- Konu Sahibi pamukprensesim_
-
arkadaşım benım kızım da 2800 dogdu.devamlı emmek istiyodu.hem emme güdüsüne baglıyorum hem de gazı olan bebek daha fazla emmek istiyo.kendını emerek rahatlatıyo.1 aylıkken 3 800 demışşin bu gayet iyi bence.mama verme sütün yeter biraz zaman ver.3ay sonra daha rahat olursun.benım kızım şu an 3 ayını yeni bitirdi.6700 kilosu.kendıne sıkıntı yapma .rahat ol.1-2 aylık bi bebegin mıdesınden nolacak.az emıyo hemen acıkıyo tabi.sen kilo alımına bak yeter.birde hiççç canını sıkma.
3 yada 4 kez yapıyo kakasını az yapıyo ama gazımızda hat saffada
bebekler ilk 6 ayda ayda 1 kilo almalı en az cnm. o yüzden normal.
Arkadaşım bende senin gibiyim,mama aldım,milupa bebek sütü,ara sıra akşamları sütümü sağıyorum bakıyorumki iki göğsümden toplamda 30 ml bile olmuyo,bende veriyorum bebek sütü,ama her zaman değil,sütüm yoksa veriyorum,haftada1-2 falan onuda sevmiyo zaten,daha doğrusu biberonu sevmiyor.
40. gün doktora gittik,hayır dışardan bişe vermiceksin,senin sütün bebeğe yetiyor doğduğunda 3400 dü,40. gününde 4800 olmuş sütün yetmese bebek kilo almaz diyor,ne yapayım süt olmadığı zamanlar göğsümde ağlıyo dedim,olsun bişe olmaz diyor,ama evden eksik edemem,sabahtan akşama sürekli emmek isteyen bir bebeğim var,süt mü kalır,uyursam uyandıktan sonra acayip sütüm oluyo,her dakkada uyunmuyoki,yerine göre tuvalete bile gidemiyorum,bu yüzden son çıkış yolu olarak verdiğim oluyor..
MERHABA arkadaslar ben 8 ağostosda doğum yaptım sezeryanla yapmama rağmen sütüm hemen geldi ama yetmıyomu anlıyorum saat basını gectım dakıka bası memede ıkı göğsümüde emzırıyorum besiğine koyarken kolumu emıyo memeye alısmıs olabılırmı yoksa yetmıyomu biraz zatıf doğdu zaten 1 aylıkken 3800 dü doktor biraz zayıf ama cok deyıl biraz daha sabret kılo aldır mama vermek zorunda kalmıyalım dedi randevumuz 7 ekımde telefondada konusulucak sey deyıl napım ben sımdı fıkır verın ne olur sütümün yeterlı olduğunu nasıl anlarım bazen cok dolu oluyo anlıyorum ee butun gun memede halıyle ymusuyo emmekten ozaman sütüm yok demekmı gıdınce söylıcem sorucam gerekırse mamada verım şimdiden tşkrbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
MERHABA arkadaslar ben 8 ağostosda doğum yaptım sezeryanla yapmama rağmen sütüm hemen geldi ama yetmıyomu anlıyorum saat basını gectım dakıka bası memede ıkı göğsümüde emzırıyorum besiğine koyarken kolumu emıyo memeye alısmıs olabılırmı yoksa yetmıyomu biraz zatıf doğdu zaten 1 aylıkken 3800 dü doktor biraz zayıf ama cok deyıl biraz daha sabret kılo aldır mama vermek zorunda kalmıyalım dedi randevumuz 7 ekımde telefondada konusulucak sey deyıl napım ben sımdı fıkır verın ne olur sütümün yeterlı olduğunu nasıl anlarım bazen cok dolu oluyo anlıyorum ee butun gun memede halıyle ymusuyo emmekten ozaman sütüm yok demekmı gıdınce söylıcem sorucam gerekırse mamada verım şimdiden tşkrbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
evet canım dijital baskül hamılelığımde almıstım cıkıp bakıyorum hem konuyu actıktan 20 gun sonra doktora göturdum doktora daraldım ıyce kılo aldıramıyorum dedım evet derya haklısın okadar az aldırmıssınkı 10 gunde 700 gr almıs neden bahsedıyosun cocuk 1 ayda alması gerekn kıloyu 10 gunde almıs dedı anlıcanız göğsun yumusak olmasıyla alakası yokmus doğduğunda zayıftı bıraz ama 3 ay dolmadan arayı kapattım dıyebılırım sımdı ıyı kılosu az olmasın fazla da olmasın sağlıklı olsun o yeter bana :)))))
Arkadaşım bende senin gibiyim,mama aldım,milupa bebek sütü,ara sıra akşamları sütümü sağıyorum bakıyorumki iki göğsümden toplamda 30 ml bile olmuyo,bende veriyorum bebek sütü,ama her zaman değil,sütüm yoksa veriyorum,haftada1-2 falan onuda sevmiyo zaten,daha doğrusu biberonu sevmiyor.
40. gün doktora gittik,hayır dışardan bişe vermiceksin,senin sütün bebeğe yetiyor doğduğunda 3400 dü,40. gününde 4800 olmuş sütün yetmese bebek kilo almaz diyor,ne yapayım süt olmadığı zamanlar göğsümde ağlıyo dedim,olsun bişe olmaz diyor,ama evden eksik edemem,sabahtan akşama sürekli emmek isteyen bir bebeğim var,süt mü kalır,uyursam uyandıktan sonra acayip sütüm oluyo,her dakkada uyunmuyoki,yerine göre tuvalete bile gidemiyorum,bu yüzden son çıkış yolu olarak verdiğim oluyor..
evet canım dijital baskül hamılelığımde almıstım cıkıp bakıyorum hem konuyu actıktan 20 gun sonra doktora göturdum doktora daraldım ıyce kılo aldıramıyorum dedım evet derya haklısın okadar az aldırmıssınkı 10 gunde 700 gr almıs neden bahsedıyosun cocuk 1 ayda alması gerekn kıloyu 10 gunde almıs dedı anlıcanız göğsun yumusak olmasıyla alakası yokmus doğduğunda zayıftı bıraz ama 3 ay dolmadan arayı kapattım dıyebılırım sımdı ıyı kılosu az olmasın fazla da olmasın sağlıklı olsun yavrularımız o yeter bana :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?