Sivilceli Ciltler kızlar lütfen yardım edin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
847
0
son bi kaç gündür yüzümde sivilce değilde pütür pütür bişeyler çıktı ve şuan bütün yüzümü sardı kafayı yemek üzereyim görüntüsünü geçtim yüzüm yanıyo, aşırı kaşınıyo ve acıyo.
arada sırada çıkardı böyle ama çok az olurdu geçerdi. şimdi iyicene azıttılar güneşe de çıkmıyorum hiç.
son zamanlarda yaptığım tek şey temizlik harici killi sabun kullanmak. omu yaptı acaba ki :/ ama bayadır kullanıyodum şimdi böyle bir yan etkisi olması anormal değil mi? olsa daha önceden olurdu. kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin...

Eklentiler

• $DSCF3161.jpg
    $DSCF3161.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 262
  • $DSCF3163.jpg
    $DSCF3163.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 245
Son düzenleme:
sabundan kaynaklanmış olabilir benimde geçen böyle olmuştu maya maskesi yaptım üç gün arayla geçti tabi ben maya maskesini sürekli yaptığım için . sende maya alerji yapabilir daha öndce denedinmi bilmiyorum.

canım cildiye uzmanına bir görün derim evde kendi bildiğine iş yapma sonuçta yüz bu Allah korusun önce doktor :96:

sabundan kaynaklanmış olabilir benimde geçen böyle olmuştu maya maskesi yaptım üç gün arayla geçti tabi ben maya maskesini sürekli yaptığım için . sende maya alerji yapabilir daha öndce denedinmi bilmiyorum.

daha kullanmayı düşünmüyorum zaten bi süre kendi haline bırakıcam :KK59: hayır denemedim hiç alerjik bi etkisi var mı?

canım cildiye uzmanına bir görün derim evde kendi bildiğine iş yapma sonuçta yüz bu Allah korusun önce doktor :96:

bende öyle düşünüyorum randevu alıp gidicem kötü durumdayım gerçekten umarım bi çözüm bulurlar. kaşıdıkça kan topluyı gibi kızarıyo kaşımadan da duramıyorum aşırı kaşınıyor :KK14:

aynı cevabı iki kere yollamışım:KK17:

Son düzenleme:
kesnlikle doktor derim ben kafama uydum bi maskler fln yaprım yüzüm yara içinde :KK43: ama doktora git bnm gibi hata yapma derim:KK50:

kesinlikle doktora git bence belki egzama türü bi rahatsızlık olabilir

geçti gibi bugünlere ya. ama yinede randevu alıp cildiyeye gidicem artık :26:

X