Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar lutfen yardim edin (SARI ROFLEDEN KURTULMAK İSTİYORUM)

duru24

duru24
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
200
38
Arkadaslar sacimi sari rofle yaptirdim, guvendim ama mahfettiler sacimi kisacik kestiler bide ustune
Sari rofleli saclarim arlarda turunculuk
Bazi yerler cok acik grimsi sari
Diplerimi negaklor 12.00 ile actim cok acik olmadi ve diplerim tekrar uzadi
Birkac oneride bulundular ama sizden yardim istiyorum lutfen bilgisi olan yardimci olsun
Kuafor malzemecisi bana matrix 11 a cok acik sari ve yesil boya azicik ekle boya dedi aldim boyayi hazirladim ama cesaret edemedim cope attim
Baska bir yer bana walla perfect 9.3 yada 8 .3 ile pigmantasyon yap sanra 9.11 ile boya dedi bu boya rengi yerine acik kullu kumralda olabilirmis, e sarilar oldu ama diplerim nasil olcak ki o zaman
Saclarim cok kisa ve tekrar bi hata yaparsam esim beni mahfedicek yanlis yapmaknistemiyorum ve kuafore bir turlu guvenemiyorum artik
Hani diyecegim bal rengi gibi renge bayadim turunculuk yada yesillik olurmu ve kendi dip rengim koyu kahve bal rengi kizillik yaparmi acaba

Lutfen arkadaslar rica ediyorum bana yardimci olun :KK43:(

Sırf turunculuk veya sırf grilik olsa ona göre fikir vermeye çalışırdık.Ama siz hem turunculuktan hem grilikten bahsetmişsiniz.Birini nötralize ederken diğerini belirginleştirme ihtimaliniz yüksek.
Bir foto koysanız daha iyi değerlendirebiliriz sanırım.
Bir de biri olacaksa doreyi mi, küllüyü mü tercih edersiniz?
Turunculuk saçınızın koyu kısımlarındayken, grilik sarı kısımlarda mı?

:)) MAHFOLDU SACLARIM

8.3 wella perfet ile pıgmantasyon yaptım sonrasında yıkadım kurudu bugun yaparım dedım ama dayanamayıp akşam 8.11 ile boyadım suanda sacımda grılık yesıllık hepsı var

burdan pek anşalmıyor gibi ama iyice tuhaf bı rek oldu kuafore gidip yaptırıyorum olmuyo kendim yapıncada boyle oluyo sıkıldım artık bu sac seruvenımden o kadar da bakım yapıyorum sankı bi işe yaramıyorda
20150524_160955.jpg
20150524_160955.jpg
20150524_161338.jpg
20150524_161341.jpg
20150524_160955.jpg
20150524_161338.jpg
20150524_161341.jpg
20150524_160955.jpg
20150524_161338.jpg
20150524_161341.jpg
20150524_161343.jpg

Off canım yazık saçına.Küllülük akacak ama o zamana kadar dayanır mısın bilmem.8.3 boyanın kalanı duruyordur, bir daha cilalayabilirsin onunla.

Off canım yazık saçına.Küllülük akacak ama o zamana kadar dayanır mısın bilmem.8.3 boyanın kalanı duruyordur, bir daha cilalayabilirsin onunla.

Yok kalmadi hepsini kullandım
Sacim güneşte güzel fena değil ama akşam evde olunca p yeşillik daha kolay görüyorum inşallah düzelir artık.
Cilalı ben acaba yanlış mı acaba

Zaten 8.3 ile boya dıştan sonra yeşillik gri lik oldu
Cila at diye önerisini ama daha kötü olmazmi ki
Şimdi böyle oldu

Eklentiler

• 20150525_001908.jpg
    20150525_001908.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 246
aynı durum benımde basıma gelmişti saclarının saglıklıo olmasını ıstıyosan bı sure boyle ıdare etmelısın uzadukca kestır cunku ust uste boya yaparsan sacların dahada yıpranacak rofle zaten yıpratıyo sacı

Yok kalmadi hepsini kullandım
Sacim güneşte güzel fena değil ama akşam evde olunca p yeşillik daha kolay görüyorum inşallah düzelir artık.
Cilalı ben acaba yanlış mı acaba
Yeşerme 8.3 ciladan değil, 9.11 boyadan olmuştur.8.3 dore bir ton, yeşillik yapmaz.Tüm boyayı kullandıysanız muhtemelen bir yanlışlık var cilanızda, çünkü az miktar boya sulandırılıp saçta bekletilerek yapılıyor cila.Bazısı saç kremi de karıştırıyor içine.

Ya herkes pek memnun bu hindistan cevizi yağından.Ben mi yanlış kullanıyorum acaba.ısıtarak mı kullanıyorsunuz?

canım ben de sonraki aldığımdan memnun kalmadım doa markasına aitti sanırım tam doğal değildi bilemiyorum ilk aldığım lifeconunkiydi ve yenilebilir özelliği vardı yanlış hatırlamıyorsam.. şimdi elimdekini bitirip tekrar lifeco almayı düşünüyorum.. bu arada stoklarda görünmüyor arkadaşlar ama müşteri hizmetleri haziranın ilk haftasına tekrar stoğa gireceğini söyledi.. ısıtma konusu da şöyle o zaten katı geliyor kullanabilmek için ısıtmak gerekiyor sıvı hale geçsin de rahat sürebilelim diye..

canım ben de sonraki aldığımdan memnun kalmadım doa markasına aitti sanırım tam doğal değildi bilemiyorum ilk aldığım lifeconunkiydi ve yenilebilir özelliği vardı yanlış hatırlamıyorsam.. şimdi elimdekini bitirip tekrar lifeco almayı düşünüyorum.. bu arada stoklarda görünmüyor arkadaşlar ama müşteri hizmetleri haziranın ilk haftasına tekrar stoğa gireceğini söyledi.. ısıtma konusu da şöyle o zaten katı geliyor kullanabilmek için ısıtmak gerekiyor sıvı hale geçsin de rahat sürebilelim diye..

Avcumun içinde ovalayarak ısıtıyorum ben.Siz ben-mari usulü mü ısıtıyorsunuz?

Antalya da yaşıyorum ben, kışın katılaşıyor ama yazın sıvı hale geçiyor benimki?

Avcumun içinde ovalayarak ısıtıyorum ben.Siz ben-mari usulü mü ısıtıyorsunuz?
Antalya da yaşıyorum ben, kışın katılaşıyor ama yazın sıvı hale geçiyor benimki?

benimki de öyle ama mesela bu pek beğenmediğim de öyle katı ısıtınca sıvılaşıyor yani onunla çok anlaşılmaz daha etkili olup olmadığı.. benmari yapıyorum bazen üşenince elimde ısıtıyorum değişiyor..

Yeşerme 8.3 ciladan değil, 9.11 boyadan olmuştur.8.3 dore bir ton, yeşillik yapmaz.Tüm boyayı kullandıysanız muhtemelen bir yanlışlık var cilanızda, çünkü az miktar boya sulandırılıp saçta bekletilerek yapılıyor cila.Bazısı saç kremi de karıştırıyor içine.

8.3 yarısını pigmantasyon yaptım yanı yarısını kullandım hatta daha da azı denebilir,bunu öneren kişi 15 dk beklet elinle fazlasını al sonra 9.11 ile boya dedi ama ben duruladım 3,4 saat sonra boyadım

ilk inanılmaz grilik yesillik oldu ama yıkadıkca akıyo allahtan fonlüyken guzel ama golgede karanlıkta filan yıne kotu görünüyor bence

Hiç bu maceralara girmeyip bir adet Loreal silver şampuan alacaktın o turuncu gözüken yerler bir kaç yıkama sonra zaten kaybolacaktı :KK43:

X