Kızlar lütfen yardım edin acill

sevgissss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
2
0
1
Afyon
Merhabalar. Ben 1 yıl önce bekaretimi kaybettim ve fazla ilişkiye girmeme rağmen idrarım çok kötü kokmaya ve koyu renkle gelmeye başladı. Gün içinde cok su içtiğimde bu koku hafifliyor ama ilişkiye girmeden önce hiç su içmesem bile böyle birşey yoktu. Ve adet dönemlerim yaklaştıgı zaman rahim girişimde iğne batırır gibi tuhaf bir sızı ve idrarmn geldiği hissine kapılıyodum ancak tuvalete gittiğimde hiçbirşey olmuyodu ve o garip yanar gibi batar gibi sızı devam ediyordu. Adet dönemimden sonra geçiyo ayda bi kaç kez tekrarlanıyo. Ve ben bu durumdan cok rahatsızım kızlar sizce ne olabilir lütfen yardım edin doktora gitmeyede çekiniyorum vajinamı kontrole gitmelimiyim şimdiden cok teşekkür ederm

enfeksiyon olabilir doktoruna görün bence

gecmış olsun.. bencede bı doktora gorun bence. arkadasın da dedıgı gıbı buyuk ıhtımal enfeksıyondur. sıkayetlerıne bakılırsa su ıcmekle , hıjyenle yada kendılıgınden ıctıgın ılaclarla gececege benzemıyor. daha buyuk sıkıntı cıkarmadan bı gorun derım ben. umarım bır an once gecer..

Cok teşekkür ederm önce bi idrar tahlili yaptrsam iyi olcak sanrm. İnşallah mühim birşey değildir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktor muayenesii sartt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…