• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar lütfen yardım.. ilgilenirseniz sevinirim.

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
Kızlar benim saçmda balyaj vardı. hem aktı hemde çok sarardı. küllü kumral boyasam nasıl olur??

evet canım renk farklılığı olur biraz dipler daha koyu olur ama kötü gözükeceğini sanmıyorum .küllü renkler daha kötü olur böle küflü gibi cnm.ama yinede sen blirsin güzelim
ilgin için teşekkür ederim canım. bi sorum daha olucak pek, fındık kabuğu ve kahve köpüğü boyarsam kızıllık oluşmaz mı ?

Diplerine sür 15 dakika bekle daha sonra uçlarına sür 30 dakika bekle renk farkı olmaz .

Bu iki rengi karıştırırsan bence süper bir renk çıkacak ortaya :31:
$pr_01_4503_max.jpg $30391_buyuk.jpg

Çok koyu olmasın diyosun , karamel gibi olsun diyosun , ben kendim yapayım diyosun her tarifine uyuyor bu msj :61: Yine de deneyen varsa tabi sormak lazım :61:

haklısın canım. altın karamel mi boyasam acaba. nasıl olur. uclar sarı,dipler kestane nasıl olur

haklısın canım. altın karamel mi boyasam acaba. nasıl olur. uclar sarı,dipler kestane nasıl olur

Sen uçlarında sarılık olsun mu diyosun yoksa tek renk mi istiyosun canım :61: Zaten boyadıktan sonra aktıkça uçları açık renk olacak yine :61:

Back