Tuvalet Eğitimi Kızlar lutfen yardım edın bana

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

lale1990

BİR KIZI BİR OĞLU VARMIŞŞ
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
1.283
61
83
Gaziantep
merhaba kızlar benım 26 aylık bır kızım var ve artık tuvalete alıştırmaya karar verdım bugun bezını çıkardım bır defada tuvalete goturdum ama bırsey yapmadı ağlamaya başladı sonra tamam dedım cıkarıym daha fazla ağlamasın sonra bezımı takıcaksın dıye tam bır saat ağladı ve en sonunda ağlamasına dayanamayıp tekrar bağladım ne yapmam lazım sızce nasıl alıştırıcam ıkna edıcem tuvalete goturmeye lütfen yardım edın ben araştırdım 19 20 aylık çocuklar bıle gıdıyor tuvalete bızde hıc bı ıstek yokk maalesf

canım bnm oglum 20 21 aylık falandı öğrendı baslayınca gerı vazgecmedım ama ben 1 hafta cok kötü gecıyo ama ondan sonra hızlı gelışme gösterıyo şimdi hamılesın bı de dogum yapmadan ögret derım yoksa 3 4 yasına kadar bezle gezen çocuklar varmış inanamıyorum ıkısının bezıyle ugrasmak zorunda kalırsın.......

merhaba.tam zamanı gelmiş ilk bir hafta sizi bayağı zorlar.tuvalete götürdüm demişsin.lazımlık alsan onunla alıştırsan daha iyi olmazmı canım? bazı çocuklar ilk başta tuvaletten korkabilirler:18:.lazımlıkta elinden tutsan filan belki yavaş yavaş alışır belki.nacizane fikrim.

canım teşekkürler yardımın ıcın bende pes etmek ıstemıyorum ama tam bı saat bezımı tak dıye ağladı oyle aglıyorkı karsı komsum sormaya geldı bu çocuk neden aglıyo bı saattır bırsey mı oldu dıye dusun artık bakalım tekrar denemeye calısıcamm

Çocuklar çok zekidir ve sizi duygusal olarak sömürürler. Ağlayarak sizi yönetmesine engel olmanız gerek en başta. :) Ağlamasının her konuda çabasız olduğunu bir şekilde öğretmeniz gerek. Yoksa her konuda ağlamalarıyla sizi yönlendirir.

haklsın canım ben onu dusunmedım lazımlık fıkrını bırde oyle denıym bakalım teşekkürler tavsıyelerın ıcın

öncelikle bezini çıkarıp hemen tuvalete götürmeyin derim bezi çıkarın ama bir daha geri takmamak üzere çıkarın gece gündüz hiç bir zaman takmayın bırakın altı açık külotla falan dolaşsın birkaç kere olduğu yerde yapınca kaba olacak ama çişinin aktığını bacaklarından süzüldüğünü görünce şaşırıyorlar onu keşfetmesini sağlayın sonra çişinin nerden nasıl çıktığını görünce mesele çözülüyor zaten ne olduğunu anlıyor sonra bu çişi tuvalate yapsak olurmu alkış yaparız çişimze bye bye yaparız falan diyerek alıştırmak lazım..

canım sağol tavsiyelerin için ya ben hala savaşıyorum kızımla ama olmuyo bi türlü ne bezini çıkarabiliyorum nede tuvalete falan götürebiliyorum artık olmadı doktora danıştım oda dediki iki, yaş sendromu yaşıyo bi kaç aya geçecek ondan sonra alışacak diyo ya sanki bez çıkarma tuvalete falan gitme lafı olunca benim kız deli oluyo bağırmaya başlıyo ağlıyo bende sebebini anlayamadım ama martın sonunda doğum yapacam birde o zamana kadar alışsaydı çok iyi olurdu şimdi bide bebek oluınca ona bakar hiç gitmez tuvalete diye korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…