kızlar lütfen yardım vajinismus için

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Kızlar vajinismusu dr gitmeden dilator seti kullanıp yenen var mı??? İntten almak istiyorum sert mi olması gerekir yumusak mı lütfen yardımınızı bekliyorum..

Bence dilator seti yerine parmak egzersizi ile bunu daha iyi yenebilirsiniz...

Kegel egzersizlerini deneyin.

Bir de eğer anatomik olarak bir darlık yoksa vajinismus vakalarının çoğu psikolojik.Yani bu sorununuzu aşabilirsiniz yeter ki isteyin

Yeni evlendigimde ilk haftalar bendede o korku vardı ama sonrasında doktora gitmeden kafamda bitirdim. Acimadigi halde aciyo diye kaciyodum.burda iş sizde pskoljikmen yani.oyle seylerede ihtiyaç duymayın cunku gerek yok.

Canım bende ilk evlendiğimde öyleydim. Yavaş yavaş bunu yendim. Sonuçta bunu ilk defa yapan sen değilsin öyle düşün. Herşey kafada bitiyor.

Kızlar vajinismusu dr gitmeden dilator seti kullanıp yenen var mı??? İntten almak istiyorum sert mi olması gerekir yumusak mı lütfen yardımınızı bekliyorum..

Şimdi şöyle bu sorun herkeste farklı reaksiyon gösterir. Ben işe dilatör alarak başlamıştım. Denedim gerçekten aynı gün ilk 3 boyu ertesi gün en büyük boyu alabildim ama eşimle deneyin yok olmuyordu. Bu da benim psikolojik sorunumdu. Sonra dedim böyle olmayacak doktora gitmeye karar verdim. Doktor seanslara eşimi de çağırdı ve deneme yaparken eşimin de dahil olmasını istedi. Bu şekilde yendim. İlla dilatör almana da gerek yok. Sargı bezi üzerine prezervatif geçirebilirsin. Hatta bu daha iyi tavsiyemdir. Çünkü aparat dilatörler çok sert ve ister istemez o içindeyken kasınca çok kötü bir his oluyor. Penis gibi yumuşak olması ve daha rahat alışman için sargı bezi kullanman daha iyi.

Back