Kızlar vajinismusu dr gitmeden dilator seti kullanıp yenen var mı??? İntten almak istiyorum sert mi olması gerekir yumusak mı lütfen yardımınızı bekliyorum..
Dilatör ne ya? Vibratör mü?
Problem cinsel organinizda değil ki kafanizda. O yüzden bence bir şey almak yerine biri doktora görünün. Kkdaki vajinismus topiği de size iyi gelebilir.
Geçmiş olsun
Dilatör ne ya? Vibratör mü?
Problem cinsel organinizda değil ki kafanizda. O yüzden bence bir şey almak yerine biri doktora görünün. Kkdaki vajinismus topiği de size iyi gelebilir.
Geçmiş olsun
Yeni evlendigimde ilk haftalar bendede o korku vardı ama sonrasında doktora gitmeden kafamda bitirdim. Acimadigi halde aciyo diye kaciyodum.burda iş sizde pskoljikmen yani.oyle seylerede ihtiyaç duymayın cunku gerek yok.
Kızlar vajinismusu dr gitmeden dilator seti kullanıp yenen var mı??? İntten almak istiyorum sert mi olması gerekir yumusak mı lütfen yardımınızı bekliyorum..
Şimdi şöyle bu sorun herkeste farklı reaksiyon gösterir. Ben işe dilatör alarak başlamıştım. Denedim gerçekten aynı gün ilk 3 boyu ertesi gün en büyük boyu alabildim ama eşimle deneyin yok olmuyordu. Bu da benim psikolojik sorunumdu. Sonra dedim böyle olmayacak doktora gitmeye karar verdim. Doktor seanslara eşimi de çağırdı ve deneme yaparken eşimin de dahil olmasını istedi. Bu şekilde yendim. İlla dilatör almana da gerek yok. Sargı bezi üzerine prezervatif geçirebilirsin. Hatta bu daha iyi tavsiyemdir. Çünkü aparat dilatörler çok sert ve ister istemez o içindeyken kasınca çok kötü bir his oluyor. Penis gibi yumuşak olması ve daha rahat alışman için sargı bezi kullanman daha iyi.