• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım edin ilk hamileliğim endişeliyim

Ummug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
92
21
3
Kızlar hamile olduğumu öğrendim de öğrenince hastaneye gittim 5 haftalık hamileydim keseyi gördük ama bebeği görmedik Doktor Git bana 20 gün sonra gel dedi üzerinden şu an 14 gün geçti şu an 7 artı 1 haftalık hamileyim acaba hastaneye gitsem bebek görünürmü endişeliyim bu konuda bir an önce gitmek istiyorum 🤔🤔 yardm edin lütfen yoksa 1 hafta daha beklemeli miyim 😞🤲

Görünür tabi keseyi görmüşsün kalp atışlarını da gör rahatlarsın hem:)

Kızlar hamile olduğumu öğrendim de öğrenince hastaneye gittim 5 haftalık hamileydim keseyi gördük ama bebeği görmedik Doktor Git bana 20 gün sonra gel dedi üzerinden şu an 14 gün geçti şu an 7 artı 1 haftalık hamileyim acaba hastaneye gitsem bebek görünürmü endişeliyim bu konuda bir an önce gitmek istiyorum 🤔🤔 yardm edin lütfen yoksa 1 hafta daha beklemeli miyim 😞🤲
Bende şuan 5 haftalık hamileyim benimde ilkim haftaya gidicem doktora keseyi görmek için sanırım 6 ve 7 haftada görünüyor

5+6’da vajinal usg ile kalp atisini dahi duymustum. Gidin, gorulme olasiligi cok yuksek.

hayirli olsun.

• Beğen
Reactions: Z P
Git canım illa 20 günü beklemen gerekmiyor. 20 gün çok süre vermiş doktor . 7 haftalıkken kalp atışını da duyarsın için rahat eder

Gittiniz mi acaba :)

Back
X