• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar lütfen yardım edinnn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Beyazkure

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
1.603
410
698
buraya ilk defa konu açıyorum saçımla ilgili kıvırcık siyaha yakın belime kadar saçlarım var çok gür ve güzellerdi eskide tabi,pantene mükemmel dolgunluk kullanıyordum eskiden ama biliyosunuz pantene yeni kutulara geçti aynı şampuandan kullandım yine ama saçlarımı çok sert yaptı gıcır gıcır ediyo yıkayınca tarayınca filan bende bıraktım o şampuanı ama bırakana kadar anlayana kadar saçlarımı yıprattı sanırım sabah saçımı yıkıyorum hiç kurutmama gerek kalmıyo hemen kuruyo zaten akşama sert sert ses geliyo çatır çatır saçımdan sizce saçım yanmış olabilirmi yazın kardeşimin düğünü vardı maşa yaptırdım düğünde ama o zaman ilan yaktılarmı acaba saçımı anlayamadım bi türlü sönük sönük sizce ne yapmalıyım....bbi de eğer saçım yandıysa diyelim kendi saçım dipten uzuyacak ya o saç eskisi gibi olurmu..uzayanlar yani...

Saçın için duştan sonra serum kullanmanı tavsiye ederim ayrıca uçlarından biraz aldırırsan saçların daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

buraya ilk defa konu açıyorum saçımla ilgili kıvırcık siyaha yakın belime kadar saçlarım var çok gür ve güzellerdi eskide tabi,pantene mükemmel dolgunluk kullanıyordum eskiden ama biliyosunuz pantene yeni kutulara geçti aynı şampuandan kullandım yine ama saçlarımı çok sert yaptı gıcır gıcır ediyo yıkayınca tarayınca filan bende bıraktım o şampuanı ama bırakana kadar anlayana kadar saçlarımı yıprattı sanırım sabah saçımı yıkıyorum hiç kurutmama gerek kalmıyo hemen kuruyo zaten akşama sert sert ses geliyo çatır çatır saçımdan sizce saçım yanmış olabilirmi yazın kardeşimin düğünü vardı maşa yaptırdım düğünde ama o zaman ilan yaktılarmı acaba saçımı anlayamadım bi türlü sönük sönük sizce ne yapmalıyım....bbi de eğer saçım yandıysa diyelim kendi saçım dipten uzuyacak ya o saç eskisi gibi olurmu..uzayanlar yani...

cnm öncelikle şampuanını değiştir mesela bebek şampuanı kullanabilirsin. en son olarakta saçlarının uçlarına bebe yağı sür saçların yumuşacık olur. her ay saçının kırıklarını aldırırsan hem sağlıklı uzar hemde kırılma olmaz. ve bir müddet düzleştirici maşa kullanıyorsan uzak dur sık fönletme ozaman saçın düzelir. sertliğinin nedeni şampuanın içindeki silikon sülfat ve paraben yüzünden bunlar saçı yıpratıyor.

yok zaten kurutmuyorum çünkü anında kuruyor saman gibi,yemi saçlarım çıkıyo ya dipten onlar eskisi gibi olurmu benim merak ettiğim bu aslında..bebek şampuanından memnun olan varmı

Back