıp 2 doktor florence Nightingale’da revizyon ameliyatımı yaptılar, nefes problemim geçmedi ve eski şekli daha güzeldi. Murat Beye revizyonumu yaptırmadığım için çok ama çok pişmanım. Olur da bir gün tekrar bir estetik müdahale istersem ona gideceğim :)

KARTAL DR. LÜTFİ KIRDAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’nde Dr Murat Sarıcı var. Gerçekten ama gerçekten işinin ehli çok da iyi bir insan. Özelde yaptırmanı tavsiye etmiyorum ne yazık ki plastik cerrahlar reklamlar, fenomenler sayesinden aşırı abartılıp çok yüksek ücretlere çalışıyorlar. Tonla para alıp 2 doktor florence Nightingale’da revizyon ameliyatımı yaptılar, nefes problemim geçmedi ve eski şekli daha güzeldi. Murat Beye revizyonumu yaptırmadığım için çok ama çok pişmanım. Olur da bir gün tekrar bir estetik müdahale istersem ona gideceğim :)
tesekkur ederim

hayir herkes alay ederdi ogrencilik hayatimda senden once sinifa goguslerin giriyor derdi byuk baya

bilemedim- bana sirt cevreniz genis geldi- 90 cm gögüs alti baya baya genis. ben sizden 10 kilo fazlayim ama gögüs altim 80cm. C-CUP aslinda alay edilecek bir büyüklük degil. cevremde G veya F cup takan kadinlar var. ben onlarin gögüsüne büyük diyorum.
neyse.. zaten doktor tavsiyem yok. ben kacim

C ve D cup bence de büyük ama sizin sırt kısmınız daha sorunlu gibi. Benim ideal kilomdan bi 20 kilo fazlam var, zayıfken küçüktü göğüslerim, şimdi 80 D giyiyorum. Kalçalarım büyük ve basenlerim kalın, 42 giyiyorsam üstüm, göğüslerime rağmen, 38-40, medium giyiyorum genelde. Toparlayıcı sütyenlerden öneririm gerçekten de 1-2 beden küçülüyor. Yürürken çok zıplardı göğüslerim, toparlayıcıyla rahat hissediyorum.

Selam canım ben meme küçültme ameliyatı olmuş biri olarak sana öncelikle ideal kilona ulaşmanı öneririm.. Boyum 173 yıllarca 50-55 Kiloydum.. Göğüs altı ölçüm 70 ken göğüs ölçüm 95 di 75 DD sütyeni yurtdışından alıyodum,alt bedenim 34 üst bedenim 42-44 dü ama tabi sadece göğüs bölümünü dolduruyodum çünkü çok zayıftım.. 2013 yılında 32 yaşımda 58 kilodayken ameliyat oldum.. 75C ölçülere kavuştum şu an 60-61 kiloyum alt bedenin 36 üst bedenim 75C ama bikinilerde falan hala 40-42 alıyorum çünkü cup hala çok küçük değil normal ebatlara göre ama ben zaten çok küçültmek istemedim ideal ölçüye getirdim yine "büyük memeli" standardındayım ama iyyki de ameliyat olmuşum.. Yıllarca o yükü neden taşımışım kendime anlam veremiyorum.. Ben özelde oldum devlette nedir durum bilmiyorum

Benim annem ve kız kardeşimde geçen sene oldular üniversite hastanesinde oldular bizim.doktorumuz çok ilgili iyiydi sansimiza ucrette odemedik ve su an ikiside çok mutlu memnunlar. İyice araştırın tabi uni hastanelerini T kesim denilen bir küçültme şekli var o daha iyi eskiden L yöntemiyle ameliyat olurmuş T daha iyi daha toparlayici bizce . Süt bezleri için korkunuz olmasin bence kardeşim 19 yasinday yaptırdı doktor çok zarar görmediğini anlattı .siz tabi doktorla detaylı konuşun ama bence uni Hastanesi daha iyi heryer farklıdır araştırmak şartıyla elbette.çünkü özel hastanede yaptıran tanidiklatimiz hiç memnun kalmadı bizim hastane hemen taburcu etmeye çalıştı falan bizde ise hastanede pansumanlari düzenli yapıldı 3 gün boyunca sonra çıkış yaptık

X