kızlar öncelikle şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..ben 9 aylık evliyim ilk gün eşim içime boşalmadı kendisi istemedi bebiş
diş ameliyatı oldum sonra bi aylık gelinken tabi sonra aşırı mide bulantılarıyla iştah kaybıyla iki ay yaşadım sonunda dayanamadım dr a gittim ilk defa bi erkek dr alttan baktı tabi öylesine baktı geçti iltihabın var dedi antibiyotik verdi sonra geçmedi bulantılar,bi gece bulantı,ateş,halsizlik,ishal şikayetiyle acile gittim ağlaya ağlaya eşimde hamilemi acaba diye bi sevinçle bekledi kurban olduğum
derken test sonuçlarım negatif çıktı tabi büyük hüsran
kanda enfeksiyon çıktı onunda tedavisini oldum ettimi sana 5 ay sonra 3 ay düzensiz adet yaşadım kimi zaman 10 gün geçti kimi zaman 5 gün derken geçen ay büyük bi ağrı,batma,titreme yaşadım dr dan randevu aldım 3 gün sonra gittim dr a anca çünkü çok kötüydüm oturamıyordum batıyordu diken gibi neyse uzatmadan lafa gireyim dr alttan baktı ve hemorajık kistin olmuş tatlım dedi.:44:kaç tane olduğunuda söylemedi ama ultrason resminde 4cm ve 3 cm gibi bişeyler yazıyodu kanamalı bide adetimin 2.günü yasmin kullanmaya başladım,bugün 10. günüm adetim biteli 3 gün oluyor iki gün önce büyük kan lekesi gördüm iç çamaşırımda eşimle adet bittikten sonra iki gün birlikte olmadık,sonra olduk çok şükür ağrı yaşamadım ama ilişki sırasında pembe akıntım oldu sonra kesildi.iki gün sonrada kan geldi ugün yine çok az kan lekesi var sizce neden lütfen yardım edin !!!