Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydonuz suyu iç baya faydası olurMrb ben 2 kimyasal gebelik 1 de düşük yasadım sonra doktor gittim bana Rahim ağzından cok intihap enfeksiyon var dedi vee fitille geçmez dedi sonra igne ve hap verdi düşük yada kimyasal gebelik bu sebepten olabikşr mi
Doktor ilaç verdi igne verdi antibiyotik felan verdi onu kullandım acaba ondan mi oluyır düşükler kimyasal gebelikMaydonuz suyu iç baya faydası olur
Ama saglıklı gebeliğimi var 1 tanr burda genetik bölüm doktor yok yakın illerde kapali gidemiyorumGenetik testleriniz yapılmalı.
Olabilir buna rağmen bir sorun olabilir en basitinden pıhtılaşma gibi.Ama saglıklı gebeliğimi var 1 tanr burda genetik bölüm doktor yok yakın illerde kapali gidemiyorum
Sanmam hamile olduğunu biliyorsa ona göre vermiştir ilaçDoktor ilaç verdi igne verdi antibiyotik felan verdi onu kullandım acaba ondan mi oluyır düşükler kimyasal gebelik
Yok doktor Rahim ağzından intihap var dedi düşükten sonra gittim oda bana intihap enfeksiyon var igne ve antibiyotik ilaç verdiSanmam hamile olduğunu biliyorsa ona göre vermiştir ilaç
Acaba bende düşük sebebi Rahim ağzı intihap oldugu için mi diyorumSanmam hamile olduğunu biliyorsa ona göre vermiştir ilaç
Keşke doktoe gelse yoksa başka yerlere gidicem mecbur pıhtılaşmasi kimyasal gebelik yapar miOlabilir buna rağmen bir sorun olabilir en basitinden pıhtılaşma gibi.
Olabilir çok aşırı vardiysa intihapAcaba bende düşük sebebi Rahim ağzı intihap oldugu için mi diyorum
Doktor fitil versem geçmez igne vermem lazım dediOlabilir çok aşırı vardiysa intihap
Ya demekki çokDoktor fitil versem geçmez igne vermem lazım dedi
EvetKeşke doktoe gelse yoksa başka yerlere gidicem mecbur pıhtılaşmasi kimyasal gebelik yapar mi
Aynrn cok dedi düşükler den sonra oluştu galibaYa demekki çok
Bilmiyordum gercekten buna sebep olduğunu
Düzelir takmaAynrn cok dedi düşükler den sonra oluştu galiba
İnşAllah hayırlısı ile hamile olup sağlıkla kucağıma alirsam hep korku varDüzelir takma
Benimde ikitane cocugum var bir bos gebelik bir kimyasal yasadim dr genetige yonlendirdi pihtilasma cikti bence sizde yaptirin merve dedigi gibi pihtilasma çıkabilirAma saglıklı gebeliğimi var 1 tanr burda genetik bölüm doktor yok yakın illerde kapali gidemiyorum
Peki pıhtılaşma sonrasi normal gebelik yasadiniz miBenimde ikitane cocugum var bir bos gebelik bir kimyasal yasadim dr genetige yonlendirdi pihtilasma cikti bence sizde yaptirin merve dedigi gibi pihtilasma çıkabilir