Kızlar lütfen yardım edin beta hcg düşüyor mu??

incim19

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
10
0
6
Yozgat
Merhaba kızlar benim en son 17 Temmuz da reglimin ilk günü idi. 19 Ağustos yapılan beta hcg teste 11.25 20 Ağustos da 27.64 / 23 Ağustos da 67.45 olarak düzenli gidiyordu dün başka bir hastenede acilinde tekrar baktırayım dedim beta hcg 74,56 olmuş şok oldum bende 1000 e yakın bir değer beklerken kızlar nedir bu durum yardım edin iki gündür mide bulantım ve göğüs hassasiyetim gecti ama acayip bas dönmesi var çok korkuyorum(( Pazartesi bir gelse.....

Öncelikle hayırlı olsun diyorum ama (üzülerek diyorum)değerler beklenilen şekilde artmamış kendini her türlü sona hazırla derim yalnız son testi başka yerde yaptırdığın için çok dikkate alma kendindeki belirtilerede takılma psikolojik olabilir önce hissedip sonra kaybetmen rabbim ne mucizelere kadir inş. istediğin bebeğine sağlıkla kavuşursun pazartesi iyi haberlerini bekliyorum

Canım iyi temennilerin için çok Sagol şimdi doktordan geldim lab sonucunu bekliyorum vajinal ultrasonla baktı kese gibi birsey var ama degere göre yorum yapalım dedi heyacanla bekliyorum hala leke bile yok 15 gün oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…